Programare la dr Stanciu Adrian

Programare la dr Stanciu Adrian | Autor: Alex@Sara

Link direct la acest mesaj

Buna.Vin si eu cu o rugaminte,daca se poate.Are cineva programare la dr Stanciu sapt asta sau sapt viitoare si nu e chiar urgent sa mearga?Eu incerc sa obtin oprogramare de o luna si pe cand prind tel liber,sunt epuizate programarile.Pe listele de urgenta nu as vrea sa merg,ca vreau doar un control de rutina,si ma gandesc ca ocup locul unui copilas care intr-adevar are o urgenta.daca este vre-o mamicuta care ne poate "dona" programarea ei,rog sa dea de stire.Mersic mult

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

22sapt+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Nu ne poate ajuta nimeni?Atunci mai incerc o data luni sa obtin o programare si daca nu reusesc,cu toata rusinea,ne bagam pe listele de urgenta ca altfel cre ca numai in vara mai obtinem programare.Multumim tuturor care ne-au citit topicul

shoricica Sara-Maria
30.05.2008

22sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Chiar incerc si eu de 3 zile si nu dau de nimeni la tel,cand trebuie sa sun sa fac o programare?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

anca.Pt programari e suna lunea,pt saptamana cealalta.Si incerc cate 2 ore aproape non stop ca e tot timpul busy tel si pe cand prin leg,sunt toate locurile ocupate.Listele de urgenta se fac martea si joia parca,o sa incerc maine sa vad poate poate oi avea noroc.Bafta si voua

shoricica Sara-Maria
30.05.2008

22sapt+

Mergi la inceput

Alt dr bun cunosti?

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pe mine ma termina nervos lupta asta pt a obtine o programare la dr Stanciu.Lunea las balta treaba de la birou si stau pe telefon cam o ora si jumatate,poate chiar 2.Si degeaba.E ocupaaaat!
Cand nu mai e ocupat...nu mai e nici un loc liber pe toata saptamana viitoare.
In ultimele 2 saptamani n-am reusit si chiar am nevoie de o programare.
Dar e mult prea greu de obtinut.

Chiar asa,oare alt dr bun nu mai exista?

Mergi la inceput

Din pacate,eu nu sunt din Bucuresti,nu cunoas medicii pe aici .LA Alex mi-a fost recomandata si rasrecomandata Mihaela Marcu de la MEdlife Am mers pana la un an la ea si apoi paaaaaaaa.Apoi am fost cu ALex si la Capraru(nici nu mai stiu daca mai traieste saracu')super ok.Si de 1 an de cand l-am descoperit pe Stanciu....nu vreau sa caut alt medic,sunt ff multumita de el,pacat ca e atat de aglomerat,dar ce e a lui e a lui .Alex si la dr de fam cu care e obisnuit,nu prea coopereaza si nu vrea sa intre,dar la Stanciu de la prima consultatie zici ca era un mielusel dresat,asa s-a comportat,si cand aude de mers la medic sta la imbracat(ceea ce e ff greu alta data ,alerg cate o juma de ora prin casa dupa el sa il imbrac de obicei)si e primul care e in masina ca el merge la dr.Cu Sara am avut niste pb,dar Stanciu m-a linistit cum nu cred ca ar fi facut-o alt medic si s-au adeverit spusele dansului.Fug acum ca am o maraice printre picioare trebuie sa o culc.

shoricica Sara-Maria
30.05.2008

22sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ca sa te inscrii pe lista de urgenta trebuie sa fie urgenta. si daca nu ai o urgenta ce faci? minti? si daca te prinde cu minciuna crezi ca mai vezi vreodata lista de urgenta?

Mergi la inceput

si daca e urgenta acum poate nu mai este joi

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

incercati o programare la spital poate mai prindeti locuri. saptamana aceasta dl dr nu se stie exact cand va fi la cabinet, incercati poate aveti bafta si prindeti chiar in ziua urmatoare loc. pentru saptamana urmatoare sunt toate locurile ocupate deja. sau sunati sambata la 9 punct, cine stie. daca nu e urgenta si aveti bafta sa va primeasca, sa fiti sigura ca data viitoare va tine minte (are o memorie incredibila). mai bine vorbiti cu secretara si spuneti adevarul.

Mergi la inceput

Si la spital situatia este cam la fel ,plus ca acolo nu esti programat la ora si stai pe holurile alea cine stie cat.Eu o sa merg la o dr tot de la Budimex si sa vad cum e .Va anunt ca poate ne reprofilam

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput