AZI e verdictul cu Ucraina - la Haga

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Pai din '92 si pana acum ce facura?Aaa, erau cu un singur angajat si 200 lei(nu stiu de care dar ce conteaza?) in cont (aici nu Boc a spus ci Bursa din Canada),saracii fara bracinari, manati de dragul cercetarii au tras magarul pe mal pana i-a fericit tariceanu in 2008.

Tu vorbesti inteleg de sucursala din Romania. Care oricum nu avea obiect de activitate pana nu se clarifica procesul de la Haga.
Nu de alta, dar Sterling e maaaare... http://www.sterling-resources.com/Financial.htm

Mergi la inceput

Uite, pentru cine e cu adevarat interesat de fapte, nu fumigene.

Cei de la Sterling scriu despre perimetrele din Romania in raportul lor anual pe 2007: http://www.sterling-resources.com/pdfs/2007_ar_sterling.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eliza te vad romanca,te vad ca inghiti aer de Bucuresti,tu nu intelegi ca daca nu se incaierau pe cascaval noi nu aflam de excrocherie neam? Traiam cu Elodii si atacuri armate si cu ochii la facturi?
Voi nu intelegeti sau numai va faceti, ca aici nu este vorba de meciuri politice ci de resurse ale tarii praduite de nemernici care acum s-au incaierat asa de tare ca am aflat si noi inocentii platitori de taxe.

Mergi la inceput

Citat:

Eliza te vad romanca,te vad ca inghiti aer de Bucuresti,tu nu intelegi ca daca nu se incaierau pe cascaval noi nu aflam de excrocherie neam? Traiam cu Elodii si atacuri armate si cu ochii la facturi?
Voi nu intelegeti sau numai va faceti, ca aici nu este vorba de meciuri politice ci de resurse ale tarii praduite de nemernici care acum s-au incaierat asa de tare ca am aflat si noi inocentii platitori de taxe.

Of.. nici nu stiu cum sa-ti explic.. Dar incerc.
Stii unde a fost facuta marea "deconspirare" a afacerii? La Realitatea TV. Care din intamplare apartine lui Vantu.
In secunda 2 Boc l-a demis, ca o consecinta a acestui scandal, pe seful ANRM. Stii pe cine l-a pus in loc? Uite aici: http://www.ziare.com/Noul_sef_al_ANRMomul_lui_Vantu_in_Guvern_-659804.html

Mooooaaaama, ce coincidenta

Mergi la inceput

Citat:

aici nu este vorba de meciuri politice ci de resurse ale tarii praduite de nemernici care acum s-au incaierat asa de tare ca am aflat si noi inocentii platitori de taxe.

Asta cu "nu ne vindem tara" e depasita rau, parol.
Ideea nu e sa nu vinzi resursele, ideea este sa faci contracte corecte, benefice pentru ambele parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

)ma scuzati dar ca b.nica si xeno sa sarbatoreasca in Piata Revolutiei cu sampania in mana pleasca de ne pika pe cap ar trebui ca cineva sa aiba idee despre ce inseamna resursele comerciale existente in Marea Neagra. Cum putinele studii antice nu acopera decat o bucata din mare inainte de a sarbatori pleasca ar tb vazut cat de mare e pleasca.
Si as vrea sa aud si eu daca nu Sterling, daca nu OMV cine concret ar tb sa faca explorare acolo?

Mergi la inceput

Eliza draga mea,tu o tii pe-a ta, eu o tin pe a mea:nu este important cine a comentat a aratat acte semnate,sau nu,ci fondul acestei dispute:
SUNT GAZE SI PETROL IN MAREA NEAGRA SI ACUM CATEVA ZILE,IN PLINA CRIZA, AFLAM CA NE APARTIN DAR IN ACEEASI ZI AFLAM CA NI LE-AU SUFLAT NISTE UNII, PE DEGEABA, CU AJUTORUL NEMIJLODCIT AL unui neicanimeni cu pretentii de prim-ministru AL ROMANILOR.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:

aici nu este vorba de meciuri politice ci de resurse ale tarii praduite de nemernici care acum s-au incaierat asa de tare ca am aflat si noi inocentii platitori de taxe.

Asta cu "nu ne vindem tara" e depasita rau, parol.
Ideea nu e sa nu vinzi resursele, ideea este sa faci contracte corecte, benefice pentru ambele parti.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Nu este depasita,este la fel de actuala ca si continuarea:
NU NE VINDEM TARA,CI O DAM PE GRATIS!

Mergi la inceput

Citat:

Eliza draga mea,tu o tii pe-a ta, eu o tin pe a mea:nu este important cine a comentat a aratat acte semnate,sau nu,ci fondul acestei dispute:
SUNT GAZE SI PETROL IN MAREA NEAGRA SI ACUM CATEVA ZILE,IN PLINA CRIZA, AFLAM CA NE APARTIN DAR IN ACEEASI ZI AFLAM CA NI LE-AU SUFLAT NISTE UNII, PE DEGEABA, CU AJUTORUL NEMIJLODCIT AL unui neicanimeni cu pretentii de prim-ministru AL ROMANILOR.

normal ca eu o tin pe-a mea si tu o tii pe-a ta, atata vreme cat ti-ai format o opinie este greu sa ti-o schimbe cineva.
numai te rog mult, nu mai insista pe resursele care au fost ale romanilor si acum ni le-au suflat hotii. nu au fost niciodata nici resursele mele, nici ale tale, cum nu au fost nici resursele atator zacaminte din subsolul Romaniei acum concesionate OMV-ului dupa privatizarea Petrom.
de cand a fost daramat comunismul in tara asta nu mai exista "bogatii" ale neamului. ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

)ma scuzati dar ca b.nica si xeno sa sarbatoreasca in Piata Revolutiei cu sampania in mana pleasca de ne pika pe cap ar trebui ca cineva sa aiba idee despre ce inseamna resursele comerciale existente in Marea Neagra. Cum putinele studii antice nu acopera decat o bucata din mare inainte de a sarbatori pleasca ar tb vazut cat de mare e pleasca.
Si as vrea sa aud si eu daca nu Sterling, daca nu OMV cine concret ar tb sa faca explorare acolo?

Marina

Marina pt. tine ca-mi esti draga, care este mai mare : 3% dintr-o pleasca mica sau 40% dintr-o pleasca la fel de mica?

Mergi la inceput