carut sport sau tricicleta?
Buna,
Ce parere aveti? Pentru un baiat de un an si 7 luni ce sa cumpar?
tricicleta sau carutul sport. Noi avem un carut dar din cele mari si greoaie si e cam dificil cu el vara.
Oscilez intre a cumpara carut sport sau tricicleta. Cu tricicleta inconvenientul ar fi ca daca adoarme nu sta comod pana ajung acasa, in rest pe langa faptul ca daca mergem in parc cu ea trebuie sa fiu cu ochii cand pe bebe cand pe tricicleta k trag de ea si alti copii si scandalul este gata. Asa am mai vazut la alte mamici iar baiatul meu vrea si el una. Eu as opta pt carut iar cand va fi mai mare pe la vara sa cumpar tricicleta.
Acu ce sa fac?
Raspunsuri
puisorul spune:
Parerea mea este sa ii cumperi carucior sport. Noi avem ambele variante, dar tricicleta i-am cumparat-o doar pt ca ii trebuia pe cele care le vedea in parc. Acum e tot asa, adica ale altor copii sunt mult mai interesante . Tricicleta o folosim doar in parc, de la intrare pana la locul de joaca. In rest e destul de incomoda pt tine fata de carucior, plus cum ai zis si tu caruciorul il lasi pe spate si poate dormi. Daca pleci in concdeiu undeva, iei cu tine caruciorul nu tricicleta.
Deci eu votez clar cu caruciorul
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ingridnen spune:
As zice ca prioritatea este caruciorul sport.
Pentru tricicleta mai are timp, dupa varsta de 2 ani
Ingrid si Cristi 6 ani
abramburika spune:
Pai depinde si de copil ... mai sta in carut? De ex. a mea, nu. Dar in masinute, triciclete si alte minuni, da, sta cu orele (are 1 an jumate).
Si zici tricicleta mai la vara ... vara a venit deja ... eu, pt. mine, as opta pt. tricicleta. Depinde cat de lungi sunt drumurile pe care tre' sa le faci cu bb zilnic, daca mai sta in carut etc.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
mina spune:
Carucior sport!
Eu mi-am dat palme cu tricicleta aia in care numai linistit nu statea, ba voia sa o conduca el de maner si n-ajungea si se impiedica, sau se lovea, ba voia sa stea in ea dar sucea ghidonul in toate partile de ma capia, ba pur si simplu nu stiu ce voia si se arcuia acolo de mi-era sa nu cada...o mie de nervi.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Deborah77 spune:
Si eu mi-am dat palme cu tricicleta cumparata la 1 an jumate. O impingeam eu, deci conduceam teoretic, dar de ghidon invartea EL, si a durat cateva luni pana s-a prins cum se tine directia. Si dupa ce s-a prins, trebuia sa si vrea. Acum, dupa 1 an, tot nu a invatat sa pedaleze.
_Ralu_ spune:
carucior sport!
niciodata nu am inteles utilitatea tricicletelor cu maner. mai ales ca, n-am vazut niciodata copii care sa dea la pedale la o asemenea tricicleta. in plus, in ea nu sta comod, nu poate dormi, multe din triciclete nu au aparatoare de soare.....si, in loc sa plimbi carutul, plimbi tricicleta....
eu am plimbat-o pe alexia cu carutul sport pana la 2 ani si ceva...si inca il mai am, daca voi merge undeva unde e mai mult de mers pe jos, am sa-l iau.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
roli25 spune:
De carucior mai ai nevoie cel putin jumatate de an de acum incolo. Poti sa-i iei si tricicleta de amuzament, dar e prea devreme sa invete si te vei chinui daca o vei folosi in loc de carucior.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Gargoyle spune:
Eu am avut si-si. Caruciorul e mai important: e perfect atunci cand sunteti plecati mai mult, deoarece poate dormi; in concediu, de asemenea. Tricicleta e buna si ea pentru parc, nu se conduce greu, e distractiva pentru copil... Fi-mea a invatat sa pedaleze asa, chiar daca eu impingeam. Doar ca am vazut copii care nu aveau rabdare sa stea in ea si se ridicau, se foiau, mai-mai sa cada. Tricicleta la care poti scoate manerul acela ajutator o poate folosi mai tarziu ca sa pedaleze singur.
Mami de pisicuta (28.06.2006)
bb_yasmi spune:
observa de ce e mai atras copilul tau sau in ce ar sta. de exemplu fetita mea nu mai vrea in carucior de la 10 luni junmate de cand a incep[ut sa mearga. iar cu tricicleta are perioade ba vrea in ea ba nu mai vrea.
eu insa nu as mai da banii pe carucior. cat mai poate sta si intr-un carucior ca are aproape 2 ani!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007