"Indoctrinarea copiilor nostri"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:

Copii mei, cand intra in birou la lucru si "domnisoara" fumeaza, se tin de nas, fac bleacs si sincer nu am simtit ca vreunul din ei ar fi tentat. La orice le spun ca e alegerea lor, dar sa e gandeasca daca chiar vor sa faca asta, au de ales intre si intre.
Poate am noroc, dar pana acum copii mei au stiut sa aleaga variantele corecte. Si Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa avem copii sanatosi.

O domnisoara mai impertinenta ti-ar raspunde ca nu au ce cauta copiii in biroul ei.....nu e gradinita

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Citat:

Copii mei, cand intra in birou la lucru si "domnisoara" fumeaza, se tin de nas, fac bleacs si sincer nu am simtit ca vreunul din ei ar fi tentat. La orice le spun ca e alegerea lor, dar sa e gandeasca daca chiar vor sa faca asta, au de ales intre si intre.
Poate am noroc, dar pana acum copii mei au stiut sa aleaga variantele corecte. Si Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa avem copii sanatosi.

O domnisoara mai impertinenta ti-ar raspunde ca nu au ce cauta copiii in biroul ei.....nu e gradinita

Pai da, ca desi toti ceilalti 5 nu fumam, ne zice "asta e" si pufaie in continuare.
Revenind la subiect, chiar s-ar putea abtine cele 5 minute cat poposesc copii in birou. Sau poate aia e razbunarea ca deja toti au "pus-o la colt" si o "terorizeaza psihic" pentru ca ne omoara lent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe mine m-ar incanta ca Giulia sa repete ce-i spun eu ... iar in parc, cand se intampla sa fie in preajma ei unii ce-si aprind tigara ca deh, d`aia iesim din casa, sa le spuna ca o intoxica cu fumul
Dar ea nu repeta Poate astfel s-ar ssimti si ceilalti ...

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ce parere aveti de indoctrinarea de genul: "nu mai plange mami, baietii nu plang niciodata. Ce barbat vei fi tu?"
Eu consider ca e o tampenie imensa, cand aud asta ma doare capul. Si baietii pot fi sensibili nu, au nevoie de defulari, altfel in ce frustrati ii transformam? In ce fel vor defula altfel?

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Citat:

Pai da, ca desi toti ceilalti 5 nu fumam, ne zice "asta e" si pufaie in continuare.
Revenind la subiect, chiar s-ar putea abtine cele 5 minute cat poposesc copii in birou. Sau poate aia e razbunarea ca deja toti au "pus-o la colt" si o "terorizeaza psihic" pentru ca ne omoara lent.

In mod normal nu ar trebui sa se fumeze in birou. Tot in mod normal ar trebui sa existe un "loc de fumat" fie afara fie intr-o incapere.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput