supa de pui -otrava!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ba pardon! Eu imi pregatesc copiii pentru ziua de maine asa ca m-am decis sa-i calesc! Cremvursti, pui de la magazin, peste pangasius d-ala proaspat, ciocolata pufuleti!!! inghetata, suc!!! eugenii. Daca as avea si putin timp si putina rabdare as pune cate un link discutat pe DC despre fiecare in parte
Va jur ca nu postez la misto, chiar le dau sa manance chestii d-astea.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Pai sigur ca nu numai carnea de pui ci si toata mancarea din supermarketuri e plina de chimicale, dar pediatri astia care arunca astfel de vorbe iti dau si o alternativa? Pai cred ca orice mama ar prefera sa dea copilului mancare sanatoasa de tara, dar daca nu ai de unde ce faci?
Si eu m-am straduit la inceputul diversificarii, avand un copil alerrgic sa caut pui pe la tara si neavand rude/cunostinta, am batut din poarta in poarta...da dupa un timp mi s-a facut lehamite si nici timp nu am pentru asta...sa ma car cu copiii dupa mine prin sate, "cersind" dupa carne sanatoasa...ca nu gasesti usor un taran dispus sa-si vanda puii.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Ba pardon! Eu imi pregatesc copiii pentru ziua de maine asa ca m-am decis sa-i calesc! Cremvursti, pui de la magazin, peste pangasius d-ala proaspat, ciocolata pufuleti!!! inghetata, suc!!! eugenii. Daca as avea si putin timp si putina rabdare as pune cate un link discutat pe DC despre fiecare in parte
Va jur ca nu postez la misto, chiar le dau sa manance chestii d-astea.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Ma provoci???????
La ala cu pufuletii iti dau eu linkul ca e postat de mine...la ala cu pangasiusul...ce sa zic...pai daca e sa citesti ce scrie acolo nu mai mananci peste in general nu numai pangasius (eu ii dau!)..cremvursti chiar nu-i dau...dintre toate alimentele mi se par de departe cei mai nocivi (serios!)
Offtopic: Am fost in parc duminica si m-am uitat dupa tine...dar nu scria pe nimeni Androix...asa ca am zis ca mai bine ne dam intalnire in mod organizat!!!!!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput