haine din bumbac organic
![](images/user_woman.png)
Buna,
ce parere aveti despre hainele pt copii facute din bumbac organic? Ati cumpara astfel de haine pt copii vostri? Daca da, cat ati fi dispuse sa platiti in plus pt astfel de haine? Eu nu prea am gasit magazine care vand genul asta de haine si sunt interesata sa cumpar in viitor.
Stiti vreun magazin online care vinde astfel de haine?
Ral
Raspunsuri
Irinusha spune:
In Germania gasesti astfel de haine la C&A, pretul fiind la fel de mare ca la celelalte ... nu mi s-au parut mai bune sau mai proaste.
Doar ca nu prea sunt sigura daca sunt intradevar "bio" ... si chiar nu as stii la ce m-ar ajuta acest lucru. Le-am luat ptr. ca mi-au placut, croiala si pretul. Atat.
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mcm spune:
Am cumparat si eu din Germania de la C&A, la fel ca Irinusha, pentru ca mi-a placut designul, dar n-am observat nimic deosebit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
la Misena sunt hainute d-astea..aveau pe DC reclama la un moment dat, da un google..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alinutza00 spune:
citeam de curand pe undeva, imi cer scuze, dar nu imi aduc acum aminte unde...culturile de bumbac sunt stropite f mult cu tot felul de ingrasaminte. Ganditi va cate haine se produc anual in lume, productia de bumbac tb sa fie.... Pe langa aceasta pb, cum este produs bumbacul se mai adauga apoi pb vopselelor. A dat gazzella odata pe un alt site un link, nu imi trecuse prin cap asa ceva, la un control in It au fost gasite numeroase hainute de copii, la productia carora s au folosit vopsele nocive ptr oameni.
Din pacate pretul hainutelor din bumbac organic este destul de mare. Stiu ca H&M are in desfacere haine din bumbac organic la un pret ok.
Bic spune:
Eu sint foaaarte organica si cred in cu totul in viata organica, dar din pacate produsele vestimentare din material organic sint extrem de scumpe. Si as face acest sacrificiu, daca acele haine ar reprezenta un procent majoritar al hainelor lui fiica-mea. Dar cum marea majoritate a lucrurilor ei nu sint din bumbac organic, nu prea face eu mare lucru cu 1% organic.
In cazul de fata, merg pe deviza "mutate or die." Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralmar80 Ati cumpara astfel de haine pt copii vostri? Daca da, cat ati fi dispuse sa platiti in plus pt astfel de haine? |
la modul cum sunt puse intrebarile.. mi se pare mai degraba.. cercetare de piata decat intrebare de parinte constiincios
![](icon_smile_big.gif)
la Decathlon au si din bumbac bio
![](mamica.gif)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
oanamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ruxandra_sb
la modul cum sunt puse intrebarile.. mi se pare mai degraba.. cercetare de piata decat intrebare de parinte constiincios ![]() la Decathlon au si din bumbac bio ![]() Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
Si mieeeee
![](icon_smile_big.gif)
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."