pentru fetele din Germania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Vreau si eu sa ajut cu ceva, nici eu n-am hainute da ceva rechizite sau ceva folositor(in momentul asta nu stiu ce, dar cand fac un tur al magazinelor imi vin idei) gasesc.
Dati-mi si mie un PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Cristina,m-ai salvat cu ideea ta...e super...eu anu asta nu am ajuns in Ro..iar Dari creste creste si am o gramada de lucrushoare frumoase,unele nepurtate,pachetul e de vreo 3 luni gata facut si tot astept o ocazie dintr-asta ! Are vreo 9-10 kg..e bine ? De nu il mai "reduc" eu,da tare nu as vrea !
Prin ce firma trimitzi ? Atlassib ? As fi trimis si eu, da de un an de zile de cind ne-am mutat in Bremerhaven,la cucurigu nu m-ai am nici o posibilitate de trimis cu Atlasu ca nu are trafic prin nordu D !Mensch...
Inainte am stat 13 ani in Saarbrücken,alta viatza.. Atlasul are acolo sediu,ma duceam trimeteam/ridicam colete,dar acu nu stiu cum ... Noroc cu initiativa ta !
Astept un PM cu adresa voastra din München
Pupicei

P.S Pentru fetele care nu au hainutze de copii,incercati la magazinele second-hand pentru bebei,la talcioc sau intrebati in stinga sau in dreapta(vecini,cunoscutzi) sau anunt in ziarul local de genul:
Suche kostenlos gut erhaltene Kinderkleider und Spielsachen für eine arme und kinderreiche Familie in Rumänien !
Eu asa procedam cind inca nu eram mamica si ma trezeam dupa un anuntz la ziar,"bombardata" cu saci plini cu hainutze si jucarele !

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Alba, mii de scuze, abia acuma am vazut mesajul tau. Am sa-ti trimit un email cu adresa noastra. Trimit cu Atlassib, alta firma mai convenabila nici nu cunosc. Daca stie cineva sa-mi dea de stire. Weekend placut!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Inca o data as vrea sa mentionez: lucrusoarele sa fie pentru aceasta familie, pentru acesti copii, altfel nu-si ating scopul. Adica sa se potriveasca la marime... ma rog, intelegeti voi. V-am pupat si, sincer, ma bucur enorm ca reusim sa facem ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Petrica (6 ani) a muncit o vara ca sa-si ia pantofi...N-a strâns destul. Daca aveti si lucrusoare mai de 6 ani cine stie...Pe mine m-a impresionat explicatia la fotografie "Petrica e "legat" la vie toatä vara" si cine are vie stie ce inseamna asta...
http://www.evz.ro/social/?news_id=131492

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Iris nu ne-ai mai spus ce musafiri ai saptamana asta, nu ghicim, ne spui?!
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

oare cine nu are stare acasa si merge pe coclauri??? noi, desigur... abia astept:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bravo , distractie placuta ,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

lasati-ma in pace ca am treaba, curatenie mare sa nu infestam pe gravideo, sortam hainute, pregatim cozonaci si sarmale...ne rugam sa fie soare...
pupici

Mergi la inceput

hai ma iris, chiar asa??? mamaicaaa, pai nu mai manc nik toata saptamana, bine ca mi-ai spus:))))

Mergi la inceput