pregnancy test - cand?

pregnancy test - cand? | Autor: Christina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

de curand am incercat si noi sa ramanem "gravizi" cum imi place mie sa spun. Cat de curand dupa ovulatie si actul sexual pot folosi un pregnancy test ca nu mai am rabdare pana la venirea ciclului. Pe cutie nu scrie...

Christina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt teste care se fac la 7 zile de la fecundatie dar nu sunt foarte sigure.Cel mai bine e sa faci un test dupa ce intarzie menstruatia.
Pupici si bebici
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Bineinteles c-o sa radeti de mine ca sunt atat de nerabdatoare... dar asta e prima luna in care incercam.

Si de fapt, aseara dupa ce-am postat intrebarea am luat din nou testul din dulap (ne-am pregatit deja) si am gasit pe prospect ca il pot folosi in prima zi in care-mi intarzie menstruatia. Deci, banuiesc ca trebuie asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Si eu sunt in aceeasi situatzie ca si tine Christina,insa la mine asta ar fi cam a 3-a luna de incercari dar nu-mi pierd sperantza.Nici eu nu mai am rabdare luna asta si mai am de asteptat inca vreo saptamana si deoarece nu am avut rabdare mi-am facut un test si a iesit negativinsa ma mai consolez cu ideea ca a fost facut prea devreme.Asa ca astept cu sufletul la gura ziua menstruatziei si sper cu toata inima ca va ieshii pozitiv si voi fii si euca tare mult imi doresc.Te pup si ceea ce-ti doresti sa ti se implineasca.

Erykutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Si eu sunt in asteptarea raspunsului, exact situatia voastra, defapt si la mine e prima data cand am incercat.
Mult succes si sa de-a Dumnezeu sa fie asa cum simtim fiecare.

Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu incerc de 2 ani.... si fac cate un teanc de teste in fiecare luna...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetelor,
Va urez MULT succes!
Cred ca cel mai bun lucru este sa nici nu aveti teste acasa si sa vi
le cumparati doar cand va intarzie ciclul, altfel riscati sa va aruncati banii pe fereastra si sa aveti emotii degeaba!
Eu in 4 ani de incercari aproape in fiecare luna mi-am facut
testul si inainte sa imi vina ciclul.
In luna in care nu ma asteptam deloc, deoarece avusem un singur raport
in acea luna, atunci am vazut pentru prima ora
2 linii roz pe un test de sarcina. Sarcina care de altfel nu am reusit sa o duc pana la capat, din pacate. Dupa care iar am reluat problema
testelor iar acum ajung la concluzia ca trebuie sa fim rabdatoare, eu
cred ca pentru toate momentul este aproape, mai ales daca nu ne gandim si nu citim atat despre el!

Fetelor, Succes la toate! Noi pana una alta, in luna aceasta facem o
inseminare artificiala, si atunci sa vezi cate teste voi consuma......

Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Fetelor,

Asa e, trebuie avut rabdare.
Eu am ramas luna asta, in a doua luna de incercari. Cu testul a iesit cam asa:
1. Primul test la 1 zi de intarziere: in timpul cat scria pe cutie ca trebuie asteptat pentru un rezultat valabil(5min) a aparut o singura liniuta. A aparut o umbra la cam 3/4 ora dupa.( tentativa de a 2-a liniuta )

2. Al doilea test la 1 saptamana de intarziere: in timpul care scria pe cutie a aparut liniuta de control clara, rosie, si inca o liniuta palida de tot, care si dupa 1 ora tot palida a ramas.

3. Al treilea test la 11 zile de intarziere: au aparut din prima 2 liniute egale ca intensitate, mai precis azi dimineata

Va pup,si numai succese,

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Felicitari Andra,
Esti mai norocoasa ca noi!!
Speram si noi sa vedem cele doua liniute cat de curand!!!!

O sarcina usoara si un sanatos!
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ahaaaaaaaaaaa! Deci stiam eu ca e cam devreme sa incep sa testez si sa ma astept la doua linii clare pe test!Mai exact mi-a intarziat 9 zile si repede m-am grabit eu sa-mi fac test care l-am aruncat dupa 5 min vazand ca e doar o liniutza!Cred ca la urma urmei totul depinde doar de nivelul lh....si sunt sigura ca peste doua zile o sa-mi iasa si mie testul pozitiv ca asa intarziere n-am avut in viatza mea.
Ar fi a 5a luna de incercari assidue.
Andra ce simptome ai???
Pupici si felicitari pt bb.

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Fetelor si eu voi afla saptamana asta raspunsul daca da sau nu.As incerca sa-mi fac un test insa mi-e frica sa nu iasa tot negativ,asa ca parca mai mult prefer sa mai astept sa vad daca vine sau nu.Dar cam 70% cred ca am ramas Asa ca sa dea Doamne Doamne .Peste vreo 3 zile cred ca voi fi mai sigura ,tineti-mi pumnii va rog.

Cu drag, Erykutza ---@un de aici din si

Mergi la inceput