Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar
Raspunsuri - Pagina 23
Marox spune:
Alex a facut varicela la aproape 4 ani, era in grupa mica. Ei bine, la serbarea de sfirsit de an, din 26 de copii din grupa, 16 facusera varicela in perioada respectiva. Si cum aici se da pe bubite cu nu's ce substanta rosie, imi scapa numele, saracii erau deja machiati! Pt ca asa cum zice Avmaria in Franta copiii sint tinuti in casa 2 saptamini, sau timpul necesar, doar in caz de febra. Daca e totul OK, dupa 3 zile, plini de bube sau nu, sint la scoala. Julia a facut si ea boala, bineinteles. Si nu stiu cum se face, dar nu s-a scarpinat nici unul.
In privinta vaccinurilor, am primit sfaturile a 2 doctori, cea de la medicina muncii si cel de familie. Amindoi au spus sa le fac doar vaccinurile obligatorii. Doctorul de familie a zis ca e mai bine sa-i las sa fac varicela, decit sa-i vaccinez impotriva.
In ceea ce priveste vaccinul pentru cancerul de col uterin, daca ar trebui sa aleg acuma, in mod clar nu l-as face si nu i l-as face nici Juliei. Pt simplul motiv ca nu se cunosc efectele pe termen lung. Poate garanta cineva, la ora ctuala, ca acest vaccin nu este si nu va fi la originea unor alte boli sau nu va provoca sterilitatea?
Acestea fiind spuse, nu sint total impotriva vaccinurilor. Daca ar fi sa plec in Africa sau in India m-as grabi sa ma vaccinez impotriva bolilor tropicale. Mi se par mult mai periculoase decit varicela!
MissParker spune:
www.coastalpost.com/05/09/03.html" target="_blank">Stiinta sub asediul politicii si corporatiilor
anca_a, fii buna (si corecta!) si da copy&paste la PM-ul primit de la mine. Interpretarea ta tendentioasa te caracterizeaza mai mult pe tine.
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Doctorul de familie a zis ca e mai bine sa-i las sa fac varicela, decit sa-i vaccinez impotriva. |
Un medic inteligent si bine informat
denizel spune:
citat din mesajul lui MissParker anca_a, fii buna (si corecta!) si da copy&paste la PM-ul primit de la mine. Interpretarea ta tendentioasa te caracterizeaza mai mult pe tine. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David |
Sigur ca da, sa inceapa circul transcrierii de PM-uri si sa pierdem din vedere faptul ca tu, MissParker, in loc sa-ti sustii obsesiile pe topic, te ascunzi pe PM, acolo unde nu exista posibilitatea ca cineva sa aduca [] contraargumente. Bleacs!
Nu pot sa nu ma intreb cate mamici ai incercat sa sperii pe PM.
Iar tendentiozitatea, s-avem pardon, nu se gaseste in poza cu Anca_a.
Mai tii minte, MissParker, cand scria o verisoara care te ridica in slavi, de pe IP-ul tau?
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Un medic inteligent si bine informat Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David |
Zise Missparker, care e, la randul ei, un medic inteligent si bine informat .
xenocid spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
Zise Missparker, care e, la randul ei, un medic inteligent si bine informat . |
Un medic cu doua personalitati asa cum remarca cel mai fin psiholog al forumului - MissParker: o personalitate inteligenta si bine informata atunci cand nu vede rostul vaccinului antivaricela si una bolnava si vanduta concernelor farmaceutice atunci cand recomanda vaccinurile obligatorii.
anca_a spune:
citat din mesajul lui MissParker www.coastalpost.com/05/09/03.html" target="_blank">Stiinta sub asediul politicii si corporatiilor anca_a, fii buna (si corecta!) si da copy&paste la PM-ul primit de la mine. Interpretarea ta tendentioasa te caracterizeaza mai mult pe tine. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David |
Miss Parker, e cat se poate de limpede ca in momentul in care cineva primeste un mesaj privat are exclusivitatea interpretarii. Este deci absurd sa acuzi de rea interpretare destinatarul mesajului, ca daca ti-ai fi dorit sa te asiguri ca este interpretat corect, l-ai fi trimis public. In caz contrar iti asumi si faptul ca primitorul poate fi cat de subiectiv sau de obiectiv ii dicteaza bunul lui simt sau bunul lui plac.
Asadar caracterul tendentios pe care il reclami e si el o chestiune subiectiva :)))), unora mesajul meu putand sa le apara cat se poate de obiectiv si de realist. Depinde din nou de perspectiva din care privesti.
Si binenteles ca sunt de acord sa postez mesajul, doar ca trecand peste penibilul situatiei o analiza pe text ne-ar indeparta inutil de la subiect. Eu una nu-i vad rostul. Lumea te cunoaste, nu mai trebuie sa demonstrezi nimanui nimic, parerile sunt deja formate atat de-o parte cat si de cealalta.
Sa nu uit, mi-am schimbat semnatura. E cu dedicatie, pentru tine.
Somnul ratiunii naste monstri.
Sheannamp spune:
Subiectul se inchide ca a depasit demult numarul de pagini...
Pentru cine vrea sa perepetueze ineptii ca cele scrise in primul mesaj e liber (din nefericire) sa o faca. Dar mare atentie la regulament