Jucarii exterior
Raspunsuri
dicirstea spune:
Incearca la "Pilsan" din Dragonul Rosu
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Theodor 29
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
carmen77 spune:
Eu am vazut ieri in Kaufland casuta de copii ff simpatica, la 320 RON, parca ... era pe ceva oferta.
creem spune:
Nu stiu daca aveti Dedeman in oras sau prin apropiere. Noi am fost azi si au o multime de jucarii de genul asta foarte convenabile ca pret. Ex. casuta 45 ron, doua scaunele pliante cu masuta si umbreluta 56 ron, calut 50 ron, balansoar, hamac pentru copil i altele ca nu le mai tin minte. Din pacate noi n-avem curte
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
mihuta spune:
Bun subiect, si noi suntem in cautare de jucarii de exterior. Pentru cele care au deja, ce anume recomandati ? De exemplu, desi sunt foarte simpatice, eu nu vad ca foarte utile casutele. Fetita mea are 1 an jumate si nu vad ce ar putea face in ea, in afara de a intra si a iesi de vreo 2 ori.
mami de Sophia
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihuta Bun subiect, si noi suntem in cautare de jucarii de exterior. Pentru cele care au deja, ce anume recomandati ? De exemplu, desi sunt foarte simpatice, eu nu vad ca foarte utile casutele. Fetita mea are 1 an jumate si nu vad ce ar putea face in ea, in afara de a intra si a iesi de vreo 2 ori. mami de Sophia |
Mihuta poti sa o duci la un loc de joaca unde exista si casuta. Acolo vezi daca e sau nu interesata de ea. Fetei mele ii place, ii cara papusile, ursii acolo. Iar in parc intra intr-un tarc din fier sa se joace...banuiesc ca daca era casuta si acolo, se juca in ea
Ca exemplificare, noi avem casuta asta dar e de interior. sunt unele mai dragute dar si mai scumpe de exterior. Voi aveti curte? ca nici nu stiam
La noi lopatelele end co. sunt nelipsite....oriunde mergem le luam cu noi
Poze Maria Sofia
ranena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui creem
Mihuta poti sa o duci la un loc de joaca unde exista si casuta. Acolo vezi daca e sau nu interesata de ea. Fetei mele ii place, ii cara papusile, ursii acolo. Iar in parc intra intr-un tarc din fier sa se joace...banuiesc ca daca era casuta si acolo, se juca in ea Ca exemplificare, noi avem casuta asta dar e de interior. sunt unele mai dragute dar si mai scumpe de exterior. Voi aveti curte? ca nici nu stiam La noi lopatelele end co. sunt nelipsite....oriunde mergem le luam cu noi Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) Poze Maria Sofia |
Poti sa ne spui de unde ai cumparat-o si cat a costat ? pentru ca mie imi place enorm.
Ranena
fericirea e in tine
Tala spune:
mie mi se par exagerat de scumpe jucariile pt exterior (ex: tobogan - partea pe care aluneca fara scara 100e, casuta care sa ne placa app 200e si tot asa), prin urmare ii vom constru noi casuta (pt ca i-a placut undeva o casuta cocotata) pe piloni, iar sub ea va fi spatiul de joaca cu nisip. Piscinuta e de baza la curte (acolo isi ia si micul dejun si pranzul), tractor, trotineta, carucioare de impins...leagan nu pt ca a avut si are in casa si nu-l mai intereseaza.
N-am ajuns la Dragonul Rosu dar cred ca acolo e destinatia cea mai buna pt cei care vor aceleasi jucarii din magazine la pret mai bun, o sa dam si noi o raita.
Cat despre cat de des va folosi casuta, sunt de acord ca nu prea mult, dar ce conteaza? e suficient ca-l va incanta pe moment si apoi sezonul urmator si tot asa macar 2-3 ani. Totusi nu mi se pare justificat pretul de chiar 1500lei pt asa ceva - noi avem lemnul in curte si e pacat sa nu-l folosim - plus ca va fi si distractiv, inclusiv pt el sa construim impreuna.
Bucurie!
mihuta spune:
Creem, sa stii ca v-am admirat casuta de cand am vazut-o, din pacate n-am ajuns la Metro sa o cautam. La singurul loc de joaca cu casuta, a intrat in ea de cateva ori apoi s-a orientat spre tobogan. In general la locurile de joace se joaca la nisip sau e pe tobogan, mai rar in leagan. Mai nou e fascinata de trambulina, numai ca inca nu stie sa sara, doar topaie dintr-un picior in altul. Numai ca la varsta asta preferintele se schimba cu repeziciune.Plus ca m-ar interesa ceva care sa o tina macar 2 veri.
Noi n-avem curte, dar ii amenajez locul de joaca in curtea casei de vara a parintilor mei, care e cam la 20 km de oras.
Tala, e excelenta ideea voastra de a construi casuta, din pacate noi n-avem nici materiale si nici pricepere pentru asa ceva.
mami de Sophia
creem spune:
Ranena am luat casuta de la metro cu 45 ron, si avea si la dedeman la fel.
Tala chiar e o idee buna cu constructia
Mihuta daca nu e asa incantata de casuta, ii puteti amenaja un loc cu nisip. sigur va avea succes
Poze Maria Sofia
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui creem Ranena am luat casuta de la metro cu 45 ron, si avea si la dedeman la fel. |
din ce material e casuta? nu-mi dau seama din poza... multumesc!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi