televizorul e nociv pentru bebelushi?
Raspunsuri - Pagina 2
tutus spune:
Si al meu pitic se uita la tv pe la 4-5 luni si ii placea f mult muzica, dar nu l-am lasat sa se uite prea mult. Nu cred ca e bine. Nu vroiam sa ajunga unul care prefera sa stea infata tv-ului si sa "uite" ca-i bebe. Stiu ca e mai comod sa-l lasi sa se uite la tv, dar cred ca astfel evolueaza mai lent. Mai bine ii puneti un radio in camera, sau caseta cu muzica de copii, dar nu tv.
pisi_ella spune:
Si Emma mea, la frumoasa varsta de 4 luni si 3 zile, e o impatimita a televizorului! Spuneti-mi, oare le dauneaza la ochisori daca se uita la tv? Despre efectele asupra psihicului, vad ca s-a discutat si sunt de acord ca tv-ul poate fi nociv...Insa asupra ochisorilor? Va pup,
_ella
Mirunda spune:
Depinde cat de mult se uita, Ella, aici parerile sunt impartite, dar si pe noi ne dor ochii cand ne uitam prea mult, daramite pe ei, care inca nu au ochisorii "formati", ca sa folosesc o expresie mai plastica...
Pa, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
dddd spune:
fetita mea nu prea vrea sa se uite la televizor poate pentru ca am lasat-o sa se uite cam tarziu, dupa 1 an si ceva cred. o scoteam aproape non stop pe afara si nu mai avea cand sa se mai uiet si la tv. oricum este fascinata doar de reclame iar la desene animate nu are rabdare sa se uite. pe le un an si 9 luni s-a uitat un pic la filmul veronica si in rest doar la reclame dar destul de rar. poate ca acum as vrea si eu sa se mai uite si ea macar o juma de ora la desene sau la ceva dar nu are stare. pentru ea e mai bine sa nu se uite dar pentru mame... totusi ma bucur ca nu are pasiune pentru tv.
sanatate maxima!
Mirunda spune:
Draga "dddd" (hi hi hi, dardaiai de frig cand ti-ai pus numele asta???)
Asta cred ca este cea mai buna solutie, sa scoti copilasul sau bebelasul cat mai mult pe afara, pe frig sau cald, asta ii face cel mai bine, si mai si oboseste si nu mai are chef de TV! Bine ar fi sa faca cat mai multe mamici ca tine!
Toate bune, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".