neinsotit in avion
![](images/user_woman.png)
Buna ma numesc valentina am aproape 16 ani si tatal meu vrea sa ma trimite in Italia la mama mea dar din pacate nu poate sa ma insoteasca as vrea sa stiu si eu cam ce acte imi trebuiesc pentru a pleca as vrea sa plec din aeroportul Henri Coanda din cate am inteles trebuie sa pletesc o taxa pentru ca sunt neinsotita as vrea sa stiu daca atunci cand ma intorc din Italia este vro problema la vama eu am mai mers cu avionul dar insotita de cineva
Raspunsuri
Lemoni spune:
Te poate ajuta numai Un agent de turism. Depinde de fiecare linie aeriana actele necesare. Asa ca e bine sa consulti un agent de turism in romania. Drum bun.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
corinadana spune:
Cand iti cumpara bilet sau iti cumperi tu le spui ca mergi singura si le spui varsta. Mai departe stiu ei. O sa platesti o suma in plus ptr insotitor.
Eu nu cred ca lasa minori neisotiti pe avion...
Zbor placut!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
anisiap spune:
ai nevoie de declaratii notariale de la mama si tatal tau cum ca sunt de acord sa calatoresti singura acestea includ durata calatoriei locul si ruta exacta fara aceste declaratii nu este posibil mama poate sa o procure de la consulatul Romaniei in tara unde se afla si tatal de la un notar public
alinusha06 spune:
iti trebuie neaparat declaratii notariale(procura)il voi intreba pe sot care lucreaza in domeniu si iti raspund pe pm
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
Bic spune:
Stiu ca asta a fost acum 112 ani, dar eu am calatorit cu avionul neinsotita de vreun adult cind aveam 16 ani si nu-mi aduc aminte sa fi avut la mine niste documente suplimentare fata de pasaport. Eram si cu sora mea cu cinci ani mai mica. Dar e posibil ca parintii mei sa fi facut toata alergatura si eu sa nu-mi amintesc. Atunci am mers cu Taromul. Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC