Programare la dr Stanciu Adrian
Raspunsuri - Pagina 2
Alex@Sara spune:
Incerc deja de 20 de min sa sun....Busy non stop.Va anunt daca reusesc.
Edit:am prins legatura,la 14.14,a sunat in draci,nu a raspuns nimeni,apoi a intrat robotica cu Abonatul Vodafone si gata.Voi ati patit asa ceva?Apoi in 2 secunde deja iarasi suna busy
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
22sapt+
Alex@Sara spune:
yeep,am reusit sa fac programare pe vineri,la ora 15.30
Fix o ora am incercat non stop,am sa si numar de cate ori am sunat,cred ca pe puin de vreo 80-90 de ori.
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
23sapt+
Laura T spune:
Va rog mult, am si eu nevoie de nr de telefon la care se fac programarile pt dr Stanciu. Inteleg ca se pot face numai lunea, intre ce ore? Unde are acum cabinetul (am auzit ca s-a mutat in ultimii ani)? Am o problema cu fetita cea mica, nu ii da nimeni de cap aici, in Ploiesti. Multumesc anticipat.
laureta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura T Va rog mult, am si eu nevoie de nr de telefon la care se fac programarile pt dr Stanciu. Inteleg ca se pot face numai lunea, intre ce ore? Unde are acum cabinetul (am auzit ca s-a mutat in ultimii ani)? Am o problema cu fetita cea mica, nu ii da nimeni de cap aici, in Ploiesti. Multumesc anticipat. Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002) poze_noi |
Nr de tel este 0724579372, incearca si acum sa suni. Bafta
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Laura T spune:
Multumesc mult, laureta, dar am vazut abia acum mesajul...intelesesem ca doar lunea se fac programarile...o sa-mi incerc norocul luni la prima ora...
Alex@Sara spune:
Laura,da,lunea se fac programarile,dar dupa ora 13.30 isi deschide asistenta telefonul.Deci,cum se face ora 13.30,incepe sa suni non stop,poate dura si mai mult de o ora sa reusesti sa prinzi lina libera si sa ai "norocul;" sa nu mai gasesti liber nimic.Bafta.
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
24sapt+
_Ralu_ spune:
incearca dupa ora 14...stiu ca atunci ajunge secretara la cabinet, si, probabil atunci deschide telefonul.
si fina mea incearca azi sa obtina o programare...sa vedem daca reuseste...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Laura T spune:
Am sunat...ocupat mereu...apoi mi-a raspuns pe la 3 si ceva si mi-a zis ca gata, s-au ocupat locurile! Am intrebat-o pentru saptamana viitoare cand se fac programarile (dat fiind ca luni e liber, fiind a doua zi de Paste), dar nu a stiut ce sa-mi zica, am presupus ca poate marti...O sa incerc mereu, ce sa fac, poate reusesc pana la urma.
Dar aveti idee ce program are la cabinet, e in fiecare zi macar sau doar 2-3 zile pe saptamana?
_Ralu_ spune:
si fina mea a patit exact aceeasi chestie...a prins intr-un final dar nu mai erau locuri.
programul este in toate zilele mai putin miercuri si duminica, dupa ora 15, din cate stiu.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)