pentru fetele din Germania

pentru fetele din Germania | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

Am facut consiliu de familie si ne-am hotarat sa facem ceva pt familia din Balotesti din anuntul de acum cateva zile:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13478

Si pt cine e in Germania: daca vrea cineva sa punem mana de la mana si trimitem un pachet la aceasta familie, eu ma ocup de transport. Am sa-l trimit pe autobuz la cineva care sa-l trimita mai departe prin posta romana la Balotesti. Oricum voiam sa trimitem un pachet prin noiembrie asa ca... macar sa facem ceva serios si organizat. Ce spuneti?
Ma gandeam la niste hainute, pt fiecare copilas cate ceva ca sa nu se supere nici unul, nu neaparat noi dar purtabile... astept parerile voastre, aici sau pe email.
Multumesc pt atentie si... sa nu uitam ca Mosu' vine la toata lumea, nu?

Cristina, mamica cu burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Alles klar!
sa imi dai adresa ta si la inceputul lui nov. ai un pachet cu haine de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

io nu shtiu exact unde'i Baloteshtiu', da' daca inspir încredere, as putea merge la ei acasa sa duc pachetele din partea voastra si as putea sa mai adaug shi eu câte ceva. Prea multe nu am... ca eu am cam dat tot ce a ramas de la Vladut cumnatei mele care ma tot "amenintza" ca face shi ea un bebeu, dar macar nishte fructe, dulciuri, caiete..alea-alea..ash putea sa duc shi de la mine.

Pupici!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

monica, super!!! Pai unde sa fie, ca noi trecem pe acolo cand venim de la Iasi la Buc... parca, nu? Acolo unde face escala aveonu'... Doamne fereste! e aproape de Buc...

Mergi la inceput

P.S. si, evident, o sa ma mai duc cu cineva, ca si data trecuta la anisia, sa nu-mi aud, Doamne-fereshte, cine shtie ce vorbe...(cum ar fi de la Dede, spre ex.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Vreau si eu sa ajut, eu nu am copii, deci cu hainutele stau mai prost, dar cred ca pot cumpara niste rechizite, dulciuri sau imi mai dati voi idei. Si ca o paranteza, gemenele sunt nascute in aceeasi zi cu mine, ma anuntati si pe mine adresa unde sa trimit pachetul si data limita...
Numai bine,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Apropo de dulciuri: mama copiilor lucreaza la fabrica de dulciuri din localitate deci cred ca tot mai "pica" cate ceva (pe 20.11. i se termina concediul prenatal si se va intoarce la lucru). Dar daca e, ar fi frumos sa fie ceva cu specific de Craciun (sa nu fie casante) si mare atentie la termenul de expirare!! Noi suntem patiti cu papica expirata luata de pe raft, deci de la vanzare.
Katink, ti-am trimis email.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

Apropo de dulciuri: mama copiilor lucreaza la fabrica de dulciuri din localitate deci cred ca tot mai "pica" cate ceva (

Cris, ashea e! Trebuia sa'mi dau seama... Nu cere prea multe de la mine, ca nu prea ma duce capu'....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Fetelor, sunteti nemaipomenite. Ce atatea lamentari ca vai de noi si altele. Cel mai important este sa ne gandim ce e de facut ca sa facem o diferenta, sa se simta ca ceva bun se intampla.
Va pup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc , am citit.
Tinem legatura,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

ok! (las ca vezi tu...)

hai ca sa ma laud, stiti voi DC ce musafiri avem noi saptamina viitoare?!!!

Mergi la inceput