AZI e verdictul cu Ucraina - la Haga

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cine este eminenta in cauza Xeno ca nu m-am prins? Daca nu ti-e prea greu sa-mi raspunzi si mie la cat de exclusivist te arati.

Mergi la inceput

Am impresia ca o "eminenta" nu acea din discutia de mai sus, o sa-l dea in judecata pe tariceanu si bine ar face ca sa fie mai atenti guvernantii cand ajung sa hotarasca destinele tarii.
Imi pare rau, nu vreau sa sune nationalist dar prea am ajuns de batjocura si aici si in occident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Daca nu ti-e prea greu sa-mi raspunzi si mie la cat de exclusivist te arati.

un troll si asta... il stim noi... :)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Cine este eminenta in cauza Xeno ca nu m-am prins? Daca nu ti-e prea greu sa-mi raspunzi si mie la cat de exclusivist te arati.

B.nica, daca accepti raspuns si din partea altora, mai putin exclusivisti decit Xeno:), ti-l dau eu:
http://www.monitoring.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1253:qzona-de-impactq-07022009-invitai-dinu-patriciu-bogdan-chirieac&catid=83:realitatea-tv&Itemid=270

Daca nu, nu. :)

Mergi la inceput

Multumesc Iileana dar sunt de acord numai cu cenusiu(spre negru?)si uleios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Eu constatam pe aicea doar ca, in ciuda intoxicarii la care ne supune mass-media, Tariceanu nu pare sa fi comis o ilegalitate, ci s-a aliniat prevederilor Legii petrolului.

Dar Ileana, ultimul lucru pe care l'a sustinut presa e acela ca Tariceanu e prost
Normal ca nu a facut nimic ilegal din moment ce chiar EL a modificat prin OU zdrang Legea minelor, zbang Legea Petrolului in 2007 creand astfel necesitatea de a se "alinia" un an mai tarziu. Nu'l subestima pe Tariceanu la manevre legislative. Aduceti'va aminte ce a patit Georgescu de la ANRCTI caruia i s'a desfintat prin ordonanta de urgenta institutia in care trebuia repus in drepturi aducandu'ne azi in pragul unui proces cu UE.

Doar ticalosia asta politica trebuie discutata aici. Despre castigul nostru, sint linistit : daca dracovenia asta de www.yp-connect.net/~mmatti/images/2007w1_20080704_mm5.jpg" target="_blank">cometa Lulin ar cadea saptamana viitoare in Romania si am constata ca e compusa din diamante nici eu nici tu nu ne'am alege nici macar cu un bon de masa in plus.

B.nica emineta neagra si uleioasa e Dinu Paturiciu care sustine ca'n marea neagra nu sint gaze nici cat sa fierbi un ou dar cu toate astea redeventele sint mici :D

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Si-acuma, b.nica, sa ma straduiesc sa raspund si la postarea pe care tocmai ai sters-o.

De ce cred eu ca e o intoxicare media
R: am spus-o aici azi de dimineata, nu mai repet.

Daca emotiile la care faci (in mod destul de rautacios :))) referire ma vor determina sa-mi schimb optica:
R: nu.
Optica o sa mi-o schimb atunci cind vom primi dovezi reale ale ilegalitatii semnarii acelui act.

Mergi la inceput

Multumesc Xeno,tare drag imi esti cand nu ma ironizezi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Nu'l subestima pe Tariceanu la manevre legislative.

Nu?
Mie mi s-a parut absolut picat din cer cind a fost luat la rost. Parca il prinsesera cu lectiile nefacute.

Daca e vorba de o minareala legislativa, o repara parlamentul tau la sfatul primului tau ministru.
www.realitatea.net/boc--ordonanta-sterling-este-in-parlament-si-poate-fi-respinsa_454672.html" target="_blank">Boc: Ordonanta Sterling este in Parlament si poate fi respinsa

De ANRCTI nu stiu nimic.

Cometa aceea.... nu pica ea la noi. E prea frumoasa :) si cam verde, n-avem noi norocul asta :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ileana, ce mai abureala chestia aia. Pe cit punem pariu ca n-au sa schimbe nici o iota? Si vor pretinde ca e de vina "contractul" foarte bine facut de jefuitorii PNL-isti ai patriei.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput