Mamici de octombrie-noiembrie 2003(10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Dragelor,

Iata ca se pare ca voi fi mamica de octombrie. Azi am fost la ecograf pentru ultima data. Bebele meu este mare, se pare ca va avea cam 4 kg. Sunt in saptamana 39, daca pana luni 6 oct nu nasc, imi vor declansa nasterea. Am uitat sa va zic ca acum sunt in Romania, voi naste la Giulesti.
Tinem legatura si va voi povesti cum a fost.

Theiuta, citeam in mesajul tau ca te apasa pe nervul sciatic.
Si eu am avut aceeasi problema pana acum cateva zile. Ma exaspera pentru ca mergeam foarte greu. Acum totul e perfect, sau a coborat bebele, sau a scazut lichidul si probabil s-a mai micsorat uterul.

Succes,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Monica, iti tinem pumnii sa fie o nastere super-super usoara si frumoasa.
Dupa nastere o sa vii in Galati? Poate ne vedem.
Sa auzim de bine,
Cu drag,
Vilma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

In sfarsit ati mai scris si voi.Stau si ma gandesc cat va mai dura pana cand ajung si eu in postura voastra adica sa am arsuri si sa nu pot dormi noaptea, nu mai spun de dureri de la nervul sciatic!!! Arsuri nu prea am avut(cred ca de vreo 3-4 ori doar) de dormit am dormit binisor iar singurele dureri pe care le am sunt in osul pubian si ...acolo jos ca niste...nu stiu cum sa va spun.. "bazaituri", ca un impuls electric dar doar cand se impinge cu caputul. In rest ma simt bine cu mentiunea ca trebuie sa aduca macaraua ca sa ma intorc de pe o parte pe alta in pat. Mai fetelor voua v-au aparut vergeturi? Mie da si sunt disperata!!!
Cam atat va pupic si pe voi si pe bbi si...nastere usoara in caz ca se intampla ceva intre timp!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_dof spune:

Dragi gravidute, saptamana asta le tinem pumnii stransi lui Luiza, Fleur, Theiuta si Ileana, caci dupa listuta, ele ar trebui sa apara pe interval cu bebicii.
sa aveti o nastere usoara, fara evenimente neplacute si sa aveti bebici frumosi si sanatosi.
si sa nu uitati sa ne scrieti cat mai repede cum a fost.
va asteptam cu drag, sa ne spuneti ca totul a fost bine.
ancuta si denisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ma gandesc si eu in fiecare dimineata cand intru pe forum la care dintre fete s-a petrecut evenimentul. Dupa ce nastem toate trebuie sa revenim sa ne impartasim "experientele". Eu mai nou am greutati la respiratie, dar e oricum derularea normala a sarcinii, basca arsurile. Nu mai e mult, sotul meu de fapt e mai nerabdator decat mine. Ai vostri cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza spune:

Iata este 29 Septembrie 2003 si pana acum nimic nu s-a intamplat; ma refer desigur la declansarea nasterii BB-lui meu Stau linistita la calculator si va scriu aceste randuri in speranta ca poate asta seara sau maine ceva se va schimba. Eu ma simt bine, dorm foarte mult si nici un semn, din cele cate am citit despre nastere, nu am avut. Ma tem ca BB nu va vrea sa iasa de buna voie caz in care va trebui sa declansam nasterea. Oricum cert este ca voi fi cu siguranta mamica de octombrie si ma bucur.Miercuri am programare la doctor si daca pana atunci nimic nu se va intampla vom decide ce este de facut. Nu mai am rabdare; cateodata am impresia ca voi ramane insarcinata toata viata. Toti cunoscutii ma intreaba daca am nascut, toti asteapta sa le povestesc si eu nu am ce.... Da-mi Doamne putere sa pot rezita si sa trec cu bine prin toate acestea. Va voi tine la curent cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Luiza,m-ai facut sa rad...si eu am aceeasi senzatie: ca nu se mai termina si tot pandesc orice semn,doar-doar ...Nu mai am rabdare...cred ca pe sistem nervos m-au apucat si poftele (pe care nu prea le-am avut pe toata perioada sarcinii),acum mi-a venit de tarta cu mere si cu frisca...sotul s-a conformat.Laura,sa-ti zic drept, cred ca nici al meu nu mai are rabdare dar asta tot din cauza mea, ca ma vaicaresc tot timpul si seara,mort-copt,trebuie sa-mi maseze spatele si picioarele si sa-mi asculte tanguielile.Si,asta-seara,ca sa pun capac,am mancat tarta de-am spart,asta ca sa mai am o noapte alba...
Eu sunt programata vineri la control daca nu se intampla nimic pana atunci...
Hai sa ne incurajam putin fetelor...mult n-are cum sa mai fie!Theiuta,Luiza,Ileana,Twety...start! care-i prima?

Mergi la inceput

Cam asa-i Fleur, ne tot aud vaicarindu-ne, si ei se utia, nu stiu ce sa faca si comenteaza "saraca de tine, vai ce mila mi-e", plus ca mai asteapta si amorul dinainte de burta, acuma de ce sa nu fim sincere. E cam incomod acuma cu ditamai burtoiul. Bebe al meu incepe sa nu mai prea aiba loc in burta, asta-i semn bun ca creste, vad cum se deplaseaza dintr-o parte in alta. Eu am facut gentuta, puiu' a ales deja costumasul cu care sa-l aducem pe bebe de la spital, eu ca zaluda ma uit inca dupa haine desi am pe un an de acu' inainte, chiar si pe cele pt vara viitoare, ca erau acuma ieftinite.

Asteptam vesti de la primele de pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Cred ca si Rose vrea afara caci si ea se agita acolo inauntru.Se vad foarte clar piciorusele cand si le misca dintr-o parte-n alta.Burta mea face valuri-valuri.
Sotiorii mai au de asteptat,Laura...ca dac-ar fi sa ne punem la mintea lor...las'ca nu mor ei din asta.Al meu cred ca a si uitat cum e...
Cu toate c-am mancat de-am spart ieri seara,azi nopate n-am avut asa arsuri mari.Dar dimineata ma scol mai obosita decat ma culc.

Mergi la inceput

Fleur, nu au ei memoria asa de scurta, n-ai grija (la soti ma refer). Da, acuma se veded asa cand iasa un piciorus, o manuta, e tare dragut. Stii ca si eu ma scol tare obosita, si mai nou musai sa dorm singura, altfel nu pot odihni deloc, si-asa ma scol la fiecare 3 ore. Cu mancarea nu stau prea grozav, trebuie sa mananc portii mici si des, si am observat ca daca "sar" o masa ma apuca ametelile, o fii hipoglicemia.

Mergi la inceput