Sunt cel mai fericit Tatic - acum avem shi poze
Raspunsuri - Pagina 5
ochinegri spune:
Sa-ti triasca feciorul, nascut in zodia fecioarei ca si al meu !
Felicitari proaspetei mamici !
L
nadina spune:
La tot famelionul curajos
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
EDDY spune:
Nu m-ashteptam la o povestire atit de emotzionanta din partea ta,Bog!FELICITARI ca te pricepi shi la asta !Sa va dea Dumnezeu multa sanatate shi fericire,ca sintetzi o familie tare reushita!Te ashteptam pe chat shi cred ca nici cu pozicile nu o sa intirzi,nu?Refacere rapida sotziei shi proaspetei mamici shi tot binele din lume pentru Matei Alexandru ! la tot fameleonu'!
Eddy & Antonia Naomi
mamamariana spune:
Doamneeeee, ce tatic si sotz iubitor... Tare tre' sa fie mandra sotioara ta de tine.
Felicitari si de la noi! Sanatate multa mamicii si lui bb mic si crestere usoara in continuare.
Odihneste-te bine ca cei doi vor avea mare nevoie de tine cand se vor intoarce acasa.
Mamamariana&co
pisi_ella spune:
Bogux, daca as fi avut baiat, nu fata, tot Matei Alexandru i-as fi spus! Are un nume tare frumos! Sa va traiasca, sa fie sanatos, sa fie norocos, sa-l iubiti si sa va iubeasca! Felicitari sotiei, le merita cu prisosinta! Felicitari si tie, pentru curaj si pentru dragostea ce i-o porti!
Sper ca Matei sa fie un bb cuminte si...fara colici! V-am pupat...Inca o data...felicitari!
_ella
bogux spune:
Dupa inca o zi!
Buna seara!
Acum este 22.15.
Tocmai s-a terminat meciul de fotbal Danemarca – Romania 2-2. Echipa noastra nu o sa se califice.
In mod normal ar trebui sa fiu putin mahnit. Dar sincer sa fiu nu prea mai imi pasa.
Nu ma gandesc decat la minunea mea de baietel care este cu mami a lui la spital.
Probabil ar putea fi ultima noapte a lor acolo. Sper ca maine sa fie acasa. Inca nu suntem siguri ca se va intampla asa.
Astazi mi-am petrecut toata ziua aproape in rezerva de la spital. Am stat cu ochii numai la Matei. L-am privit dormind, strambandu-se (probabil de la dureri de burtica sau de la cacutza), zambind diun cand in cand, suspinand in somn, speriindu-se la vreun zgomot mai puternic (unele le faceam chiar eu din greseala – mea culpa), sugand de la sanul mamei.
Mei io parca v-am spus cxa e plangaret… Nu este adevarat… Imi retrag cele scrise… Este cel mai cuminte baietel care exista pe lumea asta. Doarme in cea mai mare parte a timpului. Nu–l deranjeaza nici macar plansul colegului de camera (probabil ca saracutul are colici – adica colegul).
Doarme Doarmeeeeee. Se mai scoala din cand in cand. Se uita la noi. Shi incepe sa caste shi sa scoata limbuta. E semnul. Atunci taticul il ia in brate si il pune la sanul mamei. Bebe cateodata ne pacaleste – adica nu vrea sa manance (cred ca atunci ne incearca sa vada cat de rapizi suntem, e un fel de antrenament pesupun :D ), cateodata ia sanul mamei cu o forta incredibila de gingii shi suge cu nesat. Mama icneste de durere. Il strange pe tata de mana cu toata forta incercand sa mai atenueze durerea provocata de muscaturile bebeului. Daca as putea sa iau asupra mea acele dureri le-as lua bucuros. Dar din pacate nu am cum… Mama este singura care se va lupta cu gura shi gingiile pofticioase ale baietelului. Dupa ce a dat drumul la san, tati il ia shi il bate pe spate. Sincer sa fiu nu stiu daca ragaie sau nu. Nu am auzit vreu zgomot mai distinctiv. :O)
Cel mai simpatic e atunci cand suspinsa in somn. Nu stiu ce viseaza. Sper ca ceva frumos.
Mihaela a inceput sa se refaca usor usor. Dar cred ca a inceput sa o prinda oboseala. Nu cred ca a dormit foarte mult. Este cu ochii numai pe bebe. Este trista ca el nu mananca mai mult. Dar a ineput sa manance progresiv. Din ce in ce mai mult. Pesemne ca asa e la inceput.
Amndoi am inceput sa realizam ca suntem parinti. Si ne place acest rol.
Dupa ce am plecat de la spital am venit repede acasa sa-I pregatesc patul lui bebe. Sa-l sterg de praf, sa-I pregatesc asternuturile… sa fie pregatit pentru iubirea noastra mica.
Maine sper sa-l avem acasa. A facut o forma usoara de icter. Doctora a spus ca nu e cine stie ce. Sper sa nu se agraveze peste noapte. Mai vede.
Asa ca, va doresc noapte buna. Si va mai doresc ca toata viata sa va simtiti asa cum ma simt eu acum: implinit si fericit.
Bogux – doar Tatic.
lilach spune:
Bog,
atit de frumos scrii...
Cred ca esti un tata si un sot nemaipomenit...
Sa fiti fericiti si sa-l aduce-ti pe Matei cit mai repede acasa!
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
descintec spune:
Bughi, plutesti in asa hal ca parca esti taurasul Ferdinand mirosind florile! Iti doresc sa nu cobori niciodata din fericirea de acum.
D.