Unghie incarnata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eliza , in primul rand din ce oras esti?
Sotul meu are probleme cu unghiile incarnate de 3 ani si cateva luni, in acesti 3 ani a tot scos colturile respective, apoi toata unghia, a ajuns sa scoata chiar si din patul unghinal (atunci a avut fire cusute, alta distractie la scos firele ) acum am gasit o doctorita in Bucuresti -dar este una si in Targu Mures si am inteles ca sunt singurele din Romania care lucreaza cu asa ceva.
Pun link mai jos:
http://www.unghii-incarnate.ro/metoda-3to-spange.html

sotul meu are sarmele astea de 2 saptamani si saptamana viitoare merge sa i le stranga, acum ne rugam la Dumnezeu sa fie bine si sa nu mai avem probleme niciodata. La el nici nu apuca unghia sa creasca ca sa o poata taia ca deja colturile cresteau adanc in carne
Acum isi pune in fiecare seara picioarele in apa cu cloramina, si e bine, daca vreti mai multe informatii va ajut ca am vazut cat de dureros este

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu am mers mult timp periodic la pedichiura dar, din pacate, daca ai unghiile incarnate, desi pedichiurista curata tot ce se poate si scoate coltul, unghia tot incarnata creste.
Si uite asa am ajuns la chirurgie plastica unde mi s-a rezectat marginea unghiei (partea care era incarnata) plus rezectia matricei unghiale. Si acea bucatica nu mai creste niciodata.
Operatia are loc in blocul operator sub anestezie locala.
Nici nu s-a pus problema sa-mi scoata toata unghia. Daca nu umbla la matricea unghiala a acelei portiuni care creste incarnata, unghia va creste conform aceleasi matrici. Plus, ca mi se pare o metoda pe cat de ineficienta, pe atat de barbara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dragele mele
multumesc din suflet pentru opinii si sugestii
am luat si apa oxigenata insa solutia recomandata nu am reusit sa o gasesc
cat priveste mercurocromul stiu de el o foloseam la primul baietel sa ii vindec rana din spate mai exact meningocel lobo sacrat cu fistula [maduva spinarii herniata intr-un saculet spart cat un marut]...
eu sunt din GJ....deja ma simt dezarmata
m-am curata cu apa oxigenata si am dat cu o crema pe baza de antibiotic...
sa vedem e fac mai departe ca la noi in we nu prea vezi doci la culoare prin spitale..o alta parere nu strica de data asta voi consulta direct un chirurg....in ultima instanta merg si pe luna numai sa imi treaca
off

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

catutza te rog din suflet sa imi zici mai multe, eventual preturi, asteptari locul unde se face o asemenea interventie....multumesc frumos
am vazut ca e in tg-mures..off eu sunt din tg-jiu ...cred ca voi merge pana la urma acolo...te rog sa imi zici de preturi sa stiu cati banuti sa pun deoparte..noi suntem amandoi profesori ..eu sunt in cic cu o suma modica

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eliza , sarmele costa 250ron , apoi la 3 saptamani 90ron cand le strange. Am inteles ca poate dura pana la 6 luni pana ajunge unghia sa creasca normal, deci te va costa ceva.
Noi am zis ca dam, chiar daca nu e putin-nu conteaza, am cheltuit mult mai mult pana acum ca a schimbat 4 doctori de la 4 spitale...

Partea buna e ca sarmele merg de la un picior la altul, de exemplu sotul meu are acum sarmele la piciorul drept, cand va creste unghia normal i le muta la piciorul stang si astfel economisim 250ron.

te ajut cu mare placere multa sanatate!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

catutza multumesc...off chiar costisitor....cand ma gandesc ca din prostia mea am ajuns aici ca de de ce sa dau bani sa imi iau incaltaminte adecvata cant pot defila in adidasi....asa suntem noi femeile punem totul inaintea sanatatii noastre
multumesc frumos

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

nu dispera eli.....desi mi se pare cam ciudat sa ajungi la sarme doar pentru niste urate de unghii!!!!
poate eu am fost mai norocoasa,se simte zona mai sensibila si acum dar nu mai am dureri si e totul spre normal...imi pot taia unghia,sa stii ca imi pare rau ca nu gasesti antidotul....ai rabdare...eu am avut unghile asa vreo 6 luni dar doar dua nastere sau aprofundat...si atunci le taiam pana langa carne,coltul,iesea puroiul...sa nu le tai decat dupa ce li-ai tinut in apa calda sa se poata dezlipi carne ade unghie,si puroiul sa se umezeasca...
ai un pic de rabdare...macar vreo 3 zile...stiu ca abea astepti sa scapi de ele...dar mai pune acolo apa sa se desimfle...tetraciclina.si apoi dupa ce faci si baia la picioare taie coltul si pune iar apa si apoi tetraciclina....nu te mai gandi asa departe...eu sunt de parere ca sau unflat picioarele si din cauza asta nu a mai avut loc unghia sa creasca...si pantofii au fost prea stramti...data cu trecerea timpului poate ma islabesti si se trage carnea inapoi...ziz eu...pupici

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mor de ciuda si-mi vine sa-mi dau pumni, dar acum e tot-atata. In ultimele luni de sarcina m-am umflat toata, bineinteles si picioarele, insa mi-am zis ca nu-mi mai iau incaltari noi doar pt o luna si-am purtat cizmele cele mai largi pe care le aveam, dar tot ma strangeau. Asa ca m-am ales si eu am un inceput de unghie incarnata, e inflamat putin, nu e ca la Eli, dar doare. Nu mai bine-mi luam papuci mai mari decat sa dau acu bani la medici + durerea de rigoare?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Femeia aceasta are o infectie purulenta si unele persoane o roaga sa nu mearga la doctor?!?!?!?!?
Pt. Dumnezeu!

Ce spuneti voi de spirt , rivanol , betadina(aia nu are nici un efect , e dezinfectant) se invata si la medicina. Se numesc prisnite si e fac de obicei cu spirt si rivanol , dar astea nu vindeca.
Puroiul nu dispare de la sine , mai ales acolo.
Este o infectie , deci este nevoie si de tratament cu antibiotice.

Scoaterea unghiei sau a unei portiuni din unghie , depinde cum e afectata nu doare pt. ca anestezia nu se fac la nivelul unghiei , ci se face la degetul mare , pt. a anestezia toata zona.
Am vazut "n" unghii scoase , cu pacientul stand in fund si pozanad operatiunea, ca nu simtea nimic.

Nu o mai prostiti pe Elilov3, ca la ce are ea acolo nu dai cu spoirt si te culci la loc fericita.
Am auzit-i si pe asta , cand ai infectie nu te du la doctor , du-te la pedichiurista

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mergi la doctor! Gaseste unul care sa nu-ti scoata toata unghia ci doar colturile cu pricina.( Patul unghiei pare ok, nu arata nici macar rosu in poze). Anestezie ti se va face local, spune-le sa-ti dea un antibiotic local (care nu trece in lapte) si gata. Daca nu se poate si nu se poate da-i puiului lapte praf cateva zile (nu se da antibiotic o vesnicie), te mulgi in perioada asta ca sa nu scada laptele si asta este.

Sanatate!

Mergi la inceput