a intrat incaltat in casa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Oana, asa mai merge !

Sincer, nu am vrut sa fiu nici rautacioasa, nici ironica la faza cu tarile si plimbatul cu masina. N-am avut ocazia inca sa vizitez alte tari, dar timpul nu este pierdut...Si pentru ca nu ma pot pronunta despre ceva pe care nu am avut ocazia sa vad, am mentionat exemplul Germaniei, dat de Deus (care a locuit o perioada acolo) si de prietenii nostri.

Am auzit si eu de la o colega cum ca Parisul este la fel sau chiar mai mizerabil decat Bucurestiul - dar atat, am auzit, n-am vazut "cu ochii mei" (si offf, am asa un simt al observatiei incat vad si ce n-ar trebui...mici detalii si amanunte, pe care altii nu le baga in seama, dar pe care eu le vad si uneori ma deranjeaza, nu dau exemple ca n-are rost)

Iar faza cu masina e chiar cinstita si corecta, doar daca te deplasezi in acest mod eviti sa iei pe talpi toate mizeriile de pe afara. Si eu ma deplasez cu masina si tocmai de aceea pot sa spun cu siguranta ca mersul pe jos (printre altele) te umple de praf, pe cand mersul cu masina iti lasa pantofii curati. Atat - nu am avut intentia de a ironiza sau invidia pe cineva, atata timp cat si eu folosesc de obicei masina in locul mersului pe jos.

Si nu m-am gandit nici-o secunda sa fac referire la tine sau la altcineva de pe forum la faza cu delasarea, pur si simplu m-am gandit la persoanele pe care eu le cunosc si procedeaza in acest mod (cand v-am povestit despre acea familie, am uitat ca si cumnatii mei sunt cam la fel de delasatori, dar nu atat de mizerabili). Nici eu n-am casa muzeu, mai mult de 1-2 zile nu-mi tine nici cea mai amanuntita curatenie, pentru ca piticuta mai varsa apa pe jos, mai scapa firimituri, rupe hartiute, imprastie jucariile peste tot, normal ca n-am cum s-o tin stana de piatra, ar fi anormal si aberant sa procedez asa.

Dar ma dranjeaza cumplit chestia asta cu intratul incaltat in casa, cred ca am ramas marcata de la faza cu parul plin de "chiriasi" adus in casa pe talpile bocancilor (am povestit pe pag 1). De cate ori vad chiar si o tentativa de intrare, imediat imi aduc aminte de parul cu pricina...Multa vreme m-a obsedat ideea - daca nu observam atunci, poate ca acele fire ajungeau cine stie pe unde in casa, pentru ca aveam si o pisica ce se plimba prin toata casa si dormea unde dorea ea...putea sa duca pisica acele fire chiar si in patul nostru...ne umpleam de chiriasi...

Da, despre emisiunile de la Prima TV auzisem si eu ca ar fi regizate, protagonistii platiti, amplificata mizeria deja existenta in casa respectiva, pentru a soca opinia publica. Dar pana la urma este si acesta un mod de a atrage atentia si de a te pune pe ganduri, caci situatii asemanatoare exista din pacate si in viata reala.

Au fost in schimb multe stiri cu case si apartamente umplute pana la tavan cu gunoaie, pline de gandaci, locuite de batrani care nu mai aveau discernamant si aduceau in casa toate gunoaiele gasite la ghena. Altii, cresteau in conditii infernale zeci de pisici sau caini (acestia chiar se numesc "colectionari", sufera de o boala psihica).

Aoleu, e naspa ce zici tu cu indienii si turcii, ce-i drept mi-a povestit o cunostinta care a fost acum 5 ani in India ca tot sejurul a cumparat apa si mancare preambalate, i-a fost scarba sa manance si sa bea ceva pe-acolo (adica de pe strada, ca la hotel avea alte conditii). Si tot asa, era oripilata de mizeria crunta din India (ma rog, zona vizitata de ea, ca poate n-o fi chiar peste tot asa...sper)

Deci...facem pace ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Curata, improspateaza culorile si poate alunga "aromele" dar de dezinfectat nu cred ca dezinfecteaza.

Pe aici e folosit ca dezinfectant chiar si pentru ceva echipamente medicale, nu in spitale, dar in caminele de batrani si acasa la pacienti.
Si in concentratie mai mica de 9%, nu mai stiu exact, dar parca 5%.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu stranut de mama focului de la otet dar am citit ca este un f bun dezinfectant!
Covioarele doar le aspir si din cand in cand le spal ( aspirator care spala ) si le mai dau cu desogerm ( solutie care se foloseste inclusiv pt dezinfectarea instrumentarului medical )pe care am pus-o intr-o sticla cu difuzor/sprituitor:)Sa nu uit in fiecare iarna le scot si le bat in zapada .Dar nu ma omor ca m-am acrit de atata curatenie, este asa frumos afara ca as sta non stop afara si in casa sa intru doar sa dorm.

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

CorinaDani...da de ce sa facem pace????? Am fost noi in razbel???

Cateva mentiuni...mesul cu masina iti lasa pantofii curati daca nu ai ghinionul ca in jurul masinii tale sa fie numai rahati de caiini...eu il am mereu...pe talpi nu-i iau ca sunt atenta, dar sotul nu-i rateaza niciodata!

Aia cu parul si cu chiriasii...e tare de tot...acum...ce sa zic eu am "luat chiriasi" de la scoala de pe haina unui colegut care ii poseda...hainele gatate in cuier una langa alta.......exact atunci o apuca!

Asta cu indienii o stiu de la sotia unchiului meu...a ei este poza cu pricina...a fost in India la un congres...si directorul de la congres i-a invitat la o masa specifica....si s-a intamplat exact ce ti-am povestit...mai mult..cica "doamnele" indiene isi salta fusta in mijlocul strazii si fac pisu...fara jena...cu turistii in jur...in buricul capitalei
Eu una...am vazut faza cu degetele la turci...

Catinca nu prea face mizerie...dar daca mananca un biscuit....il mananca intotdeauna imediat dupa ce am dat cu aspiratorul...

O seara buna

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

CorinaDani...da de ce sa facem pace????? Am fost noi in razbel???

Cateva mentiuni...mesul cu masina iti lasa pantofii curati daca nu ai ghinionul ca in jurul masinii tale sa fie numai rahati de caiini...eu il am mereu...pe talpi nu-i iau ca sunt atenta, dar sotul nu-i rateaza niciodata!

Aia cu parul si cu chiriasii...e tare de tot...acum...ce sa zic eu am "luat chiriasi" de la scoala de pe haina unui colegut care ii poseda...hainele gatate in cuier una langa alta.......exact atunci o apuca!

Asta cu indienii o stiu de la sotia unchiului meu...a ei este poza cu pricina...a fost in India la un congres...si directorul de la congres i-a invitat la o masa specifica....si s-a intamplat exact ce ti-am povestit...mai mult..cica "doamnele" indiene isi salta fusta in mijlocul strazii si fac pisu...fara jena...cu turistii in jur...in buricul capitalei
Eu una...am vazut faza cu degetele la turci...

Catinca nu prea face mizerie...dar daca mananca un biscuit....il mananca intotdeauna imediat dupa ce am dat cu aspiratorul...

O seara buna

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Cred ca sotii nostri se aseamana la acest capitol, al meu e la fel, daca e pe o distanta de 1 km exista un singur kk de caine sau de pisica, el calca fix in ala , zice ca nu l-a vazut (bine, asta cu (ne)vazutul e proverbiala la el, calca in gropi, pe bolovani, da cu capul in diverse...cica el nu le vede ca nu se uita...i-am mai zis eu odata ca pana si un nevazator merge mai bine ca el)...si pe urma tot el se mira ca ce miroase, mai are si tupeul sa intrebe ce-o fi mirosind asa, o fi dat cineva "gaze"

O zi senina si wknd placut !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

La noi, partea faina cand intra cineva incaltat e ca fiul meu il intreaba de ce nu s-a descaltat la usa...

Va dati seama ca nu l-am "montat"eu sa faca ata, dar copilul considera - pe buna dreptate, nu? - ca o regula e regula pentru toti - fie ei adulti, copii, gazde sau musafiri.

E drept ca eu savurez momentul, iar omul, de obicei, se descalta...

Desi am o prietena care a ramas destul de ferma in a intra si a sta incaltata aproape de fiecare data. Iar copilul, ca orice copil, daca a vazut ca nu-l baga in seama, nu i-a mai zis nimic. Pe ea o lasa sa stea asa. Nu ma mai deranjeaza nici pe mine, desi la inceput ma irita, dar m-am prins ca o fi vorba de vreun "pitic" de-al ei, pe care oricum nu i l-as scoate din cap, chiar cu riscul de a strica prietenia.

Mergi la inceput