Infasat??

Infasat?? | Autor: calina73

Link direct la acest mesaj

bebelusul meu nu a fost infasat foarte mult timp,il infasam doar seara la culcare dupa baie acum are 3 luni si nu-l mai infas nici seara dar uneori ma uit la ea si ridica din picioruse,misca manutele credeti ca ar trebui sa o infas in continuare ? desi e foarte cald

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Scuze ca intreb,dar.... care e roblema ca misca???!!! Nu e normal asa? In orice caz, eu nu l-am infasat pe baiatul meu nici o zi (nici in maternitate nu a fost infasat, pentru ca ni s-a spus ca infasatul poate duce la aparitiilor luxatiilor de sold, deci... Iar chestia cu picioarele frumoase.... tine de gene, si prea putin de infasat.

Pupici si multa sanatate!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Initial creeata de calina73

bebelusul meu nu a fost infasat foarte mult timp,il infasam doar seara la culcare dupa baie acum are 3 luni si nu-l mai infas nici seara dar uneori ma uit la ea si ridica din picioruse,misca manutele credeti ca ar trebui sa o infas in continuare ? desi e foarte cald

Nu cred ca trebuie sa o infasezi.Las-o libera...ai sa vezi ca si ea se va simti mai bine.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissias spune:

Calina,sincer nu cred ca mai este la moda infasatul copiilor.Aici la noi nu exista asa ceva.Eu ramin uimita cum mamele ,ies din spital dupa 5-6 zile de la nastere si vin cu copii la cumparaturi ,in temperaturi foarte scazute din cauza air condition si nu se intimla nimic.Cel mai tare ma intriga faptul ca ii pun pe copii atit de mici in "marsupiu"ori cum s-o numi iar ei stau cu gitul atit de firav in pozitie incomoda si parintilor nici nu le pasa.
Pe vremea cind eu am nascut ,mama deabea ma lasa cu Sandra in brate ,nu care cumva sa iasa "cupilu cocosat"si se pare ca aici nu functioneaza asa ceva.A evoluat lumea??????????

krissias si Alexandra
http://community.webshots.com/user/krissias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu am stransa-o pe andra cu o pelincuta seara doar la maini si doar primele 2 luni, pt simplul motiv ca se simtea mai bine. Am observat ca atunci cand nu o infasam isi dadea cu mainile peste fata si se speria, adormea mai greu. Insa la 3 luni eu cred ca nu mai e nevoie, de-acuma incepe sa se descopere si sa invete si ce trebuie sa faca cu mainile, picioarele...

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

problema nu era ca misca,ci ca uneori incepa sa se agite asa de tare cu piciorusele pana se prezeste ,adica se screme,mariie,ridica din miini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Nici pe Paul nu l-am infasat si da si el din miini si din picioare ca o morisca, dar cind doarme sta linistit. Daca mai lasi bebeul o vreme neinfasat, o sa se obisnuiasca cu noile desoperiri si-o sa-si dea seama singur cind sa le miste si cind sa nu.

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nici eu nu am infasat-o pe maria nici macar o zi...da cum o prindea mama pac mi-o facea sarmaluta... am observat ca impaturita asa dormea mai bine pt ca nu se mai agita atata...dar intrucat tehnica mea era deficitara si mai tare chinuiam copilul am renuntat rapid. S-a mai foit ea cateva nopti dar pana la urma a inceput sa doarma toata noaptea fara probleme.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

va multumesc ca ati raspuns problemei mele deci sa am rabdare acum totul este pana se obisnuiete fara sa-i mai pun paturica,oneori saracuta chiar tanspira dar ma gandeam ca se odihneste mai bine cand este legata se simte mai in siguranta si acum cand o vedeam ca se agita se freaca am crezut ca are colici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Draga calina73, eu imi aduc aminte ca am nascut in decembrie si era un frig afara dar nu am infasat pe fetita decat doua saptamani in cursul noptii, ziua a stat imbracata normal si fara caciulita pe cap.
Nu stiti ce discutii erau aunci cand venea cineva in vizita la noi, ca raceste, ca o sa ramana cu picioarle nu stiu cum... si etc.

Eu am crescut-o asa cum am simtit eu si cred ca fiecare mama simte ce e bine pentru puiul ei.

Succese depline in alegerea ta si crestere usoara pe mai departe.

Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nici eu nu am infasat-o, iar la inceput m-am luptat un pic cu mama, care ar fi vrut sa mi-o faca sarmaluta; nu a racit niciodata intr-un an si patru luni, si nici nu are nimic stramb (au iesit oameni cracanati si cand se infasau copiii, asa ca nu vad legatura); e asa frumos sa vezi cum da bb din maini si din picioare ... :))

Mergi la inceput