curiozitate cereale
Raspunsuri - Pagina 2
florentina_v spune:
Crema pentru astfel de iritatii de numeste ABC DERM pentru Zona Peri- Orala, este de la BIO DERMA si costa cam 34-40 lei
Alexandra-Maria 30.09.2008
cris2202 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisaelisa [ Am uitat sa-ti spun ca trebuie sa fii atenta ce scrie pe cutie, pt ce varsta se recomanda; este foarte important. ![]() lisaelisa mami de ingeras dragalas |
cris2202 spune:
scuze, dar din greseala am dat enter inainte. cerealele sunt rec de la 4 luni iar ea are 5 luni si jumatate
cris2202 spune:
Bubitele dispar cam intr-o ora. Am schimbat lingurita de silicon cu una de argint (primita de la bunica - cica sterilizeaza alimentele date)dar nu am observat nici o schimbare Voi ce parere aveti sa renunt sa ii mai dau sau sa incerc de la alte firme.
cris2202 spune:
| citat din mesajul lui florentina_v Crema pentru astfel de iritatii de numeste ABC DERM pentru Zona Peri- Orala, este de la BIO DERMA si costa cam 34-40 lei Alexandra-Maria 30.09.2008 |
Roxxy80 spune:
Criss, si eu pateam la fel cu puiul meu cand era mic. Dupa vreo sapt-doua, mi-am dat seama ca bubitele apareau de la carpitele cu care il stergeam. Asa ca nu l-am mai stresat cu stersul pana nu termina de papat si la sfarsit il spalam cu apa calduta.
daca ar fi alergie, i-ar aparea si cand e hranita cu biberonul.
| citat din mesajul lui cris2202 Am o fetita de 5 luni si jumatate pe care pana acum am alaptat-o exclusiv iar de 1 sapt am incercat sa introduc cereale Milupa cu mar si morcov si am observat ca ii apar pete rosi pe barbita cand i le dau cu lingurita, iar daca i le dau cu biberonul nu apare nimic. La fel se intampla si la cele cu orez si porumb Voi ce parere aveti? Sa fie alergie? sa continui sa i le dau sau sa incerc alte tipuri de la alte firme?Mai am o prietena care la fel a patit desi a incercat mai multe tipuri. |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
14+