fata mea nu a iesit azi afara cu scaunul !!!
Raspunsuri - Pagina 4
oanamada spune:
Iulia, fara suparare..eu nu am nimic cu fata...de altfel se vede si la postarile mele anterioare...dar in momentul in care..in mai putin de 10 postari tu (adica ea!) faci niste chestii total neobisnuite...in care o includem si pe cea de aici care zau daca nu a trezit interesul tocmai pentru ca titlul era asa cum era...e normal sa se mai si rada...chiar este amuzant...Nereia mai are o postare in care in titlu pune o intrebare si dupa aceea nu mai scrie nimic...pune doar emoticonul cu betivul si o alta postare in care pune doar titlul si dupa aceea nimic! Postarea in discutie, adica cea de aici...este intr-adevar haioasa si lasa loc la foarte multe interpretari...care mai de care mai haioase...nu este musai sa fim scortoase...mai facem si haz una pe seama celeilalte. Este foarte clar ca ea NU STIE cum se posteaza pe forum (exemplu: nu a dat amanunte privind varsta copilului...), ce trebuie sa scrie si cum trebuie sa scrie...nu este o problema...va invata...dar asta nu inseamna ca afirmatia "nu a iesit cu scaunul afara" nu este de ras....cu toate astea..eu vad ca a primit sfaturi suficiente care s-o linisteasca...
Mai e ceva la care le dau dreptate fetelor..."documentarea" atunci cand este vorba de venirea pe lume a unui copil si cresterea lui sunt esentiale si da, sunt lucruri pe care E OBLIGATORIU sa le stii nu se le intrebi pe forum...faptul ca alegi forumul pentru a te sfatui, pentru a-ti confirma niste temeri, niste ipoteze, pentru a iti clarifica niste lucruri ok...dar sa te bazezi numai pe ceea ce scrie intr-un forum sau sa pui intrebari banale pe care le citesti in orice carte....asta nu mi se mai pare ok!
O seara buna si nu va mai suparati unele pe altele!
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
kay spune:
what can I say? I can say poop, shit, stuhl, caca, si cam atat. or that`a about it...
deci e deplasata remarca tga la adresa englezei... daca eu nu am trait in zonele in care se foloseste aceasta expresie, ce sa fac? n-a iesit cu scaunul afara... mein Gott ! quelle horreur !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
oanamada spune:
Stai ca mie acum mi-a picat fisa...Kay, asta chiar este o expresie...chiar exista????Cine a zis asta???? In naivitatea mea eu credeam ca e doar o eroare...(nu precizez ce tip si ce gen)! Oupssss!
Atunci scuze...nereia...aici pe forumel se zice kk sau caca sau cacalica (asa zice fi-mea!) ...mai era ceva, dar nu tine de acest subiect ci de un altul, tot al tau...dar nu-mi permit sa fiu offtopic!
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
conchita spune:
mey, expresia este "a avea scaun", aka "a iesi (afara)". deci "nu a iesit afara cu scaunul" nu e nici macar o expresie, e o alaturare atat de haioasa, incat nu vad cum cineva poate condamna si bashcali rasul spontan, fara urma de rautate sau alte minuni de genul asta.
ina_nz spune:
ok....impuscati-ma si ziceti ca sunt nepoliticoasa......dar tot nu ma pot abtine.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
abramburika spune:
Citind si re citind subiectele autoarei nu pot decat sa trag urmatoarele concluzii:
1. E novice intr-ale forumului si chiar nu stie cu ce se mancanca daca deschide sb. atat de distractive si cu intrebari banale pe care orice mamica ar trebui sa le stie.
2. Nu prezinta situatia reala, nu da amanunte despre asa-zisele dubii pe care le are. La un sb cere dieta mamicii in timpul alaptarii (deci se pp ca alapteaza), iar aici zice ca bb nu a iesit afara pt. ca ii da lapte praf. Iar la alt sb intreaba cu ce sa spele biberoanele. A omis deci sa spuna ca e alimentata mixt sau se contrazice.
3. e "ruda virtuala" cu liliana82 sau orice alt user ce se distreaza pe seama forumului, provocand discutii banale si "aprinse".
Alegeti si voi varianta care va convine. Ca pana una-alta nereia nu a mai trecut sa spuna daca s-a lamurit in privinta dietei mamicii, a scaunelor fetei, a pozitie de somn a bblusului sau a biberoanelor spalate cu detergent de vase.
SI da, expresiile din titlu exista, mai mult sau mai putin academice, dar sunt ... si sunt 2 ... a avea scaun si a iesi afara (a face kk adica inseamna amandoua). EA le-a pus pe amandoua de aia a starnit rasetele unora ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita mey, expresia este "a avea scaun", aka "a iesi (afara)". deci "nu a iesit afara cu scaunul" nu e nici macar o expresie, e o alaturare atat de haioasa, incat nu vad cum cineva poate condamna si bashcali rasul spontan, fara urma de rautate sau alte minuni de genul asta. nimic |
Pai da...pe astea le stiu si eu...da' mi s-a parut mie...sau cineva, la un moment dat...zicea ca stie aceasta expresie (alaturare haioasa)..ca fiind una comuna si uzuala (eu la asta m-am mirat si am intrebat daca exista cu adevarat???)...ma rog, eu mi-am zis parerea...am dat si un sfat pentru nereia si am si ras!
Abramburika,
- Mare dreptate ai...de altfel cam asta am zis si eu.
CATI POZE NOI
abramburika spune:
Si mai e varianta
4. Vrea sa scrie cat mai multe mesaje ca sa scape de moderare (si asta inseamna deci ca stie cum se foloseste forumul).
_
buli spune:
eu as zice sa va puneti cu cineva pe masura voastra
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli eu as zice sa va puneti cu cineva pe masura voastra www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Imi explici, te rog, ce ai vrut sa spui? Ca n-am inteles ... nu-mi dau aere de superioritate, nu am jignit pe nimeni. Tu discuti numai cu persoane de la nivelul tau?
_