bebe in camera separata sau cu mamica ?
Raspunsuri - Pagina 2
claucia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
cel mai bine pentru prunc e in baie. il racordezi la robinetu unde ai atasat o butelcuta de lapte praf si-ai rezolvat problema. am stat in dubiu cu bucataria, mi-a facut cu ochiul si optiunea asta. sper sa nu intelegi gresit raspunsul meu, dar daca te-ar fi interesat care dintre cele doua camere ar fi mai potrivite, le-ai fi numit doar pe ele. asa, cu baia si bucataria pe lista, tentezi lumea. |
Ce urat si offtopic. Unii chiar nu pot sa nu intervina atunci cand de fapt nu au nimic de spus! Nimic constructiv si de ajutor nu am vazut in postarea ta numai rautati gratuite. Chiar nu poti lasa in urma un alt subiect fara nici o legatura cu acesta? O sa o urmaresti pe oriunde posteaza ca sa mai intervii un pic legat de laptele praf?
Si mai spuneam cu nu sunt fanatici nici unii nici altii...of.
Liliana, eu am avut o perioada patutul Alessiei in dormitorul nostru pentru ca stateam la 2 camere si pentru ca era mai comod. Plus in primele luni nu isi da seama bebe daca esti cu el in camera, ba chiar esti mai prompta noaptea sa intervii cand are nevoie de mami lui.
Cand ne-am mutat (cam la 7-8 luni ale ei) am mutat-o la ea in camera insa usile noastre sunt cumva f apropiate, in L. Asa ca auzeam (si aud si acum) fiecare scancet si fiecare sunetel si fugeam la ea. Era mai greu ca steateam langa patut pana adormea sau o plimbam in brate si nu o mai aduceam la noi in dormitor ca sa se obisnuiasca in camera ei. De cand i-am luat pat dublu si camera completa de copil...eheheeei, s-a schimbat treaba. Ea doarme mult mai bine cu Muu, Mac, Bobo si alte personaje cu care face nani iar cand ma solicita pot merge la ea si stau si eu comod (cateodata mai si adorm) in patul ei. Bine, acum se trezeste dimineata direct pe la 8 sau f rar odata noaptea.
Eu zic, dar e doar o parere, sa pui patutul la tine in camera o perioada iar "dressingul" va fi folosit oricum si pentru a pune zecile de lucruri pt bb pe care le vei descoperi ca fiind fff necesare si oricum creste atat de repede incat tot vei avea ce depozita si ce cumpara nou.
Ulterior, cand va stabilizati si creste si puiul mai maricel, ii poti amenaja o camera frumoasa chiar daca mica. Eu am o colega cu un baietel de 9 ani, camera lui e f mica insa foarte frumoasa, asa cum si-a dorit-o el.
Te pup si succes in toate!
Clau 13+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
szivarvany spune:
Aranjeaza camerele cum crezi tu acum, iar cand vei naste va veti adapta amandoua. Poate vei avea un bb necolicios si ordonat, care va dormi in camera ei si nu va fi greu sa patrulezi intre cele doua incaperi.
Insa daca vei simti ca bb are nevoie de tine sa-i fii aproape toata noaptea, vei aduce patutul in camera ta si gata.
Nicio varianta nu e gresita.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
conchita spune:
anca_a :-))))
Claucia si Lala, sincer, nu vad nimic urat in raspunsul meu. eu am probleme cu limba romana, daca nu se scrie clar, raspund si eu tot in dodii:
"Apartamentul meu (din casa parinteasca) are 2 camere bucatarie si baie si stau singura in camera. Initial era de la sine inteles ca cealalta camera , cea mica va fi camera "sufletelului"."
vorba aia, ce-i mai mica si mai mica decat baia de furnica? eu de unde sa ghicesc in stele care camera dintre cele patru e a' mai MICA?
abramburika spune:
Eu nu vad raspunsurile ca pe misto ... pur si simplu e ironie si/sau simtul umorului. Si trebuie si de-astea in viata...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
neliaCris spune:
da...e bine ca poporul roman nu si-a pierdut simtul umorului...ca poti fi si in china ca tot roman esti!!!!
