Alaptarea dupa 6 luni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Ionica, nu te mai soca, ca ramai asa :D

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Mona in nici un caz nu e mai usor cu trezitul noaptea atunci cand ii dai formula. Daca asta e un motiv, uita-l din start. Al meu papa formula si iti spun sigur ca la un an si o luna inca mai papa macar o data pe noapte. E mult mai usor sa scoti sanul si sa ii dai sa pape decat sa te ridici si sa ii prepari laptele. Copiii sunt diferiti, unii papa noaptea mult timp, altii nu. S-ar putea dupa aia sa regreti ca nu ai continuat cu alaptatul, va fi mult mai obositor sa ii prepari formula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ma bag si eu in seama... am un baietel de un an si doua luni si pt. ca e ff energic, m-am gandit sa-l intarc. dar n-a baut niciodata lapte din sticla, doar ff putin din cana, si nu ar bea nici in ruptul capului alt lapte decat de la mine... asa ca, decat sa ramana fara lapte, ii dau in continuare, kiar daca pt. mine e mai greu decat ma asteptam.... ma refer la toata treaba de pe langa copii, ca alaptatul in sine e o fericire!!

deci, cat simti ca e ok pt. toata lumea, ALAPTEAZA!! E MINUNAT din toate punctele de vedere.

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Si de ce crezi ca un copil hranit cu bibe nu este apropiat de mama sa?
mi se pare o aberatie ,dar nu ma surprinde

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Ionica, nu te mai soca, ca ramai asa :D

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Subiectul este deja vechi la sensul ca din mai pana acum mamica respectiva deja s-a hotarat ce face

ionicaAcum nu inteleg de ce trebuisc atacate mamele care isi alapteaza copii mai mult?Fiecare mama face cum crede ca este mai bine pentru puiul sau.
Alaptatul presupune un proces in 2,nimic mai mult.Mi se pare fara sens restul comentariului.Nimeni nu t judeca daca nu ai vrut sa-i dai sa suga coplilului tau sau ai vrut sa-l intarci atunci cand ai considerat ca nu mai vrei sa-i dai.

Haideti sa nu mai fim asa de intolerante cu restul memelor caci sunt mame si au tot dreptul sa reactioneze sau sa facca ceva atunci cand este vorba de propriul copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

doxinu,
eu am alaptat prima fata 2 ani ,inca alaptez o bebelina de 3 luni si consider ca este minunat,dar nu voi face niciodata afimatii de genul ca nu voi fi apropiata de copil.Ganditi-va o secunda la mamele care au cancer la san si nu pot alapta sau la mamele care pur si simplu nu au cum sa alapteze,nu credeti ca este dureros pt.ele sa invartiti cutitul in rana?

Cand spui alaptat mai mult te referi la ce? dupa 4 ani?

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

fix cat vrea/poate ma-sa sa-i dea, sau cat vrea pruncul sa suga
care e baiul ca suge la 4 ani? eu stiu 2 exemple, unul intarcat la 4, altul la 8 ani, sunt absolut ok (primul e chiar genial) si mai stiu un prunc intarcat la 3 ani, acu are 12, e super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Mona, sa-ti traiasca puiutii si sa fiti sanatosi!
Printesa mea are 1 an, 5 luni si 2 zile si e inca disperata dupa san! Da, e adevarat ca inca nu dorm o noapte intreaga, adica sunt nopti in care se trezeste si de 3-4 ori, suge 2 min. si se culca la loc...altele in care se trezeste doar o data,in functie de cat e de obosita sau de dintisori! Dar inca nu am de gand sa o intarc...recunosc ca am momente cand zic gata, dar fetisoara ei frumoasa, alintul cand suge, nu se compara cu nimic. Tu faci cum crezi tu, dar, in afara nedormitului o noapte intreaga, restul sunt doar mituri! Sanatate!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

da, cred ca daca il alaptezi sansele sa ai treziri nocturne cresc. dar sa stii ca eu l-am alaptat doar pana la 8 luni. cu toate astea inca mai are si acum la 2 ani jumate treziri din varii motive-vise, sete...sa vezi cand vom incepe sa scapam si de pampersul nocturn ce distractie va fi. deci tot nu dormi continuu toata noaptea... asa e cu copii mici. deci, parerea mea, daca poti, daca vrea copilul, alapteaza-l. beneficiile justifia pe deplin efortul... a si pana la urma te obisnuiesti.. daca asta te consoleaza cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Mamy ,
Fiecare mama are dreptul sa decida cu ce isi hraneste odrasla, de exemplu pe mine ma socheaza in parc mamele care-si scot sanul si dau sa suga la copii de doi ani si ceva.

Mesaj pentru membrele La ligua de la leche:
Fetelor am citit undeva ca este indicat sa alaptati copii pana pe la vreo 4 ani,cica cu cat ii alaptezi mai mult cu atat primeste mai multa informatie,iar daca-i ceva de capul lui ,a copilului poate se lipeste ceva(informatie).

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

si ma doare
Si eu il alaptez in public oridecate ori cere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

doxinu,
eu am alaptat prima fata 2 ani ,inca alaptez o bebelina de 3 luni si consider ca este minunat,dar nu voi face niciodata afimatii de genul ca nu voi fi apropiata de copil.Ganditi-va o secunda la mamele care au cancer la san si nu pot alapta sau la mamele care pur si simplu nu au cum sa alapteze,nu credeti ca este dureros pt.ele sa invartiti cutitul in rana?

Cand spui alaptat mai mult te referi la ce? dupa 4 ani?

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Eu m-am referit EXCLUSIV la cele care renunta de bunavoie la alaptatul la san; din strat sunt excluse cazurile extreme,gen boala,lipsa totala a laptelui.....

Mergi la inceput