despre tzarani
Raspunsuri - Pagina 7
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina Pe pariu ca pentru toti jurnalistii de moda gen Ciao, story etc daca ar lua tot forumul asta la aliniat 80% ar fi prost imbracati si in tendintele de aku 10 ani?. Asta e opinia lor si pot pretinde ca in comunitatea lor trebuie sa respectam regulile? Ce zici alergi sa-ti iei un vuiton din Europa? |
Respctarea "regulilor" vestimentare nu este (Doamne-ajuta!) o chestiune de viata si de moarte, desi daca te iei dupa fata mea cea mare e pe-aproape. Poate ca ca nu corespundem 80% cerintelor modei, dar asta pentru ca, majoritatea din noi, avem lucruri mai importante de facut, deci ni se cam rupe de canoanele din moda. Asa ca nu o sa ma vada nimeni alergand dupa vuitoane (nici nu-mi plac!- or fi strugurii acri?) prin europa.
Dar, de te vrei monden, casti ochii si te conformezi, te expui si te lasi criticat, asta-i jocul. Poti lua ochii cu tinuta ta sau poti starni zambete, pentru ca incercarea ta e aiurea sau, pur si simplu, nu-ti vine, nu se potriveste la eveniment, etc
Asa am zambit noi la imaginea Adrianei, care incerca sa iasa din cotidianul satului ei. Nu o judecam, nu zicem ca-i proasta, dar stim ca tocurile cui se poarta in anumite ocazii, locuri...
Asta am vrut sa zic.
Marina, tare-as vrea sa te vad gatita "pruna" cand te duci la un eveniment, o nunta...
Caut de ieri (si nu gasesc) sa va arat un articol despre Bucovina, in care autorii erau foarte fericiti ca progresul nu a ajuns, din fericire, peste acele meleaguri...e un punct de vedere, si eu sunt total de acord cu el.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Rufus spune:
citat din mesajul lui Marina ce-i aia gatita "pruna"? Marina |
Asa, la 4 ace...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
b.nica spune:
Voi ati citit despre Regina Maria,ati citit ce a scris ea si mai ales ati vazut poze cu ea?
Era descendenta din aristrocatia Europei avea un gust desavarsit si era atasata de costumele noastre po****re si de aranjamentul simplu si elegant(nu exagerez)al caselor de la sate.
Sa vedeti cum si-a aranjat casele pe care le-a locuit:Branul,Balcicul,Pelisorul.Se disting prin simplitate si armonie,asa cum se disting acele case, pe care daca nu le-ati vazut merita sa va faceti timp sa le admirati, de la Muzeul satului.
dalina2x2 spune:
citat din mesajul lui Maya25 M-a amuzat articolul tau Jade, desi, din pacate, zugraveste perfect realitatea de la "tara" din zilele noastre. Ai talent de narator, pe cuvant! Citind ma si inchipuiam in locurile descrise de tine. Felicitari! Maya 34+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
Eu chiar am trait in copilarie intr-un astfel de mediu (doar ca lipsea partea cu tiganii; nu o spun din snobism, parole! pur si simplu e un sat mic de munte, cu multe neamuri si rude apropiate intre ele! cand se insoara si se marita, o fac aproape numai cu altii din alte sate! )
e minunat, e.. fara cuvinte.. mi-e asa un dor...
pe mine nu m-au amuzat scrisele lui Jade, mi-au adus lacrimi in coltul ochilor.. cata valoare au taranii nostri!!!
Madanic spune:
Si eu care imi doream o casa la tara cu multe flori in vase de lut, cu o gradina mare si frumoasa cum avea mamaia.
E ciudat cum cei de la tara isi doresc sa traisca ca la oras iar cei de la oras ca la tara.
Nu ma intelegeti gresit, nu am zis ca imi doresc sa cresc animale si sa nu am apa curenta sau altceva. Consider ca ceva imbunatatiri se pot face in viata de la tara. Eu imi doresc linistea de la tara, traiul molcom cu oamenii care nu sunt asa grabiti si preocupati doar de viata lor.
Vazusem poze in reviste cu cottage-urile englezilor si mi-au parut fermecatoare. Dar ehhh, visele sunt vise.
Frumoasa descriere Jade.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Rufus spune:
citat din mesajul lui Madanic E ciudat cum cei de la tara isi doresc sa traisca ca la oras iar cei de la oras ca la tara. |
Asa e, mie mi se pare chiar amuzant...
Pe undeva, insa, e in firea omului sa experimenteze. Ca iese ce iese...asta-i alta treaba.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Mindy spune:
Bunica mea a avut o viata frumoasa, asa de simpla.
Ea nu producea nici un gunoi, absolut orice era bun de pus pe foc sau de reciclat, in sticle punea bulion, in borcane muraturi, impletea cosuri de nuiele.. fiecare lucrusor avea istorioara lui, nu arunca nimic.
Tin minte dupa '90 ce greu ii era sa pronunte denumirile astea in engleza la noi produse ce aparusera la cooperativa: 7UP, ceva tigari Winchester etc, era si un sapun unguresc parca Kur (ceva in genul):)
Cand aparuse detergentul de rufe Ariel multe ia o pauzari de la tara spalau in zi de sarbatoare, ziceau: pai numa le-am pus de-a moiu, ca se spala ele singure:) erau tare incantate ca nu tre' sa mai frece la rufe.
olympia spune:
Jade, pe mine ma intereseaza informatia cu "rostopasca macerata", pe bune! Merge doar la cartofi? Ca am la rostopasca!!! Si io-s oraseanca ce vrea sa traiasca un pic ca la tara!
Pene colorate... cate putin din toate!
b.nica spune:
citat din mesajul lui Mindy Bunica mea a avut o viata frumoasa, asa de simpla. Ea nu producea nici un gunoi, absolut orice era bun de pus pe foc sau de reciclat, in sticle punea bulion, in borcane muraturi, impletea cosuri de nuiele.. fiecare lucrusor avea istorioara lui, nu arunca nimic. Cand aparuse detergentul de rufe Ariel multe ia o pauzari de la tara spalau in zi de sarbatoare, ziceau: pai numa le-am pus de-a moiu, ca se spala ele singure:) erau tare incantate ca nu tre' sa mai frece la rufe. |
Mindy,iata o idee de promovat aici!
Cine recicleaza cel mai mult din resturile menajere sa fie PREMIAT!