Baby Expo va astepta in acest weekend.

Baby Expo va astepta in acest weekend. | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

BABY EXPO, isi deschide portile in zilele de 26-27-28 Februarie - 01 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cele peste 160 de companii prezente, asteapta parintii cu copii intre 0-5 ani si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.

Desprecopii.com va dezvaluie cateva din noutatile acestei editii :


BABY EXPO este un salon educativ !

Vineri si Sambata, la Clubul Parintilor specialisti in cresterea si dezvoltarea copilului le dau intalnire parintilor la seminarii interactive.

Programul pe scurt :

Vineri, intre orele 12.00-13.00 - Diversificarea corecta a alimentatiei sugarului !

Invitat : Doamna Dr. Niculina Jianu, medic primar pediatrie, Centrul Medical Sanador

Vineri, intre orele 15.00-16.30 - Nu-mi ajung orele de somn !

Invitat : Doamna Dr. Alina Papadopol, specialist pediatru in cadrul Medsana Bucharest Medical Center

Vineri, intre orele 16.30-18.00 - Barbat singur. Cresc copil !

Seminar organziat de Ioana Visul Copiilor

Sambata, intre orele 16.00-17.00 - Efectele negative ale etichetarii copiilor

Moderator : Doamna Daniela Tudor - Psiholog la AFDP (Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala)

Sambata, intre orele 17.00-18.00 - Cum alegem gradinita - Adaptarea copilului la gradinita

Moderator : Doamna Cristina Calarasanu - Psiholog la Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie



BABY EXPO a pregatit evenimente, jocuri si concursuri, activitati distractive, educative si relaxante :

- Piticii Sportivi - Cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor cel mic va avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul ! In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle da startul la intrecere si premiaza toti copiii.

- Salsa Baby - Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau ! Zilnic la ora 14.00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa. Melodii tropicale pline de viata si multe premii oferite de Mustela !

- Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - In fiecare zi la orele 11.00, iar joi si sambata si la ora 15.00, 300 de Bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestle.

- Lectii de igiena dentara - Roade morcovi ca Bugs Bunny sau zambeste strengareste cu cei doi dintisori din fata ? Copiii invata cum sa aiba grija de dintii lor.

- Atelierul de creatie Ioana Visul Copiilor ii invita pe micuti sa realizeze cele mai frumoase martisoare pentru mamici, surori sau bunici.

- La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor realizat in parteneriat cu Nestle, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei !

- Concurs de pictura “Oameni sanatosi intr-o lume frumoasa” - Pentru ca iubim talentul micilor Picasso, copiii sunt invitati sa participe la Concurs, iar cei mai talentati sunt premiati de SanatateaTV.ro

- Micii bucatari - Alaturi de mamici, copiii experimenteaza cate o reteta in fiecare zi.

- Spatiul de joaca Chicco cu tobogane, casute, balansoare

- Cinema Minimax - Copiii vizioneaza desenele lor preferate, participa la concursuri de colorat, de modelat plastilina, de recitat poezii si sunt rasplatiti cu multe premii.

- Castelul CLICS - Copiii si parintii sunt invitati sa descopere atractia si magia jocului, construind sute de modele din piese colorate.

- Intalnire cu Itsy Bitsy - Lumea de poveste a radioului copilariei ii asteapta pe cei mici cu surprize.

- Clovni, zane, magicieni, face-painting si baloane modelate, gonflabile, activitati istete si multe premii la Tombola BABY EXPO !

Viitoarele Mamici sunt in centrul atentiei la BABY EXPO !

Ele asculta miscarile bebelusului cu aparatul de ascultat zgomotele fetale, descopera solutii pentru recoltarea de celule stem. Tot aici le sunt prezentate ultimele tendinte in moda pentru gravide, idei si solutii pentru celebrarea nasterii si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului. Fiecare viitoare mamica este intampinata de NUK la Clubul Gravidei cu sfaturi si cadouri si participa la Marea Tombola a gravidelor.

BABY EXPO s-a gandit la toate !


Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 26 Februarie pana Duminica, 01 Martie, zilnic intre orele 10.00 si 18.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Intrarea la expozitie costa 8 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.

Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora !





Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

la acest targ ajung in fiecare an ..anul acesta e posibil sa si cumpar ceva ;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa38 spune:

Eu de cand o am pe Ana nu am lipsit la nici o editie si nu am plecat niciodata fara cateva pretioase achizitii, dar acum pe langa ca ne-a afectat si pe noi criza, fetita e deja marisoara si ii gasesc din ce in ce mai putine lucruri acolo.. asa ca editia asta va fi prima la care vom lipsi. Si cand ma gandesc ca pana acum imi luam o zi din concediu ca sa avem timp sa cercetam bine fiecare stand era o bucurie si pt mine ca cumparam hainutze si pentru ea ca se juca, desena, picta, primea baloane... gata, s-a incheiat o etapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu am fost niciodata....tare mi-ar placea....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu stiu cum e la BE ca n-am fost niciodata, dar am fost aici la un astfel de targ. Un BE italian sa zicem. Si nu mi-a placut ... am fost chiar dezamagita, aglomeratie multa, standuri saracute ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

