Bebelusi de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna! Am primele 6 pagini dar nu ma pricep sa le pun la loc, de fapt cred ca nici nu pot numai un moderator poate sa faca asa ceva(???) Astept indicatii, eventual, sa le trimit cuiva prin mail si sa faca oficiile mai departe, cineva mai priceput...
Cred ca e o varsta a rasfatului, au inceput si ei sa dea cu nasucul de "bine" si de atentia si dragostea adultilor si nu mai vor decat bagati in seama. Ilinca nu vrea sa mai stea singura in camera, dar e tare cuminte in patutul ei daca mai e cineva prin apropiere. Uneori e mai rea si nu se multumeste sa stai alaturi, trebuie sa o iei in brate. Acum sta pe canapea in sufragerie de vreo doua ore, nu o baga nimeni in seama dar nu e singura.
carrie, mie tare imi place toamna si mai ales ploaia cu conditia sa nu tina mult si sa nu am treburi pe afara prea departe. Eu am scos-o pe Ilinca si pe ploaie, am acoperit caruciorul cu plastic si am plimbat-o prin piata ca trebuia sa fac cumparaturi, dar am de gand sa o scot si daca nu voi avea neaparat treaba afara. Ii prieste aerul mai rece si doarme adanc.
Si Ilinca tipa, de fapt se face ca plange dar e evident ca face eforturi sa ma convinga sa o iau in brate. Problema e ca tine, nu rezist cand o vad atat de smechera.
Va pup si astept indicatii ce sa fac cu paginile alea. Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dana, daca poti, trimite-mi-le mie, ca le adaug eu. La parpalack@yahoo.ca.

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog frumos...Eu nu am salvat nici unul din subiectele serial, nici "Mamici de mai", nici "Bebelusi de mai" si mor de ciuda...Am zis sa ma ocup zilele astea, insa cautarea e dezactivata, nu stiu unde sa le gasesc, nu stiu ce sa fac...Am zis ca macar mesajele mele sa le salvez, daca nu tot subiectul...Ce se mai aude? Cand se sterg subiectele cu totul?? Luminati-ma, va rog, ca nu stiu ce sa zic si nici nu ma prea pricep la salvat si la toate astea...O sa-l rog pe al meu sot sa ma ajute...
_ella

Mergi la inceput

pisi_ella, sint toate aici, la "Interzis barbatilor".. Daca vrei, ti le poti trimite eu, pina la bebelusi..partea a 6-a, dar imi trebuie o adresa postala in care sa aiba loc mai mult, ca eu le-am salvat in format html (adica exact asa cum se vad aici) si asta ocupa o gramada de spatiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multam mult de tot, Parpalak! Asa o sa facem si...raman datoare!:) Uite, al meu sot intreaba cati mega au subiectele...O sa-ti dau si o adresa de mail, cat de curand...

Mergi la inceput

Pisi-ella, cu regret, s-au sters de mult de pe forum. cel putin cele cu "In mai chiar...".
Parpalak, incerc sa-ti trimit dar nu prea stiu cum. Ca sa-ti pot trimite trebuie sa fiu conectata, daca sunt conectata nu imi da din " history" pagina de atunci ci actualul forum. Mai incerc si daca nu reusesc chem intariri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

stiti ca am descoperit o jucarie super ieftina si eficienta:mana mea sau a lui tati.
sta Theodora mea si jumate de ora sa le studieze

pupici

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Carrie, si ilinca se uita indelung la mana mea, o apuca si o trage la gura sa o cunoasca mai bine.
Parpalak, ai primit paginile? Eu le-am trimis in urma cu 3-4 ore. Cel putin asa sper.
Hai ca va las ca urla, nu stiu ce a avut azi, a urlat tot timpul cand nu a dormit si nu a stat in brate la cineva.
Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Si pe Elena o intereseaza mainile, si ale ei si ale altora. Daca trec cu mana prin fata ei mi-o prinde si o duce la gurita. Ii mai plac mult si picioarele ei. Toata ziua trage de ele pana aproape de gura. S-a invatat sa stea ridicata, nu-i mai convine s-o las in leganut ca nu are inclinatia prea mare. Vrea sa stea in fundulet. Voi ii lasati pe ai vostri, sau sunt prea mici pentru asa efort? Eu nu stiu daca sa-i fac pe plac si s-o tin asa, sau sa astept sa mai creasca.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

adita, cu Paul nu ma mai inteleg de mai bine de doua saptamini decit daca-l tin in fundulet.

si noua ne plac miinile, in special ale lui mami, pe alea putem sa le roadem si nu ne doare.. :)

dana_d, am primit niste linkuri care duceau la forumul principal, vezi ca ti-am scris si pe email si pe MP..

Mergi la inceput