carut sport sau tricicleta?
Raspunsuri - Pagina 2
kay spune:
carucior umbrela. si nici nu e scump (nu stiu aici, dar in sua era vreo 20 $). asa ca impaci si capra si varza, nu e nici scump, e si mic... tricicleta... eu nu cred in ea ... adica, da, ca fun, ca distractie in parc, dar sa stea in ea, nu cred... si iarna ce faci? ca nu o sa poata merge brusc ca un adult... gandeate-te ca esti la cumparatui, o paine, un lapte, un kg de rosii, niste fructe, etc... cum le cari tu pe toate, plus o tricicleta si un copil care poate nu mai are chef sa stea in ea (obosit, marait, exuberant) sau care nu stie cum sa o "conduca"? nici S nu prea mai sta in carut, dar in unele momente e salvarea noastra !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
bb_yasmi spune:
off topic: KAY v-am vizionat pozele, sonia e frumoasa ca o printesa!!! multa sanatate va doresc la sonia care e cu doar 4 luni mai mare decat fetita mea, iar tie multeee pt tot ce ai reusit sa faci pana acum. va imbratisez cu drag!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
kay spune:
Lavi, nu ma umple e flori, ca n-am vaze suficiente !!
Te pupam si noi, de la mic la mare !
ah, si on topic, Lavi, o sa vina varsta, la unii copii, cand nu mai pot/vor sa mearga atat cat mergi tu, si atunci se reintorc la carucior... cel putin asa am explicat eu achizitionarea unuia dupa ce ni l-au pierdut pe BA pe cel vechi...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Lavi, nu ma umple e flori, ca n-am vaze suficiente !! Te pupam si noi, de la mic la mare ! ah, si on topic, Lavi, o sa vina varsta, la unii copii, cand nu mai pot/vor sa mearga atat cat mergi tu, si atunci se reintorc la carucior... cel putin asa am explicat eu achizitionarea unuia dupa ce ni l-au pierdut pe BA pe cel vechi... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
sau in brate... ..si tot nu vor in carucior...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007