Mamici de octombrie-noiembrie 2003(10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Nici un semn,LAura...dar ma inarmez cu rabdare>din cauza ca n-a coborat am niste arsuri groaznice in capul pieptului si pe gat iar bicarbonat aici n-am gasit,o dau cu lapte dar nici ala n-ajuta cine-stie-ce.Si azi mai am si hormonii nabadaiosi ...si nu stiu cum sa-i calmez,sunt ca o oala sub presiune (na,ca alt exemplu nu mi-a venit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

A_dof, iti zic zic eu o cale sa afli preturi: dai pe Google, si cauti "nasterea pe glob".Iti apare subiectul respectiv tot in cadrul Forum-ului nostru si dai clic pe el.Acolo sa vezi povesti de nastere, tarife preturi la cezariene, in diverse spitale, adica exact ce vrei sa afli tu, plus multe alte chestii interesante.Eu asa m-am orientat.

Fetelor, eu am auzit ca, in decurs de un an(poate voua vi se pare mult...)corpul isi revine la forma initiala, daca nu te apuci sa maninci ca sparta si sa nu faci deloc miscare.Mie doua prietene care au nascut mi-au spus ca la 1 an dupa ce au nascut erau mai slabe cu 1kil sau 2 decit inainte de a ramine insarcinate.Le cred fiindca le-am vazut si la cunosc de mult.Intradevar era vorba despre cca 15-16 kg. luate in timpul sarcinii, dar haideti sa nu ne mai stresam si din asta!

Theiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Theiuta, vom reveni dupa nastere cu retete de slabit, eu v-am dat-o pe a mea deja, si intr-adevar, se poate, cam asa cum spui in decurs de un an si cu multa vointa.

Fleur, nici la sectia de baking sau cum ii zice in olandeza, acolo unde se gasesc de toate de copt. Aici ii spune "baking soda" si acolo am gasit-o. Laptele nici pe mine nu ma ajuta, dar cu bicarbonat imi trece si are efect indelungat.

Tarifele de nastere erau undeva pe la sectia asta, daca puneti o intrebare mamicilor de la o oarecare luna, sunt convinsa ca va pot raspunde. Le-am vazut si eu mi m-am minunat.

Hai sa va zic una haioasa, cand i-am spus la fii-meu ca frate-sau s-a intors cu capul in jos, zice "da' aia e cam stupid din partea lui, acuma ce face, nu ameteste?" Nu stiu cum se face dar e tot cu un pas inaintea mea la logica.

Spuneti, sunteti pregatite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

quote:
Originally posted by Fleur

Buna mamicile!
Am venit de la control...nimic schimbat,iar tensiunea si pulsul sunt mari dar n-au ce sa-mi faca,acum asteapta si ele sa vina bb.

Fleur, cat inseamna tensiune si puls mare? Intreb de curiozitate, ca si eu am avut ceva pusee de tensiune(17 cu 9-o data!!!), iar pulsul mi-e mare mai tot timpul (intre 80 si 105).....Unele fete au zis ca depinde ce puls aveam inainte, dar cine si-a luat pulsul atunci??? :)

Ma rog, asa, de chestie, as vrea sa stiu ce puls si tensiune ai avut tu??

Sanatate si nastere usoara tuturor!!!
S-apoi pazea, ca venim noi, de nov.-dec. din urma!!! :) :)

Pupici,
Ven si de 27s.+1zi

Mergi la inceput

Ven,eu inainte eram hipotensiva,adica cam 10 cu ceva,mai toata sarcina n-am depasit 12 si pulsul 66-68, ieri am avut tensiunea 13 iar pulsul 82 dar am avut si 86 saptamana trecuta...mie mi-au spus ca normal ar fi ca pulsul sa fie intre 60-70.La tine mi se par f mari valorile si, de obicei,daca ai si mainile si picioarele umflate se recomanda analiza urinii pt a depista eventualele proteine. Dar se poate intampla sa ai o zi proasta,sa te enervezi din ceva si atunci sigur ca si tensiunea e mare,asa ca trebuie urmarita evolutia.
Multa sanatate,
Fleur

Mergi la inceput

laura,astia n-au baking soda doar baking powder,poate daca as colinda mai mult as gasi pe undeva...Mortal puiul...pai e normal ca daca stai in cap ametesti,nu?!
Si eu auzisem ca iti ia ceva timp sa ajungi la forma initiala si...e normal.Las' ca vara viitoare putem iesi la plaja.
Iar am avut noapte alba,mi-e si frica sa mai mananc ceva.Ieri am fost un pachet de nervi iar din cauza asta am avut contractii de-am zis c-o sa nasc. Acum abia astept sa ma arunc in pat caci dorm pe mine.

Mergi la inceput

Fleur, m-am gandit la tine aseara cand am luat o lingurita de bicarbonat ca altfel si muream de arsuri. Da' nu ai incercat cel putin baking powder? oare nu are ca ingredient bicarbonatul? Sau ceva antacide, desi astea de aici au efectul apei de ploaie.

Fetele, aveti grija de voi, si asteptam vesti despre bebeii vostri.

Mergi la inceput

Ia uitati ce-am gasit pe forumul gravidutelor de nov-dec, cineva, nu mai stiu cine intreba de preturi: 100$dc,moasa 500mii,neonantolog 500mii,asistente 50mii si la infirmiera care ti face toaleta 20-30 mii,cezariana 150$dc si 500-1 mil anestezistul.astea sint de la municipal,

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Nici un semn de viata? Eu tot in asteptare sunt...Era s-o pun iar de-o raceala dar am luat din timp paracetamol si sper sa nu-si mai faca aparitia caci si-asa sunt terminata.BB mea a fost cam agitata zilele astea,poate vrea si ea afara.
Multa sanatate,
Fleur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Fetelooor, postura de nu ma mai "aranjeaza", mai ales ca de 2 saptamini joaca tontoroiul cu biluta pe nervul meu sciatic(de fapt v-am mai spus) si ma sageteaza in picior de ma ustura la ficati.

Flur-icico, ce mai faci, cine iese primul?Bebele tau sau al meu?

Va tin la curent...

Theiuta

Mergi la inceput