Al meu doarme de mic langa patul meu....si acum eu dorm cu el in alta camera,CAMERA MICA,pentru a-l obisnui sa adoarma singur,si incet incet plec inapoi la mine si il las in intimitatea lui...
pana pe la 6 luni nu prea stie el unde doarme..poti sa il culci si jos,si pe luna ca oricum nu stie el unde e...important e sa il auzi daca vomita si e posibil sa se inece cu voma..daca si-a bagat manutza prin gratile patutului,etc...
toate cele bune si nastere usoara iti doresc...acum depinde de tine unde il culci...eu asa subtil am sesizat ca nu are taticul prin prejma...deci ....il poti culca unde iti e ma iusor dar sa nu patesc nimic...ar fii pacat
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
nrl spune:
Concita :o))
Liliana, textul in lb engleza explica tare frumos unele lucruri, daca cumva nu intelegi ma ofer sa il traduc
Edit: poate bebe nu stie si nu ii pasa ca doarme pe jos pe o mana de paie sau intr-un patut poleit cu aur, dar sigur stie si ii pasa daca mama e langa el sau nu...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
anisiap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nrl Concita :o)) Liliana, textul in lb engleza explica tare frumos unele lucruri, daca cumva nu intelegi ma ofer sa il traduc Edit: poate bebe nu stie si nu ii pasa ca doarme pe jos pe o mana de paie sau intr-un patut poleit cu aur, dar sigur stie si ii pasa daca mama e langa el sau nu... Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l http://community.webshots.com/user/nicoletarl http://formular.stirileprotv.ro/ |
exact iti cunoaste mirosul glasul si are nevoie sa se simta in siguranta bebele meu stia sigur unde adoarme ori cu mine ori cu ta so dormea tun in patuz destul de putin de aici concluzia ca stia unde se afla
http://community.webshots.com/user/ana_ana2327
abramburika spune:
nrl - frumos spus !
Pai aia nu au sesizat fetele care s-au aratat deranjate de replicile ironice ... substratul, ca bb are nevoie de prezenta mamei, oriunde s-ar afla. Era important insa decorul, camera aia cu 4 pereti ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Puppa Eu am tinut-o pe Amalia pana la 4 luni cu noi in camera, in patutul ei. Cand a inceput sa doarma toata noaptea am mutat-o in camera ei. Mi-a fost mai usor sa o alaptez avand-o langa mine, plus ca am un somn foarte adanc si mi-era ca nu o aud cand se trezeste. S-a obisnuit imediat cu noul patut si noua camera, mai ales ca era prea mica sa isi dea seama ce se petrece :) http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ |
Si eu am facut la fel. O singura noapte a dormit cu mine in pat, cand am venit de la maternitate si, din cauza cezarienei, nu ma puteam misca prea usor ca s-o alaptez. Pe urma am pus-o in patutul ei, in camera cu mine, ca sa-mi fie mai usor noaptea s-o alaptez. Cand s-a terminat cu laptele, adica pe la 4 luni, am mutat-o in camera ei (pentru ca am avut unde si pentru ca asa am considerat eu ca e mai bine, sa aiba spatiul ei). Cu baby-phone la capul patului, nu exista riscul sa n-o aud noaptea cand plange.
Fara sa intru in discutii si polemici, eu consider ca e mai bine pentru copil si pentru parinti sa aiba fiecare spatiul lui si sa doarma separat. Asta e parerea mea si deocamdata nu am gasit argumente care sa ma convinga de contrariu.
DAR, depinde de copil: fetita mea nu a dat semne ca ar vrea sa doarma cu mine in pat, ba dimpotriva, cand am incercat s-o punem cu noi atata s-a foit ca pana la urma am dus-o la ea in patut.
Asa ca, tu incearca sa-i faci un locsor in camera in care vei dormi tu, dar sa fii pregatita si cu solutii de rezerva, ca s-ar putea sa ai nevoie ...
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani