e normal ce fac eu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

si eu am trecut prin asta, fetita mea a supt aproape o luna de zile, cum zice si cantecul, sangele cu lapte; pediatra din maternitate mi-a dat un sfat bun in legatura cu asta: unge sanii cat mai mult (eu am folosit bepanthene) si RABDA pana se tabaceste pielea sanului; stiu ca poate fi un chin, cand fetita mea lua sanul, simteam ca ma podideste si pe jos sangele, asa de tare ma durea, dar orice biberon in plus, chiar cu lapte de mama, indeparteaza bebele de sanul mamei; eu am reusit s-o alaptez pana la 9 luni si jumatate (desi incepusem si serviciul), cand a renuntat singura, asa ca repet,
RABDARE !
sanatate multa,
daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendraghici spune:

Buna ziua mamici!
As vrea sa va vand un pont. Cumnata mea a folosit un unguent foarte bun pt sani, pe baza de plante, care a ajutat-o foarte mult, i-a ameliorat simtitor durerile. Se numeste GARMASTAN, este nemtesc, si i-a fost recomandat de un medic. Fiind pe baza de plante nu era daunator pt bb atunci cand il punea la san la scurt timp dupa ce folosea unguentul. Problema este ca nu se prea gaseste si nu multi medici stiu de el. Anul trecut sotul ei abia a reusit sa-l gaseasca la o farmacie de langa Gara de Nord si a costat in jur de 150000 lei. Ea a folosit pe toata perioada alaptatului (1 an si 2 luni) 2 tuburi de unguent. Parerea mea este ca ar trebui sa va intrebati medicii daca stiu despre ac. unguent sau sa intrebati la farmacii daca-l au si sa cititi prospectul. Si eu intentionez sa-l caut si sa-l cumpar din timp. BAFTA!
si bb mic din burtica 25 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Citeste si Motivele intarcarii precoce, da un search.Sunt 3 pagini despre problema ta!
Bafta!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dalina spune:

Referitor la primul subiect - cu alaptatul. Eu am nascut prin cezariana si dupa operatie nu mi-a fost usor deloc. Totusi nu s-a putut compara cu chinurile prin care am trecut cu alaptatul! Cand am iesit din spital doctorul s-a speriat de sanii mei - mi-a spus ca am lapte pentru gemeni - iar rimp de o saptamana a fost ok (credeam ca am scapat de furia laptelui). Dupa o saptamana (timp in care copilul sugea normal) au inceput sa se intareasca sanii si sa se infunde canalele. A fost ingrozitor pana am reusit sa le desfund (m-a ajutat mult GARMASTAN) iar apoi stateam numai cu prosoape in jurul bustului pentru ca laptele curgea non-stop. Nu visam decat la ziua cand voi putea sa port din nou sutien. Bineinteles ca eram singura care il putea hrani si cum puiul meu a vrut sa suga exclusiv pana aproape de 8 luni nu prea distingeam ziua de noapte (sugea si noaptea cam de 3 ori). "Distractiv" a fost cand i-au dat dintii si ma musca si radea...
Avantajul este ca este un copil sanatos - nu a avut decat raceli usoare dar din pacate s-a obisnuit extrem de greu cu mancarea. Din fericire mananca fructe si lactate - de carne nici nu vrea sa auda.
Acum astept un alt copil si ma intreb daca este bine sa il mai alaptez exclusiv atat de mult timp sau este bine sa ii introduc mai devreme sucuri de fructe, supe, etc.
Oricum ca o concluzie este ca merita - nimic nu se poate compara cu a tine copilul la san...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

dragi oameni buni!

Intr-adevar, ideal este sa pui copilul la san! Dar credeti-ma am incercat si capitulez! Mi-am luat o pompitza f. buna de la avent si mulgem pe milka si papam lapte de la biberon. Acum am indeajuns de mult lapte, iar erik manaca numai de lapte de mama!
M-am organizat astefel incat biberonul este pregatit tot timpul pt. el!
Stiu, poate sunt de condamnat, dar alta solutie mai buna n-am gasit.
Asa suntem amandoi fericiti!
Am totusi si niste avantaje: termina de mancat mai repede si vad exact cat a mancat. Si papa nu gluma!
Multumesc pt. sfaturi si urati-mi succes asa cum va doresc si eu voua!

Oana si Bb Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

salutare

si eu am avut probleme cu mameloanele, dar am pus solutie de nitrat de argint 5% si s-au cicatrizat toate ranile. si eu am suferit ingrozitor, ma durea de-mi venea sa tai tita si sa i-o dau din mina. tragea cu limbuta ei de sfirc de faceam pe mine de durere. dar in scurt timp cred ca in 2-3 saptamini, bia a invatat sa suga iar eu am invatat sa-i dau sa suga. problemele au trecut de la sine. acum ca nu mai vrea sa suga, e gagica mare, maninca cu lingurita mincarica (are 5 luni).

va dorim sanatate maxima, pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

si eu am avut dureri ingrozitoare, m-am ales cu rani. Asa ca pana mi-au trecut ranile m-am muls, apoi o puneam cate putin, ma mulgeam, tot asa pana m-am obisnuit si eu si ea. Masa dura la noi in prima luna 1 ora, adormea se trezea, iar adormea si tot asa. apoi a ajuns sa manance la 4 luni in 5 minute. Am alaptat-o pana la 7 luni jumate, cand nu a mai vrut ea. Sotul meu a fost langa mine si-mi spunea mereu: indura, si nu vei regreta. si nu regret, decat ca s-a terminat si acum trebuie sa-i prepar laptele in fiecare seara!

succes si "indura"

Mergi la inceput