"va dati copii"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nici eu nu suport sa il las pe fi-miu cu altcineva cata vreme este mic si nu poate spune cum este, ce ii zice/ face, etc. Fi-miu are doar 8 luni.
Mai maricel o sa se schimbe situatia.
Oare la tine nu e si putina gelozie? Ca daca da e putin exagerat, da.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velenamaria
[...]
In august o sa mergem in concediu fara copil...va sta cu soacra.Sper ca nu o sa intru in panica cand o sa ma vad departe de el. Sunt sigura ca nu imi va fi usor dar sper sa ma pot relaxa si sa realizez ca Edi poate si fara mine...mai ales ca din toamna ne asteapta cresa.

numai bine..o zi buna

off topic: care e rationamentul pentru care foarte multe familii nu isi iau copii in concediu?

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:
citat din mesajul lui velenamaria
[...]
In august o sa mergem in concediu fara copil...va sta cu soacra.Sper ca nu o sa intru in panica cand o sa ma vad departe de el. Sunt sigura ca nu imi va fi usor dar sper sa ma pot relaxa si sa realizez ca Edi poate si fara mine...mai ales ca din toamna ne asteapta cresa.

numai bine..o zi buna

off topic: care e rationamentul pentru care foarte multe familii nu isi iau copii in concediu?

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

hm, habar n-am dar mi se pare aiurea daca o fac constant.
Noi de-abia asteptam sa plecam cu Noah la mare vara asta, primul concediu in 3. Insa cred ca dupa 2-3 ani o sa avem si noi nevoie de cateva zile de concediu singuri pe undeva, doar eu si sotul, sa ne regasim asa cum eram inainte.
Desi ma gandesc ca dupa o noapte petrecuta fara el ne intoarcem val vartej dupa el. Sa vedem cum va fi atunci.
Parerea mea, oricum, e ca ti se schimba prioritatile odata ce vine copilul. Mai visezi la vacante in 2 si cand le ai cred ca numai la copil te gandesti. Parerea mea.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mai grav mi se pare intr-adevar cand e vorba de vacante fara copil, decat de o dupa-amiza sau o noapte petrecuta la bunici, matusi etc.

Cum adica, in timpul anului esti asa "mamica perfecta" si posesiva ca nici 2 ore nu il lasi cu soarca, mama etc, dar daca e vorba de o sapt. la mare, il lasi bine mersi si te distrezi cu sotul? Asa nu pot sa o inteleg ...

velenamaria - tu chiar cred ca exagerezi din punctul meu de vedere ... ca eu nu inteleg ... la dentist ai preferat sa ajungi la urgente pt. 1-2 ore, dar in vacanta se poate sa stai fara copil?

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Eu nu il las. Are un an si 5 luni. Si eu afirm serios ca il voi lasa doar atunci cand va putea el sa exprime daca e ok sau nu. Si evident doar cu persoane care respecta regulile mele.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Abramburika...era vorba de perioada in care alpatam si copilul era oricum mult mai dependent de mine...de 3 luni l-am intarcat si tot de atunci am inceput sa-l mai las si cu sotul sau soacra singur acasa.
Este primul nepot( pentru socrii mei) si mi se pare normal sa-si doreasca sa fie si ei cu copilul cat mai mult timp...de aceea am decis sa-l las cu ei 7 zile iar eu sa plec cu sotul in concediu...daca nu as fi sigura ca o sa-i fie bine nu m-as duce nicaeri.

nu am timp sa dezvolt ceea ce gandesc pe indelete...dar sper sa nu fin inteleasa gresit.
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

revin putintel...sa nu care cumva sa credeti ca imi e usor sa plec fara el...dar totusi am decis sa o fac. gresesc atat de mult? adica sa nu mai merg nicaeri? toti din jur ma acuza ca sunt prea stresata si prea grijulie si ca am si eu nevoie de o mica relaxare...uf...si aici imi iau rosii in cap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Nu stiu de ce trebuie ca toate sa gandim la fel, sa fim la fel. Fiecare trebuie sa actioneze dupa cum simte si gandeste. Daca tu discordia simti ca nu-ti poti lasa copilul cu nimeni, nu-l lasa. Decat sa te chinuie tot felul de ganduri negre, sa fii stresata, mai bine stai numai tu cu el, pana te vei mai obisnui cu gandul sa-l lasi si cu mama, soacra..etc.

Iar Maria daca poate sa plece 1 saptamana in concediu cu sotul ei, nu vad ce e rau in asta. Se mai relaxeaza, vine cu forte noi din concediu, care-i baiul? Asta o face o mama mai putin buna sau ce? Eu am mai simtit nevoia sa-mi las copilul cand era mic o ora, doua cu mama mea. In ea aveam incredere absoluta si puteam sa-l las cu ea linistita.

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu, nu, nu iti iei rosii in cap ... iti explic conceptul meu de vacanta. Vacanta e relax, timp liber, fara stress, sunt servita, nu treburi casnice, serviciu etc. Deci pot profita din plin sa stau cu copilul, sa ii dedic mai mult timp, mai multa rabdare, jocuri etc. De aia am zis ca eu mi-as lua si copilul in vacanta. Dar, normal, ca nu toata lumea tre' sa vada lucrurile ca mine.

Si chiar in perioada cand zici ca alaptai .. deci erai oarecum legata de bb ... un interval de 2 ore tot erau intre un alaptat si altul, deci, pt. o treaba urgenta tot putea fi lasat cu cineva copilul .. mai ales ca in perioada aia bb-lusii mai mult dorm. Si oricum, discutia era de lasat copiii la rude, la varste mai mari, nu la cateva luni.

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna...baiatul meu are un an si 2 luni....nici eu nu il las la nimeni...doar atunci cand sunt si eu de fata....poate suna bizar dar asa am eu o presimtire ca e mai bine sa fiu de fata cand sunt si alte persoane...de exemplu ..poate il las cu nasul lui care are 30 de ani si e inca neinsurat....e plin de smecherie in el si vorbeste ca unul de pe strada(nu ma intrebati de ce l-am pus...am facut mare greseala),apoi imi vine copilul acasa si imi repeta ce stii ce cuvinte a auzit....sau il las cu niste persoane care nici macar nu stiu sa se comporte cu copiii..am fost de pasti si noi in vizita acasa....nu l-am lasat singur nici cu mama si nici cu tata...nu l-as lasa nici la trei nici la 10 ani la bunici....singur...am nevoie de el ca de aer....apropo....eu faceam baie....mama cu el prin curte vreo jumate de ora...ia dupa el....cristian...sa nu cazi....asa mama..incet.....hopa....ai grija la pom....hai de aici sa nu aluneci....cand am terminat baia era aproape transpirata si fr usurata ca am iesit....desi a avut 3 copiii,acum cu un copil pe care l-a vazut prima data dupa 1 an nu stia cum sa il ia...
acum alt exemplu....daca eu as trai inapoi la sibiu mama fiind tot la sibiu....da...l-as lasa cu mare drag(dar nu si seara)mi l-ar lua ia de la gradi .poate l-ar duce...pentru ca ar fii faamiliarizat cu el...dar asa sa il dau si ea nici macar sa nu stie despre el nimic,nici ce papa,nici ce pofteste,nici cum se comporta cu alti copii...nu l-as lasa....desi e mama mea si o iubesc...ea nu mi l-ar cere niciodata .....stie ca sunt cam posesiva dar mai bine asa decat prea neglijenta..
ACesta e un subiect delicat.....fiecare cu parerea lui... cui nu ii convine...sa nu judece....este poate cel mai putin indicat sa judecam noi pe lumea asta o alta persoana...

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput