Septilin,ati folosit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amie spune:

si elizei am incercat sa-i dau mai demult septilin sirop si imunogrip. au un gust imposibil!!!
eu incerc de fiecare data cand ii dau ceva elizei, dar am zis ca asa ceva nu pot sa-i dau.
si cu chestiile de plante, mai degraba cred ca functioneaza la adulti, asa ni se pare noua ca ne-a facut bine ?!
eu pt eliza merg pe recomandarea medicului. noi facem curele cu bronchovaxom si ne merge bine.
sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra09 spune:

Noi am luat septilin exact 6 luni, dupa ce incepusem sa racim tare luna de luna. REzultatele nu s-au vazut imediat. Chiar a doua luna fetita mea a racit destul de puternic. Dar am continuat sa luam septilinul cu perseverenta, fiindu-mi recomandat de doi medici pediatri. 5 ml de doua ori pe zi. Si n-am mai racit de 5 luni (de fapt, de doua ori am avut cativa mucisiori dar nu febra, tuse sau asa ceva - ne-a trecut doar cu nurofen). Dintii nu ni s-au colorat in niciun fel. Si am luat, slava Domnului, maximum - 6 luni. Eu una, il recomand din tot sufletul. Alt imunostimulator nu am incercat. Dr me-a recomandat si lantigen b,despre care am auzit, in general, lucruri bune (probate chiar de persoane apropiate noua), dar inca nu l-am inceput.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

sincer nici nu mai stii ce sa le mai dai la copii astia ca sunt asa de sensibili.ei i-am dat baietelului meu de 2 ani septilin doar o sticluta dar in timp ce-i dadeam a racit asa de tare bine fara febra dar nu sunt chiar multumita poate trebuia sa-i dau mai mult dar nu l-a mai vrut nici el sa-l bea ca nu-i mai place gustul si l-am oprit acum cred ca depinde si de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri.am luat si eu un flacon ieri si de azi am inceput sa-i dau 2 lingurite de 2 ori pe zi.Oare o fi bine?El are 2 ai si 5 luni.Inca n-am apucat sa vb cu medicul pediatru despre dozaj.

Voi cum ati fost sfatuite sa dati?cate lingurite?Are cam 13 kg.
Sa vedem cum va fi ,daca nu are ceva efecte aiurite timp de o luna,gen dinti innegriti cum ati scris pe aici,o sa-i dau cateva luni.poate ne ajuta sa fim mai rezistenti cand incepem la toamna gradinita.
Va pupma si multa sanatate la piticii vostri si voua deasemenea.
Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Andreea.tinind cont de virsta si kg copilului tau,te sfatuiesc sa mergi pe varianta 5 ml de doua ori pe zi.
Fetitei mele,cam cu aceleasi coordonate de virsta si greutate asa ne-a fost recomandat de dr.Sa va fie de folos!!!
Noua ne-a fost recomandat acum vreo 2 saptamini,cind la Sofia mea a debutat o raceala cu muculeti ,fara febra,vreo 2 zile de tuse dar culmea dupa septilin a disparut imediat.Acum inca mai are muculeti( i-am facut exudat dar nu a iesit nimic...facem doar aerosoli CU ser si ACC).
SANATATE MULTA!!!!

Maminuta,mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya74 spune:

Ceea ce pot sa spun atat despre Imunobaby cat si despre Septilin, este ca nu au efect imediad.
Am inceput sa administrez baietelului Septilin pe la 5 luni timp de 1 luna dupa ce a racit puternic si nu a mai avut probleme.Acum are 1 an si 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

I-am dat baiatului meu Septilin la un moment dat. Rezultatul a fost spectaculos: s-a constipat fulgerator cat timp a golit sticla intreaga (potrivit prospectului) numai supozitoarele de glicerina au reusit sa il evacueze. Deci, il recomand cu caldura in caz de diaree rebela!

Cat despre raceala... cuvantul e slabut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna
Si eu i-am dat fetitei mele toamna trecuta ( oct-nov ) cate 1 lg x 2 ori/ zi iar in primavara( martie- aprilie) 2 lg x 2 ori pe zi. I-a mers foarte bine, nu a racit decat superficial prin februarie . Si a avut si o mai mare pofta de mancare , ceea ce a fost extraordinar !!!
Andreea, mamica de Anastasia ( 23.02.2007 )

Mergi la inceput