Bebelusi de mai 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Aalina spune:
Dorian a mai gasit o jucarie...fata mea. Pe care o tine in manute si incearca, ca pe orice altceva sa o muste. Si radeee...Azi parca i-a mai trecut raguseala. Ieri din lipsa de sonor am avut un bebelus foarte cuminte.
oLo spune:
Salutare!
Azi am inceput si eu serviciul. Dupa o saptamana de vacanta petrecuta in Olanda (impreuna cu fetele, bineinteles). Azi am lasat papusile singurele cu bunica. Anaïs inca face nazuri mari la biberon. Dar cica nu mai urla ca din gura de sarpe cand simte tetina in gurita. La ora la care sunasem acasa, reusise sa bea 60 ml. Mi-e asa de mila de ea!
V-am pupat,
Mihaela
Lumy spune:
Olo sper sa treci cit mai usor de priblemele pe cre le intimpini!
Francesca azi a baut suculet de mar ! Se pare ca morcovul nu-i place! Tot timpul i-am facut suc din de morcov cu mar , morcov cu portocala si niciodata nu era incintata!
Pe deasupra a inceput sa se supere pe mine si sa tipe urit de tot atunci cind nu-i dau un lucru dupa care ea intinde minuta !
Cit sint de mici dar stiu ce vor!
Eu o pun in fundulet intre doua perne dar nu o tin mult ! Exersam ...
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
pisi_ella spune:
I-am dat si eu azi Emmei o lingurita de suc de morcov! Se pare ca i-a placut!! Maine o sa-i dau doua si tot asa...pana la creo 5 lingurite...Apoi o sa incercam cu marul...Ia spuneti-mi si mie: se poate pastra sucul la frigider peste noapte? Daca fac mai mult, mai pot pastra pentru a doua zi? Sau trebuie sa i-l dau proaspat, facut pe loc?
_ella
dana d spune:
Adita, nu o tine mult in fundulet. stiu ca ii place si sta destul de bine dar coloana lor e prea frageda pentru efortul asta. Doctorii recomanda de la 5 luni sa stea cate 5-10 min pe zi. Eu ti-am spus ce am auzit dar eu o mai pun in fundulet si sta foarte bine de mult. Acum sta si in picioare doar sprijinita ca nu-si tine echilibru.
Pisi-ella, mai bine bea-l tu si ei dai mereu proaspat. Marul oxideaza, nu stiu daca nu mai e bun dar mai sigur sa fie proaspat. Si nu se rad fructele pentru suc pe razatoare metalica, doar sticla sau plastic, sau inox la storcator. Eu caut acum sa-mi cumpar un storcator. Voi ce marci aveti de care sunteti multumite?
parpalak spune:
Dragi fete,
Intrucit partea a saptea a fost recuperata integral, trebuie sa declar ziua de azi zi festiva si sa ma tin de cuvint. Ca atare se acorda (din scorul meu de tetris) :
pentru korinna: 21500 de puncte
pentru dana_d: 42500 de puncte
Hip-hip- uurraaaaa!!!!!!!!!!!!!
Sanatate la bebei si mamici.
Aalina spune:
Dana eu mi-am luat robot care are si storcator de fructe, si de citrice si blender. Si imi foloseste si la prepararea pireutelor pentru bb dar si in bucatarie la tot ce pregatesc. E Philips Essence. Daca vrei sa iti iei robot sa fii foarte atenta sa specifice storcator de fructe separat de storcator de citrice. Vanzatoarele erau destul de plopiste si ne vindeau chiar si fara storcator desi noi specificasem clar ce ne trebuie. Asa ca mai bine citesti tu.
DanaMario spune:
Voi beti cafea sau cola?
Ca eu daca beau fie si o cola mica pina la 12 noaptea nu inchede ochii la fel si daca beau o gurita mica de cafea.
Am testat de mai multe ori nu mi s-a intimplat doar odata cum beau cum nu inchide ochii.
Voi beti cola?
Si bebelusi vostri cit mai maninca la o masa ca Joshua tot 100 ml la 3 ore. Asa minca si la 2 luni, dar se dezvolta bine ia in greutate doar ca ar trebui sa maninca mai mult.
Altceva nu i-am dat pina acum ca-i merge destul de bine asa.
Astazi a fost prima lui baita la piscina.I-a placut mult dar a fost cam emotionat n-am reustit sa-i facem o poza vesel. Noi deocamdata l-am dus la piscina numai acasa dar nu stiu daca stiti Parpalak,Ange la YMCA sint gratuite cursuri de innot pentru bebelusi.
Cursurile sint de la 6 luni dar la telefon ne-au zis ca primesc si de la 4 luni.
Ei le numesc cursuri de inot dar cred ca se balacesc si ei ca doar nu o invata sa inoate asa mici. Noi o sa mergem de luna viitoare.
Voi aveti idee unde gasesc ca cica ar fi niste pampersi speciali pentru innot?Eu i-am cumparat unii de la SSEARS care se dau peste pampers scria "cover pampers" pe ei dar nu cred ca-s astia.
Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas