carut sport sau tricicleta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

carucior umbrela. si nici nu e scump (nu stiu aici, dar in sua era vreo 20 $). asa ca impaci si capra si varza, nu e nici scump, e si mic... tricicleta... eu nu cred in ea ... adica, da, ca fun, ca distractie in parc, dar sa stea in ea, nu cred... si iarna ce faci? ca nu o sa poata merge brusc ca un adult... gandeate-te ca esti la cumparatui, o paine, un lapte, un kg de rosii, niste fructe, etc... cum le cari tu pe toate, plus o tricicleta si un copil care poate nu mai are chef sa stea in ea (obosit, marait, exuberant) sau care nu stie cum sa o "conduca"? nici S nu prea mai sta in carut, dar in unele momente e salvarea noastra !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

off topic: KAY v-am vizionat pozele, sonia e frumoasa ca o printesa!!! multa sanatate va doresc la sonia care e cu doar 4 luni mai mare decat fetita mea, iar tie multeee pt tot ce ai reusit sa faci pana acum. va imbratisez cu drag!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Lavi, nu ma umple e flori, ca n-am vaze suficiente !!

Te pupam si noi, de la mic la mare !

ah, si on topic, Lavi, o sa vina varsta, la unii copii, cand nu mai pot/vor sa mearga atat cat mergi tu, si atunci se reintorc la carucior... cel putin asa am explicat eu achizitionarea unuia dupa ce ni l-au pierdut pe BA pe cel vechi...

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Lavi, nu ma umple e flori, ca n-am vaze suficiente !!

Te pupam si noi, de la mic la mare !

ah, si on topic, Lavi, o sa vina varsta, la unii copii, cand nu mai pot/vor sa mearga atat cat mergi tu, si atunci se reintorc la carucior... cel putin asa am explicat eu achizitionarea unuia dupa ce ni l-au pierdut pe BA pe cel vechi...

www.inimacopiilor.ro

S

sau in brate... ..si tot nu vor in carucior...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput