alaptarea si bucuriile ei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui fely_alina

buna,
asa este, laptele poate fi daunator doar daca tu ca si mamica consumi alimente daunatoare pt bebe sau bauturi interzise, daca stai sa te gandesti e logic sa fie asa. cert este ca indiferent de sacrificii, MERITA sa faci orice pt bebicul tau si asta o simti in momentul cand il tii in brate la pieptul tau. Am realizat ca indiferent de cat de greu imi va fi, nu voi inceta sa alaptez momentan decat daca imi va fi interzis de medic, inca am dureri dar totul se uita atunci cand imi vad copilul multumit si satul :).
Deci mamici, multumesc de sfaturi si toate cele bune familiei voastre.

Alina & bebe Razvan

Alina, in timp ce scriam, a aparut mesajul tau (fiind moderate primele 10 mesaje, a aparut mai tarziu).
Sa-ti traiasca puiul Razvan.

Am vazut ca esti decisa sa alaptezi in continuare, cu toata suferinta ta. Dar sigur va trece, si vei ramane doar cu placerea.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

sa-ti traiasca puiul si da sa stii ca sa alaptezi cred eu ca este una dintre cele mai mari impliniri ale unei mame eu fetita nu am alaptat-o pentru ca a fost f bolnava si nici eu nu am avut suficient lapte si l-ampierdut pe tot in putin timp dar la daniel a fost ceva magnific l-am alptat 6 luni si era super a renuntat singur dupa ce a inceput sa pape mai bine dar a meritat toata durerile si ranile ce mi le-a facut la mameloane pentru puiul tau merita sa suporti orice.

Mergi la inceput