Jucarii exterior

Jucarii exterior | Autor: claujro

Link direct la acest mesaj

Jucarii/casute/leagan pentru curte. De unde sa cumpar la un pret mai convenabil? Au siturile cu jucarii pt copii preturi mai bune decat cele de la Metro, de exemplu?

Multumesc pentru sugestii!

Mara si Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Incearca la "Pilsan" din Dragonul Rosu

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu am vazut ieri in Kaufland casuta de copii ff simpatica, la 320 RON, parca ... era pe ceva oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Nu stiu daca aveti Dedeman in oras sau prin apropiere. Noi am fost azi si au o multime de jucarii de genul asta foarte convenabile ca pret. Ex. casuta 45 ron, doua scaunele pliante cu masuta si umbreluta 56 ron, calut 50 ron, balansoar, hamac pentru copil i altele ca nu le mai tin minte. Din pacate noi n-avem curte

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Bun subiect, si noi suntem in cautare de jucarii de exterior. Pentru cele care au deja, ce anume recomandati ? De exemplu, desi sunt foarte simpatice, eu nu vad ca foarte utile casutele. Fetita mea are 1 an jumate si nu vad ce ar putea face in ea, in afara de a intra si a iesi de vreo 2 ori.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Bun subiect, si noi suntem in cautare de jucarii de exterior. Pentru cele care au deja, ce anume recomandati ? De exemplu, desi sunt foarte simpatice, eu nu vad ca foarte utile casutele. Fetita mea are 1 an jumate si nu vad ce ar putea face in ea, in afara de a intra si a iesi de vreo 2 ori.
mami de Sophia

Mihuta poti sa o duci la un loc de joaca unde exista si casuta. Acolo vezi daca e sau nu interesata de ea. Fetei mele ii place, ii cara papusile, ursii acolo. Iar in parc intra intr-un tarc din fier sa se joace...banuiesc ca daca era casuta si acolo, se juca in ea

Ca exemplificare, noi avem casuta asta dar e de interior. sunt unele mai dragute dar si mai scumpe de exterior. Voi aveti curte? ca nici nu stiam

La noi lopatelele end co. sunt nelipsite....oriunde mergem le luam cu noi

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ranena spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

mami de Sophia

Mihuta poti sa o duci la un loc de joaca unde exista si casuta. Acolo vezi daca e sau nu interesata de ea. Fetei mele ii place, ii cara papusile, ursii acolo. Iar in parc intra intr-un tarc din fier sa se joace...banuiesc ca daca era casuta si acolo, se juca in ea

Ca exemplificare, noi avem casuta asta dar e de interior. sunt unele mai dragute dar si mai scumpe de exterior. Voi aveti curte? ca nici nu stiam

La noi lopatelele end co. sunt nelipsite....oriunde mergem le luam cu noi

Poze Maria Sofia

Poti sa ne spui de unde ai cumparat-o si cat a costat ? pentru ca mie imi place enorm.

Ranena

fericirea e in tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

mie mi se par exagerat de scumpe jucariile pt exterior (ex: tobogan - partea pe care aluneca fara scara 100e, casuta care sa ne placa app 200e si tot asa), prin urmare ii vom constru noi casuta (pt ca i-a placut undeva o casuta cocotata) pe piloni, iar sub ea va fi spatiul de joaca cu nisip. Piscinuta e de baza la curte (acolo isi ia si micul dejun si pranzul), tractor, trotineta, carucioare de impins...leagan nu pt ca a avut si are in casa si nu-l mai intereseaza.
N-am ajuns la Dragonul Rosu dar cred ca acolo e destinatia cea mai buna pt cei care vor aceleasi jucarii din magazine la pret mai bun, o sa dam si noi o raita.
Cat despre cat de des va folosi casuta, sunt de acord ca nu prea mult, dar ce conteaza? e suficient ca-l va incanta pe moment si apoi sezonul urmator si tot asa macar 2-3 ani. Totusi nu mi se pare justificat pretul de chiar 1500lei pt asa ceva - noi avem lemnul in curte si e pacat sa nu-l folosim - plus ca va fi si distractiv, inclusiv pt el sa construim impreuna.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Creem, sa stii ca v-am admirat casuta de cand am vazut-o, din pacate n-am ajuns la Metro sa o cautam. La singurul loc de joaca cu casuta, a intrat in ea de cateva ori apoi s-a orientat spre tobogan. In general la locurile de joace se joaca la nisip sau e pe tobogan, mai rar in leagan. Mai nou e fascinata de trambulina, numai ca inca nu stie sa sara, doar topaie dintr-un picior in altul. Numai ca la varsta asta preferintele se schimba cu repeziciune.Plus ca m-ar interesa ceva care sa o tina macar 2 veri.

Noi n-avem curte, dar ii amenajez locul de joaca in curtea casei de vara a parintilor mei, care e cam la 20 km de oras.

Tala, e excelenta ideea voastra de a construi casuta, din pacate noi n-avem nici materiale si nici pricepere pentru asa ceva.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Ranena am luat casuta de la metro cu 45 ron, si avea si la dedeman la fel.

Tala
chiar e o idee buna cu constructia

Mihuta
daca nu e asa incantata de casuta, ii puteti amenaja un loc cu nisip. sigur va avea succes

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Ranena am luat casuta de la metro cu 45 ron, si avea si la dedeman la fel.

din ce material e casuta? nu-mi dau seama din poza... multumesc!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput