O zi din viata unei mamici de sugar
Raspunsuri - Pagina 6
X-ray spune:
fa cea mai buna investitie intr-un Walkie-talkie (interfon),parca asa ii zice...eu am un philips si e beton il pun la ea in camera si celalalt il iau cu mine peste tot.dar niciodata nu am lasat-o nici 5 min singura,sti cum e ceasul rau...am facut cumparaturile inainte sa raman numai eu cu ea si in rest peste tot cu noi in landou,cu tzitzi la purtator nu ai traeaba....oricum in primele 2-3 nopti nu am dormit mai nimic nici unul de frica sa nu pateasca ceva in somn...acum cica la nr2 as fi mai degajata...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+
povestea noastra...
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika mersi Corina - asta inseamna nu numai ca nu poti iesi din casa, ci ca nici nu trebuie lasat nesupravegheat?!? trebuie mereu sa stau cu ochii pe el??? pentru ca ce ai spus tu acolo se poate intampla si cand sunt la WC, sa zicem... cum facem? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Bebe - Phone sau cum s-o chema chestia aia.
Pipi am mai facut si cu bebe in brate sau intr-o jumatate de minut, ca nu ma mai puteam tine.
Mai nasol cu spalatul. Adica dus rapid cu bebe urland si sotul batand ca disperatul in usa "Ce faci acolo???!!!" timp de maxim 10 minute cat dura un dus. Baie am facut prima data dupa ce a implinit fi-mea 1 an!
Lapte de vaca NU pana la 1 an. Deloc, doar lapte praf (daca nu alaptezi sau intrerupi alaptatul mai devreme sau ii mai dai supliment).
Mereu cu ochii pe el/ea. Da. Pana la 5 ani macar. Dar asta devine reflex. Asta e normalitate. Imi aduc aminte cum vorbeam cu o amica in parc cu copii de 1 an si 1 an jumate. Vorbeam intre noi dar nu ne uitam niciodata una la alta. Acum radem de cum aratam, uneori vorbind tare cand ne indepartam, alteori vorbind spate-in-spate
Si o conversatie normala era ceva de gen "azi am fost la cumparaturi -MONICAAAA ai grija la leagan- la Cora -Monica de ce arunci cu nisip?- am luat pampers mai ieftin -Hai mai mama dai si lui jucarie- cu 5 lei" Si raspunsul "maine ma duc si eu -Vladut treci incoace, nu vezi leaganul?- zici ca-i mai ifetin -STAIIII Vladd unde fugi asa?- cu 5 lei? -lasa-i mama lopatica ca-i a ei-". Si toate dintr-o suflare, in aceeasi propozitie
Dar pana atunci - intai colici apoi dinti, intre timp iritatii la funduletz, alaptat, scutece, baita
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Ramonika spune:
citat din mesajul lui sorana Vorbeam intre noi dar nu ne uitam niciodata una la alta. Acum radem de cum aratam, uneori vorbind tare cand ne indepartam, alteori vorbind spate-in-spate Si o conversatie normala era ceva de gen "azi am fost la cumparaturi -MONICAAAA ai grija la leagan- la Cora -Monica de ce arunci cu nisip?- am luat pampers mai ieftin -Hai mai mama dai si lui jucarie- cu 5 lei" Si raspunsul "maine ma duc si eu -Vladut treci incoace, nu vezi leaganul?- zici ca-i mai ifetin -STAIIII Vladd unde fugi asa?- cu 5 lei? -lasa-i mama lopatica ca-i a ei-". Si toate dintr-o suflare, in aceeasi propozitie |
e de rasu-plansu'...
vai de mine, toata viata, toate clipele se invart numai in jurul lui daca nu ai ajutor cred ca iti iei campii...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
e de rasu-plansu'... vai de mine, toata viata, toate clipele se invart numai in jurul lui daca nu ai ajutor cred ca iti iei campii... Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Daaa, dar se merita...
Nimic nu se compara cu modul in care te ia de gat cu manutele alea mici si pufoase, cu pupicii dati cu gingasie, cu mirosul pielii si parului unui bb-lus, cu modul in care se uita la tine...uiti toate greutatile.
Cel mai important lucru este sa ai un copil sanatos, restul le inveti pe parcurs si te adaptezi din mers.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
X-ray spune:
mai sorana nu puteai descrie mai bine situatia,am ras cu lacrimi.eu cu prietena mea ne "bateam" in parc cu adolescentii hormonati pt bancile mai retrase sa-i alaptam.
si da se poate sa cresti un copil si fara nici un bunic/bunica, matusa/unchi prin preajma .acum voi vedea eu si cu doi,conteaza mult si de copil,noi avem un inger,e tare cuminte si de multe ori nici nu stiam ca e in casa....
dar primul zambet,senzatia aia ca se linisteste numai la pieptul,tau ,povestile dinainte de culcare si acum in perioada asta pupici pe burtica si discutiile cu bb....uiti de toate noptile albe,de stres de toate respiri prin toti porii senzatia ca esti parinte....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+
povestea noastra...
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Ramonika multumesc tuturor de raspunsuri. toate imi vor fi de folos. oricum pastrez subiectul la favorite. o intrebare: cat bebe e mic si nu se poate tîrî, daca vrei sa tragi o fuga 10 minute pana jos sa iei o paine (sa zicem), il lasati singur in casa? sau nu trebuie lasat singur niciodata? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
nu te sfatuiesc sa il lasi singur in casa nicio clipa, mic sau mai mare.... oricat de bine crezi ca il poti imobiliza, nu se stie niciodata ce se poate intampla. sau pur si simplu poate sa planga, din senin, ca s-a trezit deodata singur, ce faci? il lasi 10 min sa se invineteasca...? gandeste-te asa: nu te poti misca, nu poti vorbi, ti-e poate teama, esti singura, nu ai ajutor de la nimeni si poate ti-a intepenit o mana in pozitia in care esti, sau ti s-a facut cald si nu poti lua nicio masura... sau ti-e deodata sete... si la fund un pipi sau kk maaare... nu e nimeni care sa te ajute... nu-i asa ca e cam nasol? fie si ptr 10 minute?
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Ramonika e de rasu-plansu'... vai de mine, toata viata, toate clipele se invart numai in jurul lui daca nu ai ajutor cred ca iti iei campii... |
nu-ti iei campii, iti spune una care are grija de DOI copii, FARA ajutor semnificativ. da, sunt momente in care ti-e f greu si vrei sa dezertezi, apoi te uiti la mogaldeata din fata ta si-ti revii in 2 timpi si 3 miscari.
nu vreau sa fiu rea, dar NIMIC, absolut NIMIC nu va mai fi la fel dupa ce va aparea bebelusul in viata ta. absolut TOATA viata ta, a sotului, a voastra ca pereche, se va schimba radical!!! asta nu e neaparat rau, dar tu nu vei mai fi a ta sau a sotului decat in proportie mai mica, cel putin in primele luni (sau ani) de viata ale lui bebe... si vei intelege asta, poate abia cand il vei tine in brate, cand vei vedea cat de mult depinde de tine. si cand vei intelege, cat de mult depinzi TU de el.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
petrean spune:
Luminita ai perfecta dreptate..totul se schimba la 180 grade din momentul in care apare un copil...(mai ales 2 in cazul nostru)
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
Luminita ai perfecta dreptate..totul se schimba la 180 grade din momentul in care apare un copil...(mai ales 2 in cazul nostru)
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Burtocika spune:
citat din mesajul lui Ramonika [br e de rasu-plansu'... vai de mine, toata viata, toate clipele se invart numai in jurul lui daca nu ai ajutor cred ca iti iei campii... Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Asta incerc sa-ti spun si eu, ca viata voastra se va schimba radical ! Nu stiu daca merita sau nu, doar voi veti putea hotari asta pe parcurs, eu probabil o sa-mi iau numai rosii si castane daca o sa-ti spun ca pentru noi n-a meritat Nu zic ca nu este dulce si haios sa ai un bebe, dar parca nu eram pregatiti pentru rasponsabilitatea asta si parca ne simtim vinovati ca nu suntem niste parinti ideali si copilul (unul singur!) ne oboseste si ne streseaza atat de tare ...
Sub nici o forma sa nu lasi copilul singur in casa, nici macar sa te duci pana la vecina sau sa arunci gunoiul ! Daca, Doamne fereste, ti se blocheaza usa si nu mai poti intra in casa ? Sau vine un cutremur si copilul e singur blocat inauntru ?! Poate o sa ziceti ca sunt paranoica, dar eu nu concep nici acum, cand gga mea are 3 ani, s-o scap din ochi un minut ! Asta nu inseamna ca nu-i las libertate, dar sunt cu ochii pe ea, pt ca mi s-a intamplat de multe ori sa o vad bagand in gura diverse chestii, mai mult sau mai putin periculoase !
Pipi faci ... din "mers", baie numai cand e sotul acasa, tin minte si eu cum ma plimbam cu sandvisul prin casa si nu reuseam decat sa iau 2-3 guri pana incepea gga sa urle iar !
Si cel mai frumos este ca toata lumea iti spune "lasa, o sa treaca, o sa creasca si o sa fie mai usor" si tu te intrebi "oare cand se va intampla asta?" si iti spui "la 1 an", pe urma "la 2 ani" si tot nu se inatampla ... Noi am ajuns la 3 ani, e mai usor, dar tot nu e chiar parfum
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani