Mancati la servici?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

off topic.
Xio oare stim despre aceeasi pizzerie?Ca si eu sunt din Timisoara.Asta a mea de care stiu e din complex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

A mea e Poli .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu , nu .
Asta e langa faculta mea , dar pe bune ca sunt innebunita dupa mancarea lor .

In complex era unul care ejacula in maionezaDar l-au arestat.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Daaaa am auzit si eu aia......Nu am mai pus picioru la fast food acolo.
Nu nu a mea e San M....stii continuarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Da, am mancat la serviciu si din propriul meu pachet dar mergeam la un catering din incinta spitalului si pot spune ca bucataria era curata, si cei care lucrau acolo se prezentau bine, cand am fost ptr prima data la catering am intrat fara sa vreau prin bucatarie si am iesit pe usa pe unde intra si ies fetele care servesc ca atunci cand m-au vazut au facut niste ochi mari la mine, cred ca se intrebau:"Cine naiba este asta?". Asa ca am testat fara sa vreau locul unde se face mancarea.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu manancla spital daca stau toata noaptea, dar asta numai la pranz , si alimente care nu pot provoca diverse
Piure de cartofi cu salata de varza , ciorba de legume si o data am incercat cascaval pane care era f ok.
Altii au facut enterocolita, dar au si mancat tot ce era greu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

acum cateva zile tocmai citeam pe un site culinar din US,un ditamai topicul dedicat igienei din restaurante,cofetarii etc.din pacate nu mai gasesc linkul,norocul vostru:-),eu una incerc sa evit cat pot sa mananc afara-desi aici in Liban,nu ca vreau sa-i laud,da' mi se par foarte curati,respecta omul si stiu ca multi "propetari" de restaurante mananca in propriul restaurant,nu la cel de vizavi.

ziceau in topicul respectiv ca restaurantele chinezesti sunt cele mai mizere.dar bineinteles,ca sa contracareze,erau si exemple de restaurante curate.

ps-xio,enterocolita se face de la mancaruri grele?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Nu mai credeti tot ce cititi pe net .... daca v-a fost rau de la mancare reclamati la protectia consumatorilor si nu mai comandati de acolo!

Sigur, nu o luam ca litera de lege. Si poate fi si o reactie a concurentei, cum zice Denizel.
Ma indoiesc insa.
Si asta pentru ca daca nu citim pe net, citim in ziar sau vedem la TV despre controale efectuate la diverse carciumi, depozite de alimente, magazine si...ce sa vezi? Mizerie, gandaci, sobolani, marfa expirata. Schimbam repede postul, ca sa nu avem confirmarea ca o fi chiar carciuma la care am mancat aseara...De exemplu, au tot aratat astia o carciuma pe Bd. Unirii care nu avea apa potabila si canalizare. Nu va spun care e, poate ati fost pe acolo. Cum naiba (se) spalau aia pe-acolo, nu stiu. La repetarea controlului era tot asa.
Acu' probabil ca toti am papat niste flegme, sperma sau ceva pipi provenite de la niste dezaxati sau am fost serviti de ospatari care taman isi facusera nevoile, dar ma gandesc ca e mai bine sa fim suspiciosi (degeaba) decat ignoranti.
Sau ne gandim, vorba lui Xio, ca ne calim?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Bonnn
Hai sa va povestesc si eu: acum 2 ani ne-am mutat sediul si aici nu mai aveam ca in fostul seidu o mica bucatarie cu de toaate asa ca eram obligati sa comandam.
ehei..si gasisem noi, dupa multe incercari, o firma buna rau: romfood...pana cand, intr-o zi, din snitzelul colegei mele gravide isi itzea capul un gandac...am crezut ca moare femeia de scarba, si noi pe langa ea, am anuntat OPC-ul etc..
NU S-A INTAMPLAT ABSOLUT NIMIC - LIVREAZA SI ACUM!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Mie mi se pare verosimil ce scrie acolo si cred ca in loc sa ne amagim ca autoarea are nu stiu ce interese ascunse, ar trebui sa ne gandim de 10 ori inainte de a ne comanda la nu stiu ce firma de catering.

Cum scrie si Rufus, din cand in cand mai vedem la TV sau citim prin vreo publicatie despre tot felul de carciumi, fast-food-uri si conditiile lor insalubre..asa ca ce o fi incredibil in ce scrie Anne??

Anca

Mergi la inceput