De ce isi ascund barbatii sentimentele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si eu care credeam ca detin un unicat! Parca i-ar fi frica sa se exprime! Greu spune ceva, trebuie sa stau sa ghicesc!

quote:
Originally posted by Victoria

Al meu mi-a spus ca prefera sa dovedeasca dacat sa vorbeasca... asa ca atunci cand m-a cerut de nevasta, in loc sa-mi spuna, m-a luat de manutza si m-a dus la mag. de bijuterii si a comandat verighete... fara sa ma previna... am ramas cu gura cascata.. in timp s-a mai obisnuit, acum e mai comunicativ...

V.

veni, vidi, Victorie!



Victoria, si al meu procedeaza la fel!!! Mi-a spus, nu o data, ca imi arata ce simte, la ce mai trebuie sa-mi si spuna! Iar la faza cu verighetele, m-ai facut sa zambesc. Al meu pregatise totul: nunta, verighete, nasi, hai sa vedem ce rochie de mireasa vreau, iar eu m-am lasat purtata de val pana la un moment dat, cand i-am spus: " ce nunta, m-ai cerut cumva de nevasta?". A avut o privire atat de tampa saracul si abia a reusit sa spuna, pierdut "hai nu fii nasoala!". Mai rau ca un pusti de liceu! Asta este! S-ar parea ca marea majoritate sunt asa!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Fiecare om iubeste in felul lui...si nu pot sä spun cä bärbatii isi ascund sentimentele.
Fiecare bärbat, (ca si femeie) are felul lui de a si le exprima: unii iti impoaie capul cu drägäläsenii ( ästia imi plac cel mai mult!!!), altii sint mai retrasi, dar te fac sä intelegi, ceea ce simt pentru tine, altii parcä sint un sloi de gheatä...
Cert este, cä fiecare bärbat este iubit....de noi femeile...ceea ce denotä faptul, cä si-au cistigat dragostea noasträ si cä si-au exprimat intr-un fel, sau altul sentimentele fatä de noi.
De regulä, am observat si eu, cä bärbatilor le este greu sä recunoascä cite ceva...parcä ar fi cine stie ce desconspirare!!!...asta nu am s-o inteleg niciodatä!!! Ce poate fi asa de greu sä-i spui femeiii tale: " bäi femeie!!...te iubesc la nebunie!!!...vino incoa´sä ne pupäm pe buze!!!"
Al meu are semnalele lui, pe care le stiu de mult!!!...dar cind este cu alcool in singe ( nu prea mult...cä dupä aia, poate mä confundä cu amanta!!! )mä pupä de mä albeste, mä ia de "bilute", de poponetul meu mare si tare si-mi spune de o mie de ori:" bäi, te iubesc!!!...nebuno` ce esti!!!...te iubesc!!!...ai auzit???"
Bärbatii sint, si vor rämine niste enigme pt. noi, asa cum sintem si noi, pt. ei!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

cami ejti mortala femeie !!!!!!!!!!!

mie imi plac barbatzii asha care nu-shi arata prea mult sentimentele , mi se par misterioshi, barbatzi

papagalii ma seaca, aia stil "macho man" ma fac sa rad...


poate ca se comporta asha pentru ca au fost crescutzi asha, de noi ...de femei....

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Biankita,

dar ce faci dupä mai multi ani de cäsnicie cu un misterios ca ästa???...incepi sä ai dubii!!!...eu zic, cä o situatie alternativä, este mai eficientä...cä asa mai prinzi curaj!!!
Si pe mine mä distreazä f. tare tipul "macho"...mä uit la ei si mä minunez, citä incredere au in ei insisi!!!...iau problema, ca si cum ar fi deja cistigatä, dar nu vreau sä le tai "maul" din prima, ci mai fac conversatie, cä-mi place sä mä distrez!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

Multumim fetelor pentru sentimentele pe care ni le purtati :O)))
Chiar asa? Nu avem shi noi nici macar un sentiment mic de tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Barbatii isi ascund sentimentele?

