imunitatea la copii peste un anisor
![](images/user_woman.png)
Buna .Ma numesc Alina si am o fetita de 1 anisor.Iarna trecuta am avut probleme cu ea deoarece facea foarte repede rosu in gat.Ii dadeam tratament 20 de zile dintr-o luna.Merg cu ea la medic dar cred ca daca o sa continui sa-i dau medicamente imi este frica sa nu dauneze stomacului,ficatului.Nu stiu ce sa fac.
Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi ,poate exista vreun tratament pentru cresterea imunitatii.
Va multumesc.Pupici
Raspunsuri
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleexxia Buna .Ma numesc Alina si am o fetita de 1 anisor.Iarna trecuta am avut probleme cu ea deoarece facea foarte repede rosu in gat.Ii dadeam tratament 20 de zile dintr-o luna.Merg cu ea la medic dar cred ca daca o sa continui sa-i dau medicamente imi este frica sa nu dauneze stomacului,ficatului.Nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi ,poate exista vreun tratament pentru cresterea imunitatii. Va multumesc.Pupici ![]() |
Buna! Intreaba medicul pediatru de Isoprinosine...este un medicament pentru imunitate! Noi i-am dat Catincai tot la un an si ne-a mers foarte bine cu el..nu a mai racit de foarte multe luni....Slava Domnului!
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crinuta spune:
Iti recomand cu toata increderea Liqui Vite ( GNLD).
Daca nu poti face rost ( se gaseste in Usa), incerc sa ti-l procur eu de la persoana de la care cumpar eu pt fii-miu.
E exceptional siropul.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
roli25 spune:
Eu celui mare i-am dat Imuno Royal Junior, de la plafar, pe baza de propolis si laptisor de matca. I-am dat pe la 2,3 ani, dupa 6 luni de gradinita in care era racit aproape non stop. Din septembrie pana acum nu a racit deloc. Acum a luat raceala de la noi, dar vad ca o forma usoara.
Vreau sa-i dau si celui mic care are acum 1,3 ani si raceste destul de des.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
mayaione spune:
Ma alatur iar Oanei si va recomand Isoprinosine. Chiar cred ca este f bun pt imunitate, Ana a primit o cura la 2 luni si inca una asta toamna. Nu mai raceste deloc, eu zic ca a ajutat-o. Daca e f frig afara sau vant puternic face o rinita, adik ii curge nasucul o zi,doua, nu mai mult si atat, nu stranuta, nu tuseste, nu febra nimic.
![](images/user_man.png)
pity77 spune:
Cat despre mine, atat ca medic cat si ca tata, va recomand Broncho-Vaxom. E bine cunoscut de multi parinti si cu eficienta probata si pe fi-miu! Nu imi vine sa cred ca dupa atata timp (Doamne ajuta, sa fie cat de mult de acum inainte) Vlad al meu nu a mai racit.
In rest, mare e gradina Domnului! Si multe plante traiesc intr-insa!
oanamada spune:
citat din mesajul lui pity77 In rest, mare e gradina Domnului! Si multe plante traiesc intr-insa! |
Adica? Chiar m-ai facut curioasa!
![](icon_smile_big.gif)
Te intreb si pentru ca la noi nu a functionat decat Isoprinosine...cand avea un an si 2 luni a facut o serie de 3 viroze...una dupa alta (demonstrate de analizele de sange!)..fiind deja sub cura de Septilin (care a fost vax albina!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mi-a dat Isoprinosine...luasem si eu la un moment dat, in trecut si imi fusese de mare ajutor...si chiar nu s-a mai imbonavit deloc de atunci
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
REUTcarmi spune:
si eu i-am dat lui daniel isoprinosine dar in combinatie cu luivac si i-a mers f bine a mai avut raceli dar forme mai usoare fara febra sau rosu i gat ii curgea nasucul si cam atat si are 2ani iar iuliei care are acum 6 ani cum a inceput sa mearga la gradi mereu i-a tratamentul pentru imunitatein fiecare an si se cunoaste sa stiti dar ei i-am dat doar luivac.
mayaione spune:
Oana, nu te mai obosi sa intrebi. Eu spun doar : Frustrarea este refugiul incompetentei.
oanamada spune:
citat din mesajul lui mayaione Oana, nu te mai obosi sa intrebi. Eu spun doar : Frustrarea este refugiul incompetentei ![]() www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
Chiar as fi curioasa sa stiu si punctul lui de vedere...pentru ca, medic fiind, daca faci astfel de afirmatii de regula ai si cu ce sa le sustii!
![](icon_smile_big.gif)
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanamada
Adica? Chiar m-ai facut curioasa! ![]() Te intreb si pentru ca la noi nu a functionat decat Isoprinosine...cand avea un an si 2 luni a facut o serie de 3 viroze...una dupa alta (demonstrate de analizele de sange!)..fiind deja sub cura de Septilin (care a fost vax albina! ![]() ![]() Mi-a dat Isoprinosine...luasem si eu la un moment dat, in trecut si imi fusese de mare ajutor...si chiar nu s-a mai imbonavit deloc de atunci Oana si ![]() CATI POZE NOI "Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." |
Oana, ce schema folosesti tu la Isoprinosine?
Eu ii dau 10 zile pe luna - jumatate de pastiluta de 2 ori pe zi (adica in total o pastiluta pe zi ) - mentionez ca fii-mea are 3 ani si 4 luni si ii dau de la 1 an si 7 luni in special in lunile de iarna.
I-am dat si eu Septilin - combinat cu Isoprinosine si in generaal eu am fost multumita de rezultate, insa a mea mandra nu merge inca la camin ... Vom vedea atunci ce si cum!
![](mamica.gif)
![](hop.gif)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!