Sa nu astepti, mama !
Raspunsuri - Pagina 7
crengu75 spune:
Anca_a, nu ma referem la ce ai scris tu.
Daca mai citesti odata de la inceput poate vei vedea unde suna a bascalie.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
bulinuta27 spune:
ortansa 
mi-a palcut tare mult
cred ca asa suntem unele mai...altfel
mult timp mi-a parut rau ca a trecut asa repede timpull...imi doream mult sa nu creasca asa repede...pe urma am aflat ca e bolnavior si m-am invinovatit mult timp ca, poate, din cauza mea si a gandurilor mele nu merge ca ceilalti copii, si am asteptat sa mearga, a mers
..azi dimineata s-a trezit si asa a adormit a venit la mine in brate..e ditamai copilul
..mi-a revenit instant in fata cat era de mic ca nu imi trecea de burta cand il tineam de mine iar acum ii atarna picioarele![]()
cred ca sunt sentimentala rau sunt si sub influenta unor vesti foarte proaste asa ca ma scuzati
dar oricum..mi-a placut mult 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
anaemi spune:
ptiuuuu maicaaaa...
(cum ar zice mamaia )
...nu va mai aprineti fetelor asa...relaxati-va
...daca stiam ca ajungem sa ne certam , pai il mai postam? ... oricum , acum imi pare bine ca l-am postat , ca de bine ce am bagat zazanie in oameni cu el
ieri mi s-a stricat calculatorul si am pierdut tot ce aveam in el, inclusiv articolul (si muuuuuulte poze )
. apoi, daca nu-l postam aici, mai aveam eu acum de unde sa-l iau? iaca ccc ca acum o sa-l iau iar si sa ma delectez din cand in cand cu el ![]()
Sibylle, scuze ca nu am vazut nu-ul. cred ca eram prea adormita cand am scris
...
Mamica fericita de Filip (06.03.2007) si Anastasia (03.08.2008)
nicopuscasu spune:
[quote]citat din mesajul lui Ortansa
ok,cred ca nu s-a inteles din primul meu mesaj:eu am scris textul acesta cu ceva timp in urma.n-am pus afis cu el pe toate siturile,l-am scris intr-un blog dosit(zic eu),nu stiu unde l-a gasit anaemi,dar nu conteaza.nici nu ma laud,nici nu mi-e rusine cu el.
sentimentalism de duzina,false profunzimi,blabla...je m'en fiche.asa am simtit la momentul respectiv,asa am scris.sunt destule persoane care au inteles exact ce-am vrut sa spun.
continuati![]()
Felicitari pt ceea ce ai scris: ai reusit sa cuprinzi totul in cateva fraze. Pe mine una, m-ai facut sa plang.
Numai bine!
http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1218
crissteo spune:
foarte, foarte frumos. sa fiti sanatoase si sa va pastrati sufletul deschis. La multi ani!
bertha spune:
Ortansa 
Anaemi 
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana