Infasat??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Nici eu nu mi-am infasat copiii mergand pe ideea ca in burtica nu stateau sarmalute. Mi se parea ca adaptarea la viata extrauterina ar fi si mai grea daca i-as imobiliza in scutec. Las-o sa se miste in voie, nu prea cred sa aiba un disconfort nemaifiind infasata. Are si ea dreptul la exprimare...corporala.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Nici eu nu am infasat-o pe Ioana deloc si acum, la aproape 4 ani, are niste picioare asa de frumoasee.......

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

O singura data l-am infasat pe Vladut, dupa baie, asta in primele zile dupa nastere, crezand ca doarme mai bine, dar de unde, dupa vreo 3 ore era cu o mana afara , asa ca am lasat-o balta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosica spune:

Nu l-am infasat pe bb niciodata, si picioarele sunt drepte.

Gogosica si bb Mihnea (7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Infasatul, cu avea sau nu picioare drepte nu are nici o legatura. Las-o sa miste manutele si piciorusele. Al meu nu a fost infasat niciodata.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nici infasat si nici cu caciulita in cap,eu i-am pus o caciulita cind am venit de la maternitate caci era in februarie ,dar in casa FARA!putine mamici pun ceva pe cap bebelusilor chiar si cind ies afara ,la 13 grade afara am vazut bebelusi de doua luni si mai mici in capul gol!!

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Nu am infasat-o niciodata !!! o Inveleam in paturica sa ii fie caldut (Andra s-a nascut in decembrie). Oricum, primele cinci luni, Andra avand picior talus valj, zilnic am avut ora de masaj cu un profesor kinetoterapeut, care mi-a spus ca este extrem de bine ca un copil sa faca gimnastica si miscare de mic, mic. I se intareste musculatura si sistemul osos, va fi mai rapid capabil sa se ridice. Este mult mai sanatos sa fie liber si pentru psihic, nu se simte frustrat ca nu-si poate misca manutele sau picorusele.
Pupici si sanatate !!!

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Nici eu nu am infashat-o deloc pe Emi si nici nu cred ca infasatul are vreo legatura cu faptul ca se trezeste cand isi ridica picioarushele. POate o doare burtica si de aia se agita. Sau poate ii este cald. In timpul zilei, e foarte important sa stea cat mai lejer bb ca el isi face gimnastica de care are nevoie. Ridicatul picioruselor si miscarea ii ajuta la dezvoltarea muschiuletilor care mai tarziu sunt foarte importanti la sezut in funduletz si la mers. Asa ca... eu zic sa lasi pe bb sa se miste si nu il mai lega. Tie ti-ar placea sa te lege careva???
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Nu l-am infasat nici macar o secunda!
Din prima zi de viata cu camasuta si costumas intreg...si nu am avut nici cea mai mica probleam. Medicul pediatru din maternitate mi-a spus ca mai nou asa este mult mai bine, caci infasatul poate cauza luxatie de sold, iar chesti cu picioarele strambe depinde mult de "bagajul genetic" al !
Cu prietenie,

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput