AZI e verdictul cu Ucraina - la Haga
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui devoska
Vroiam sa spun ca omul de rand e mai pasnic decat clasa politica. Nici un ucrainian intalnit nu m-a considerat "vecin neprietenos", "dusmanul poporului sau", nu m-a suspectat ca as fi "spion". Ziarele sunt insa pline de declaratii politice de acest gen. Da un search pe google si ai sa te lamuresti singura despre ce e vorba. Acelasi lucru il cred si despre relatiile tarii noastre cu Ungaria. Se poate convietui pasnic cu oameni de toate nationalitatiile, indiferent de istoria care o poarta in spate. Clasa politica face jocurile si exagereaza uneori. Asta e parerea mea. Sunt genul pasnic si nu vreau sa ma cert cu nimeni, fie ei unguri, fie ucrainieni, fie forumisti de pe DC. Si aici vesti despre ce se intampla la Haga: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5383108-haga-inceput-sedinta-care-anunta-verdictul-procesul-dintre-romania-ucraina.htm |
Devoska, , ma bucur ca spui ca "Se poate convietui pasnic cu oameni de toate nationalitatiile, indiferent de istoria care o poarta in spate" pentru ca din prima ta afirmatie intelesesem cu totul altceva si era pacat.
Referitor la verdictul de la Haga, sunt tare curioasa cum vor mai evolua lucrurile...
PS Xeno, imi spui si mie daca au castigat cei pe care i-ai votat? Daca da, un pronostic ceva si pentru 6/49???
cl spune:
si un comentariu:
http://www.9am.ro/comentarii/articol/60684/UN-PRIM-PAS-PT-REDOBANDIREA-INSULEI.html
hmmmm!!!!
pisigri spune:
eu am inteles ca de fapt...nu prea am cistigat nimic...decit o parte din ce era de drept al nostru...dar ma rog!
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
valentinag spune:
Felicitari lui Bogdan Aurescu si echipei sale!Isi merita cu prisosinta banii pe care ii iau!
Pisi,teoretic,ni se cuvenea,practic,de 40 de ani avem disputa cu URSS si mai apoi cu ucraina pe tema asta!Am castigat recunoasterea ca avem dreptate si acum putem sa ne apucam de masurat,explorat si eventual exploatat!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Rufus spune:
Eu nu stiu daca ni se cuvenea...si ucrainienii ziceau ca li se cuvine...
Solutia este una considerata a fi corecta si e data nu de noi si nici de Ucraina, ci de unii neutrii.
Si este mai mult de palmares, dar un palmares important.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Marina spune:
eu protestez oficial impotriva Realitatea TV . Este aberant sa o pui pe cucoana asta de la 10 nu stiu cum ii zice si pe Crin Antonescu sa isi dea cu parerea cum au fost furate rezervele abia castigate. Este absolut ABERANT. Sa vad eu statul roman cum face explorare pe Marea Neagra (by the way cu ce mama naibii de companie ca nu exista). Si mananc si rezervele alea cand o sa vad o explicatie plauzibila despre modul in care au fost cuantificate.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina eu protestez oficial impotriva Realitatea TV . Este aberant sa o pui pe cucoana asta de la 10 nu stiu cum ii zice si pe Crin Antonescu sa isi dea cu parerea cum au fost furate rezervele abia castigate. Este absolut ABERANT. Sa vad eu statul roman cum face explorare pe Marea Neagra (by the way cu ce mama naibii de companie ca nu exista). Si mananc si rezervele alea cand o sa vad o explicatie plauzibila despre modul in care au fost cuantificate. Marina |
Ei si tu acuma
Da cine a zis ca-i musai sa exploreze? Nuu, bine ca le avem, mai vedem noi ce facem cu ele
Eu nici nu ma bucur nici nu ma intristez...mi-e cat se poate de egal.Nu stiu de ce. Poate pentru ca stiu ca vor aparea alte ´´afaceri politice´´ in zona aia? Asa cum doar in RO se poate?
valentinag spune:
Marina,n-o sa exploateze statul roman resursele,o sa 'parceleze'suprafata si-o sa o dea in exploatare diverselor companii pe nu's cati ani cu x conditii!Nu m-am uitat la realitatea nu stiu ce-au zis,de principiu nu ma uit la realitatea!
Rufus,dpdv al dreptului international si marin privind delimitarea platformei continentale,noi avem dreptate!De ce crezi ca ar avea Ucraina?Ca au facut ei o baza pe I Serpilor si vor s-o considere linie de demarcatie?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Rufus,dpdv al dreptului international si marin privind delimitarea platformei continentale,noi avem dreptate!De ce crezi ca ar avea Ucraina?Ca au facut ei o baza pe I Serpilor si vor s-o considere linie de demarcatie? |
Pai n-am zis ca au aia dreptate. Unde am zis?
Au incercat ei cu Insula Serpilor, am incercat si noi cu altele...N-a mers nici la unu', nici la celalalt.Noi avem dreptate 80%, ei 20%.
E bine si asa, desi probail ati aflat ca nimeni nu stie ce bogatii zac acolo, ci numai se banuieste si se spera, prin comparatii, statistici...
Asaaaa....si acum, pregatiti-va de un nou proces, pentru dobandirea insulei Serpilor, de data asta sprijiniti si de Rusia, care are si ea de redobandit niste teritorii alipite Ucrainei de Hrusciov, parca. Cine stie? In viitor Basarabia, Bucovina...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007