Intrebarea asta din titlu imi aduce aminte de un subiect vazut intr-un alt subiect http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12287

Lasand bascalia la o parte, raspund intrebarii cu un citat dintr-un clasic in viata...

quote:
Bärbatii sint, si vor rämine niste enigme pt. noi, asa cum sintem si noi, pt. ei!!!




Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corra spune:

....Imi cer scuze in primul rand ptr faptul ca nu am citit ce s-a scris pana acum; subiectul mi se pare interesant, intrebarea asta mi-am pus-o mereu:"DE CE ISI ASCUND BARBATII SENTIMENTELE"Mi-ar placea teribil sa aflu raspunsul la aceasta intrebare sau cel putin in cazul meu.....sunt la inceputul unei relatii si nu stiu ce simte ptr mine sau daca simte ceva ptr mine.Gandesc ca este mult mai simplu sa spui lucrurilor pe nume sa spui ceea ce simti ptr ca cel care are de gand sa-si bata joc de sentimentele tale ....o va face oricand si indiferent de situatie....Revenind la cazul meu...uneori cred ca cel de langa mine este cu gandul aiurea, absent si lipsit de interes....uneori ma surprinde cat este de atent si interesat de prs mea ....Pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

de frica? sa nu fie respinshi sau sa nu se profite de asta ca de o slabiciune? mi-am adus aminte ca sotzul meu cand mi-a impartasit prima data sentimentele sale s-a exprimat asa:"pushtiu' vreau sa-ti zic ceva, dar mi-e teama...m-am indragostit de tine!" ...de parca eu eram un balaur cu 10 capete...si uite ca nu l-am mancat!(inca...)hihihihi.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatadedac spune:

Am avut o lunga relatie cu un barbat care isi ascundea, sau ma rog, nu vorbea despre sentimetele lui. In prima faza a fost interesant, enigmatic, apoi a devenit enervant. aveam nevoie macar putin sa mi se spuna lucruri dulci,vorbe de dragoste.Dupa 12 ani de convietuire am lasat-o balta,ne-am despartit.Nu acesta a fost singurul motiv,insa a avut un aport important pentru ca ne-am oprit din comunicare,m-am saturat sa vorbesc singura mereu si nu am mai vorbit nici eu.S-a terminat!
Sotul meu iubit, mi-a spus prima oara ca ma iubeste dupa vreo 3 luni de cand ne-am cunoscut; asta s-a intamplat la Cluj,intr-o atmosfera superba,incendiara si de atunci imi spune asta in fiecare zi; si cand ne trezim, si cand vorbim la telefon si cand ne asezam la masa;imi face mereu declaratii si ma simt minunat si asa incet imi revin si eu din ,,mutenia sentimentelor" in care ma aflam, descoperind ca este minunat ca atunci cand iubesti sa spui acest lucru fara perdea.
Cred ca a ascunde sentimentele de iubire pentru partenerul tau este o mare porcarie si un semn de lasitate si imaturitate.
Sa nu va suparati, asta e parerea mea


Claude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corra spune:

...Citind cele spuse de voi fetelor, acum,ma intreb cate dintre noi spun cu usurinta "TE IUBESC"...e drept ca noi lasam sa se inteleaga lucrul acesta, dar dandu-ma ca exemplu... eu n-am spus-o nimanui .....inca .Sa nu credeti ca nu am simtit niciodata nevoia, dar mereu a aparut aceea retinere ...si mereu in final au existat regrete... Ma intrebati de ce?...Nici eu nu stiu ...poate ca-i cazul sa recunosc ca-mi este teama (sa nu fiu eu prima, cea care recunoaste acest lucru?...)!Gandesc, ca viata de cuplu (implicit si viata mea) ar fi mult mai frumoasa daca ne-am exprima liber sentimentele unul fata de calalalt.
Sper sa nu fiu foarte aspru judecata ptr ceea ce am spus, sunt doar o femeie obisnuita ....si poate uneori un pic ciudata !
cora

Mergi la inceput