Septilin,ati folosit?

Septilin,ati folosit? | Autor: andreeaben

Link direct la acest mesaj

Buna seara.sunt mamica unui baietel de 2 ani si 5 luni si in ultima vreme m-am confruntat cu 3 episoade de boala care au debutat in februarie,cu o pneumonie apoi cu o enterocolita virala(cu care am ajuns noaptea la urgenta cu febra mare)si acum de cateva saptamani,vreo 2, cu o faringoamigdalita.Andrei a slabit si toata perioda ne-am cam chinuit cu el cu alimentatia mai ales ca ii erup si molarii.Acum e deja bine,nu mai tuseste(a persistat mult tusea chiar si dupa ce au trecut alte simptome)

Am primit un sfat,sa-i dau Septilin,produs de plafar.ce parere aveti de el?l-ati folosit?a avut ceva rezultate la voi?Cat timp trebuie administrat sa aiba efect,sa creasca imunitatea?

Multumesc si astept cu nerabdare sa citesc raspunsurile
Andreea si Andrei,micul meu puiut care mi-a adus paradisul pe pamant!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Sincer...eu i-am dat fetitei mele si a avut efect 0. Mai mult, s-a imbolnavit dupa aia de 3 ori la rand (fiind inca sub tratament cu septilin- ultima luna de tratament!)
Mie pediatrul mi-a recomandat Isoprinosine si cu asta ne-a mers foarte bine...nu a mai racit, nu a mai luat viroze...desi eu tocmai ce am terminat cu o viroza urata si am stat cu ea nas in nas toata ziua!
Numai bine si sanatate!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Andreea, eu i-am dat fetei mele Septilin sirop (banuiesc ca sirop ti s-a recomandat) si a avut un efect rapid: i s-au colorat dintii in maro. Nu mai tin bine minte... cred ca a luat siropul vreo 4 zile... l-am oprit imediat cum am vazut culoarea noua a dintilor. A durat cateva luni pana cand a trecut efectul.

Noi avem experienta pozitiva cu ImmunoMix sirop, de la firma Aboca.

Editez ca sa spun ca Septilin e al firmei Himalaya, care, de altfel, are produse bune (si testate). Septilin tablete a mers bine la adultii pe care i-am auzit ca au luat. Nu fac reclama, nu-s platita de nimeni.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu le-am dat copiilor dar nu am vazut nici un efect. Tot au racit. Mai bine le-a mers cu Imunogrip.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu i-am dat Septilin lui Razvan incepand din noiembrie 2008 pana in martie 2009 inclusiv. Nu stiu daca a ajutat sau nu, dar Razvan nu a racit iarna asta nicodata, doar nas infundat a avut vreo doua zile. O sa il mai folosim si iarna viitoare.
Razvan abia are 6 dintisori, deci nu prea a avut la ce sa isi schimbe culoarea...daca o sa vad si eu ca ii innegreste dintii, voi renunta la el.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Eu i-am dat fetitei mele tablete de Septilin la 6 ani si acum la 7 ani, cate 4 luni, 1 tb/zi. oct - ianuarie. Sunt foarte multumita - este a doua iarna in care nu a avut nici cele mai mici semne de raceala. Mi-a fost recomandat de pediatru. Pentru efecte sigure trebuie consecventa.

despre Andreea: http://www.ldd.home.ro/Acte%20Medicale.pdf

paypal Andreea: cristi_zana@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Eu i-am dat prima data in toamna lui 2007, avea 1 an....a mai racit, dar viroze cu febra mare si zile putine. N-am avut tuse sau alte probleme. Am mers asa multe luni...nu stiu...vreo 4-5 parca. In toamna asta, am amant inceperea tratamentului, cu gandul sa nu-mi mai indop copilul cu tot felul, daca el e sanatos. Dupa prima raceala, cu tuse tura asta, prin octombrie, mi-a trecut curajul si i-am dat iar, toata iarna, pana pe la inceputul lui marite. In afara de ceva muci, nici macar febra n-a mai facut. Am avut o iarna f linistita. Ca o fi de la Septilin sau nu...n-am de unde sa stiu. Sigur este insa ca nu i s-au colorat dintii deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Noi folosim Septilin de cativa ani si sunt foarte multumita.Efectul nu se vede decat dupa o luna de utilizare zilnica.In anul in care nu i-am dat a fost jale cu bolile.
Mariei nu-i place siropul si inca nu stie sa inghita pastile.O sa incerc altceva.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Secretul tratamentului cu Septilin consta in durata lui....nu se da doar 1 luna....se incepe din septembrie si se da pana in aprilie. Am aceasta confirmare de la 2 medici care mi-au recomandat atat pt. copil cat si pt. mine. Din pacate perseverenta ne omoara. Eu vreau efecte imediate, daca a racit dupa 2 sapt. de Septilin...l-am intrerupt, ca nu e bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna!

Interesant subiect, mai ales ca am inceput si noi sa luam Septilin de cateva zile.
Din februarie pana acum am luat 10 zile/luna 5 ml de Imunnobaby. Acum e racita la maxim si am schimbat macazul. Am trecut pe Septilin.

Pt ca nu avem decat 2 dintisori, abia iesiti deci doar putin vizibili, nu am observat nici o colorare a lor. Eu i-l dau insa diluat in apa.

Ce scrieti voi insa e interesant. Spuneti ca se da continuu, nu doar 10 zile/luna?

Ma intreb daca nu cumva asta a fost si pb cu eficacitatea lui Imunnobaby, insa nu ma mai intorc la el. Continui cu Septilin.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Si eu le-am dat fetelor mele septilin, celei mari - pastile, una dimineata, una seara, iar celei mici sirop, cam 15 ml pe zi, tot dimineata si seara. Nu am tinut cont de masa. Dintii cu siguranta nu i s-au colorat de la sirop. Pastilutele le mesteca si apoi inghitea cu apa, dar a vrut...ca daca nu vroia, nu puteam sa o fac sa le inghita. Efect eu consider ca a avut. Pe prospect scrie ca se recomanda minim o luna si maxim 6 luni. Eu le-am dat cam 2-3 luni.

Mergi la inceput