fata mea nu a iesit azi afara cu scaunul !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Va spun sincer ca si mie m-a bufnit rasul cand am citit... asta pana am ajuns la un www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=55" target="_blank">articol DC in care scrie ... la fel

Citat:
Nou nascutii trebuie sa iasa cu primul scaun (meconium) si cu urina in decursul primelor 24 de ore si respectiv 48 de ore

Acum, nici eu nu stiam de expresia asta...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

eu as zice sa va puneti cu cineva pe masura voastra

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mesajul tau mi se pare mai jignitor pentru nereia decat pentru noi! Adica?????? Daca tot faci afirmatii de genul asta...macar ar trebui sa ai curajul sa le faci pe "fata"....nu cred ca cineva a jignit-o pe nereia...pana acum, cand intr-un fel sau altul ai jignit-o tu excluzand-o din majoritatea noastra a celorlalte!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

m-am referit strict la experienta forumistica, nu la alte calitati.
despre alte calitati nu stiu nimic, nici in ce o priveste, nici in ce va priveste

ps - daca imi cauta cineva primele mesaje pe dc sint absolut sigura ca sint ff hilare, era pt prima oara in viata mea cind auzisem de vreun forum. eram prea ocupata cu viata reala ca sa ma intereseze conversatiile online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

m-am referit strict la experienta forumistica, nu la alte calitati.
despre alte calitati nu stiu nimic, nici in ce o priveste, nici in ce va priveste

ps - daca imi cauta cineva primele mesaje pe dc sint absolut sigura ca sint ff hilare, era pt prima oara in viata mea cind auzisem de vreun forum. eram prea ocupata cu viata reala ca sa ma intereseze conversatiile online

Pai...ce sa zic..ai intors-o ca la Ploiesti!
Cred ca daca recitesti putin...vei vedea ca am fost multe persoane care au spus ca lipsa de experienta forumistica este o cauza...da' ma rog...hai s-o lasam asa cum a picat!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput