Bona la 15 ani... Ce credeti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Adela, dar la varianta cu cresa nu te-ai gandit? eu chiar am vazut ieri o cresa si nu mi s-a parut chiar asa de speriat. Mi s-a parut ca au grija de ei... eu una chiar ma gandesc la solutia asta pt la anul ... poate chiar pt amandoi ca altfel n-are rost. Si daca gasesti o unitate care are si cresa si gradi , cand implineste 3 ani trece automat la gradinita fara sa mai ai bataie de cap cu "locul".

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Adela, dar la varianta cu cresa nu te-ai gandit? eu chiar am vazut ieri o cresa si nu mi s-a parut chiar asa de speriat. Mi s-a parut ca au grija de ei... eu una chiar ma gandesc la solutia asta pt la anul ... poate chiar pt amandoi ca altfel n-are rost. Si daca gasesti o unitate care are si cresa si gradi , cand implineste 3 ani trece automat la gradinita fara sa mai ai bataie de cap cu "locul".

Cristina, mamica cu burtica

Cristina acum am vazut raspunsul tau. Sigur ca exista si varianta cu cresa. Dar cand se imbolnaveste si trebuie sa stea acasa ce fac??? Abandonez serviciul? ufff...
Ma gandesc din ce in ce mai serios sa aduc pe cineva din Ro ca altfel nu pot face (incepe) nimic.

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_frick spune:

Eu as opta pentru cea de 15 ani...eu tind sa cred ca daca fata face cursuri de bona o face si pentru caii plac copii...dar sa-i faci o lista cu programul de masa ,cu numerele de tel in caz de urgente.... si crezi tu ca mai e important.

Bafta in orice decizie iei

Laura

Mergi la inceput

Adela , imi pare rau ca nu a mers...eu zic sa nu-ti pierzi increderea ca exista si bone(femei cu suflet) ....trebuie doar sa ma cauti.

Laura

Mergi la inceput

Adela, eu acum am vazut de unde scrii tu....Imi spui si mie din ce parte a elvetiei esti? Poate santemaproape una de alta...si poate as putea sa te ajut eu...Am si eu un baietel de 15 luni.

Astept un raspuns de la tine...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra spune:

Fetelor! Sa ne venim in fire! Da' voi la 15 ani erati la scoala nu?! Ea de ce nu e? Ce exemplu ii dai copilului tau?! Mai bine o trimiti sa invete la varsta asta, ca nu mi se pare firesc sa renunte la scoala ca sa se faca...ce? Inca o bona inculta!!! Mai cauta, nu te bloca pe astea doua. Bafta!
RL

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by andra

Fetelor! Sa ne venim in fire! Da' voi la 15 ani erati la scoala nu?! Ea de ce nu e? Ce exemplu ii dai copilului tau?! Mai bine o trimiti sa invete la varsta asta, ca nu mi se pare firesc sa renunte la scoala ca sa se faca...ce? Inca o bona inculta!!! Mai cauta, nu te bloca pe astea doua. Bafta!
RL

cu drag

hi hi... Poi io am luat-o de la "scoala de bone" si toate-s asa.... Aici e un sistem ciudat. Poti intrerupe scoala, faci un fel de practica (scoala asta de bone de exemplu) apoi la 17 ani reiei scoala (daca vrei natürlich) si poti sa "profesezi" ca si bona domle... asa in paralel sa-ti castigi si banutzul. Te joci cu sistemul elvetian? Te doare mintea

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

pana la urma cum ai rezolvat, Adela?

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Daca ai spatiu si are cine te ajuta din Ro,de ce nu?cu familia e cel mai sigur!

Mergi la inceput