Spre rusinea mea, am promis cuiva de pe forum( am comunicat pe PM) niste dvd-uri cu desene in romana( nu sa i le vand, doar sa ii fac niste copii si ei). M-am luat cu alte preocupari si am uitat definitiv( rusine mie, stiu). Mi-am amintit de curand, am facut copii la vreo 20 dvd-uri, dar.. nu mai stiu cui i le-am promis. Mesajele private au fost sterse( am discutat pe la inceputul anului).
Pentru ca nu ma simt bine si mi se pare urat faptul ca nu mi-am tinut o promisiune, apelez aici, si o rog pe fata cu care am vorbit, sa ma contacteze.. Scuze daca subiectul nu isi are locul pe-aici..
Mie nu... dar zau ca nu m-as supara daca mi-ai da cateva desene, mai ales cu Thomas. Lui Andrei ii plac teribil si nu prea are cum sa le vada la Minimax.
Imi dai si mie? Te rooog, pliiz, pliiiz, pliiiiz....!
Si-ti platesc macar DVD-urile, daca nu si munca prestata, eventual primesti niste dulci de la Andrei on-line ( c-avem camarutza Web, si n-o prea folosim...).
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Nici mie nu.. dar esti teribil de simpatica
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Andreea,cate episoade cu Thomas vrei?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mie
nu-i nici o problema mi le trimiti acum, oricum pe 30 mai ajung in tara, deci vin la fix