in opinia mea expozitia BABY EXPO fiind o expozitie cu vanzare pana la urma, ma intreb ce rost isi mai are pretul biletului? putina jecmaneala? cam da! de ce costa 8 lei acum? ce rost isi au banii astia de la fiecare vizitator? pentru ca ei oricum isi iau banii pe chirii grosolane de la firmele expozante! a prins ideea de BABY EXPO de cateva editii incoace, lumea vine, astfel incat in Bucuresti cel putin in toamna trecuta au organizat rapid 2! ca deh'.. merge! sau stiu eu de ce? ma rog, nu asta e ideea, sa se faca expozitii, cate vor, si una pe luna, dar macar sa ai motive pentru care sa te duci acolo.... eu una am tot fost, de cand eram gravidutza.. si mare lucru n-am vazut! nu prea am beneficiat de toate serviciile de care se tot agata sa isi faca publicitate.. ca vine dr.X, ca te consiliaza psihologul Y, ca vorbesti/dansezi in standul Z cu alti copii, etc. .... pentru ca dupa parerea mea, pt.astfel de seminarii trebuie o oarecare liniste, pe cand acolo e o zapuseala si-o forfota continua!

si inca un motiv pentru care sa ai de ce sa te duci ar fi o atractie reala la preturile oferite de expozanti! vi s-a parut ca sunt mai ieftine decat la magazine? chit ca vin ei si direct producatorii cu produsele pe rafturi... prea putine sunt ieftine si prea multe sunt la fel, ba unele sunt si peste preturile din magazine; am si cateva exemple, dar le las pt.curiosi.

si daca tot e mare targ mare/mare expozitie mare.... spatiul in care o mamica care vine cu bebelusul ei de cateva luni si ar necesita la un moment dat "un schimbat de scutec" sau "o alaptare" arata jalnic! adica unde sa il schimbi pe bebelus? pe cele cateva scaune insirate intr-o camera goala goluta? nu ai nici macar o masa de schimbat sau o chiuveta cu apa curenta sau o rola de servetele sau... sau... sau! un strict necesar! rusine BABY EXPO!

in concluzie, eu am renuntat sa ma mai duc la baby expo cel putin in aceasta editie! nu vreau sa le dau 8 lei degeaba! despre asta e vorba pana la urma... ca eu le dau niste bani si nu ma aleg cu nici o satisfactie macar... doar cu putina aglomeratie si mirosul imbacsit, o caldura prea mare in salonul de jos si curentul prea mare de pe saloanele laterale; primavara/toamna fiecare om vine si el imbracat mai grosutz de afara, iar inauntru in unele locuri te izbeste caldura, poate era necesara o "garderoba"? na, zic si eu... poate mai baga un ochi si vreunul dintre organizatori... dar precum in Romania, cum sa se schimbe ceva cu doar o parere?

Va salut!
Noapte buna!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si mie mi se pare absolut ABERANT ca se plateste taxa de intrare!! Ce , e muzeu??? Doar intri sa cheltui bani!! Asa si la targurile imobiliare, tu te duci sa cauti un apartament/ o casa de zeci/sute de mii de euro si ei iti iau taxa de intrare! Jenant.

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

E clar ca vine lumea... am vazut o reclamama pe undeva... vor organiza mai nou si un targ pt. copii de la 5 ani... probabil multe din mamicile care veneau la primele editii, care nu mai au alt bb mai mic, nu mai merg la baby expo... si atunci de ce nu sa le adcem inapoi...

Singurele reduceri considerabile le-am gasit la chicco, graco etc. Asat daca vte duci inainte sa nasti sau imediat dupa, sa-ti iei ce-ti trebuie pt. bb ... carut, scaun de masina, de masa, tarc etc. ... atunci chiar se vede diferenta ... Dar la alte maruntisuri ori sunt la fel ca in orice magazin, ori sunt mai scumpe...



www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)



Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am fost si eu de vreo doua ori si pe urma am renuntat. Balamuc, proasta organizare, preturi mai mari sau egale cu cele din magazine dar pe care ei pe prezinta ca fiind promotionale... Nu-mi place sa platesc bilet ca sa-mi fac cumparaturile in inghesuiala, asa sint eu, mai excentrica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu am fost doar anul trecut (pentru ca am inscris juniorul la un concurs).
Multa lume, aglomeratie, preturi mari, asa ca anul asta am hotarat sa nu mai merg.
Cat despre pretul de intrare si mie mi se pare deplasat.Am primit cateva mailuri sa ma inscriu pe site la ei pentru invitatii, sa nu platesc biletul de intrare, banuiesc ca multa lume a primit pe mail invitatii.



Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)




Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

si eu am fost la toate editiile incepand cu toamna 2006, inainte de a naste...in general asa este..preturi mari, inghesuiala, servire proasta si f proasta....dar...nu m-am invatat minte...ma duc mereu.
invitatie n-am avut niciodata...am plastit bilet...hmmm, doua bilete de fapt, ca mereu am fost impreuna cu sotul...a, mint, am avut anul trecut invitatii, ca a fost fiica-mea inscrisa la un concurs. am avut doua invitatii chiar.
maine, iar participam la concurs, deci...mergem. cu siguranta ca nu plec cu mana goala insa, tot voi cumpara ceva.
trebuie totusi sa spun, ca a existat o exceptie...in editia de primavara de anul trecut, am cumparat de la miniblu un carucior sport hauck, care in mod normal costa peste 400 de lei, la incredibilul pret de 125 de lei...era exact caruciorul pe care vroiam sa-l cumpar si am zis ca mi-a pus dumnezeu mana in cap cand am vazut pretul.

*******************************************************
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput