DIVERSIFICAREA (7)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Naty, . Hrisca ai fiert-o simplu si apoi ai amestecat-o cu banana?
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
octopusu spune:
Buna!
Stiti cumva, la cate zile dupa ce i-am facut vaccinul de sase luni am voie sa introduc un aliment nou. Ca am uitat sa intreb pediatra.
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui octopusu Buna! Stiti cumva, la cate zile dupa ce i-am facut vaccinul de sase luni am voie sa introduc un aliment nou. Ca am uitat sa intreb pediatra. |
La doua trei zile...sa dispara riscul unor efecte secundare ale vaccinului....mai mult de 3 zile nu ai potential de aparitie efecte secundare decat la ROR (dar pana la ala mai aveti!
![](icon_smile_big.gif)
Oana si
![](zana.gif)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
velenamaria spune:
Oana ..si pe Edi am observat ca-l mananca..se trezea foarte des noaptea din cauza asta. dar eu am acum grija sa nu se mai atinga nimic e genul asta de pielea lui. azi am fost la derma ptr mine dar i-am povestit si despre copil....tipa foarte draguta mi-a dat niste mostre ( gel de dus si crema de corp) ptr piele uscata si dermatite. sunt de la o firma din franta.sper sa-i faca bine si sa o gasesc in farmacie sa-i cumpar si eu. tu folosesti ceva atunci cand iti apar petele?
la ce varsta pot copilasi papa fasole uscata ,boabe... am facut zilele trecute o ciorba ptr sot si evident puiul meu a vazut si atata a insitat pana i-am dat si lui. a papat o gramada de boabe de fasole si ciorbita...nu am observat sa-i faca rau. oare sa-i mai dau si cu alta ocazie?
ce este hrisca? cum se gateste?
numai bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
citat din mesajul lui puisorul Naty, ![]() ![]() ![]() Stefi ![]() Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
inmuiata in apa peste noapte..eu i-am dat dimineata cu fructe, dar nu a avut mare succes, e rea la gust..
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
oanamada spune:
citat din mesajul lui velenamaria Oana ..si pe Edi am observat ca-l mananca..se trezea foarte des noaptea din cauza asta. dar eu am acum grija sa nu se mai atinga nimic e genul asta de pielea lui. azi am fost la derma ptr mine dar i-am povestit si despre copil....tipa foarte draguta mi-a dat niste mostre ( gel de dus si crema de corp) ptr piele uscata si dermatite. sunt de la o firma din franta.sper sa-i faca bine si sa o gasesc in farmacie sa-i cumpar si eu. tu folosesti ceva atunci cand iti apar petele? la ce varsta pot copilasi papa fasole uscata ,boabe... am facut zilele trecute o ciorba ptr sot si evident puiul meu a vazut si atata a insitat pana i-am dat si lui. a papat o gramada de boabe de fasole si ciorbita...nu am observat sa-i faca rau. oare sa-i mai dau si cu alta ocazie? ce este hrisca? cum se gateste? numai bine www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni |
Buna,
O sa razi de mine, dar eu folosesc cu succes Mustela pentru bebe....
![](icon_smile_big.gif)
Fasole boabe eu nu i-am dat si nici nu-i dau. Pediatrul mi-a zis sa nu-i dau pana la 2 ani cel putin, pentru ca este foarte grea pentru stomacel (il suprasolicita), se digera greu si face si gaze oricat de bine ar fi fiarta...Nu suferim din cauza lipsei de fasole pentru ca nici noi nu suntem mari mancatori...prefer sa-i dau fasole verde.
O seara buna
Oana si
![](zana.gif)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
natynic spune:
Si eu ma gandisem sa-i dau Iuliei fasole boabe-ma rog, facuta ca o fasole batuta. dar soacra-mea a sarit ca pana la 2 ani e prea grea pt ea si am zis ca daca soacra-mea, care de la 6 luni ma bate la cap sa-i dau de toate zice asta, apai asa o fi
In schimb i-am facut supa-crema de linte (cu ceapa, ceapa verde, morcov si unt) si a mancat cu mare pofta o portie imensa. Si n-a patit nimic. Asa ca raman la linte...
P.S. Puisor, nu si la hrisca...A doua oara a refuzat-o. O sa o mananc eu cu iaurt ca e f sanatoasa si...ma scoate afara super
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Alinutzaa spune:
Buna fetelor,
Legat de fasole, nici eu nu i-am dat piciului inca. Si o sa mai astept oricum. Mi se pare cam grea pentru stomacelul lui.
Eu linte ii dau piciului de prin toamna. Ii place foarte tare. Eu i-o fac in amestec cu alte legume (ceapa, morcov, dovlecel, ardei, patrunjel, ultima data am pus ceapa verde in loc de ceapa uscata, rosii). Si pentru noi am facut fie asa cum i-am facut piciului, fie cu carnati. Bunuta rau
Am incercat si hrisca dar nu i-a placut. Eu nu am fiert-o, am lasat-o la inmuiat peste noapte. A luat doua guri dupa care a refuzat sa mai deschida gura. Eu nu am putut sa iau nici macar o gura, ca nu imi place cum miroase. Asa ca la hrisca am renuntat.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
oanamada spune:
Off topic...exista pe vremuri un obicei care zicea ca e bine sa mananci linte multa in noaptea de Anul Nou ca sa ai bani....la cata linte mancati voi....ar trebui sa fiti miliardare
Oana siCati mica (1 an si 6 luni)
natynic spune:
citat din mesajul lui oanamada Off topic...exista pe vremuri un obicei care zicea ca e bine sa mananci linte multa in noaptea de Anul Nou ca sa ai bani....la cata linte mancati voi....ar trebui sa fiti miliardare ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...