Cristian Tabara

Cristian Tabara | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Exceptional reportajul lui de astazi, la emisiunea "Te vezi la stirile PRO TV". Ca multe pe care le-a facut acest om. L-ati vazut? Cand or sa-l puna pe site, sa nu-l scapati...http://www.protv.ro/emisiuni/shows/te-vezi-la-stirile-pro-tv (cred ca se reia marti la 4.30).
Un interviu cu ultimii locuitori dintr-o localitate (Ramet) din Ardeal, care traiesc in traditii nealterate, in casele si cu smerenia de odinioara.
Care-i baiul? Pai, saracia ne omoara trecutul, traditiile. Si fara trecut, cum putem spera la un viitor sanatos pentru copiii nostri?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Din pacate, "The requested URL /emisiuni/shows/te-vezi-la-stirile-pro-tv...cred was not found on this server."

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Superb documentar. M-a impresionat!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Multumesc, Irina. L-am modificat si eu. Vizionare placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Foarte greu il vazui, dar merita...
Parca am retrait vacantele la strabunica ramasa singura in varf de deal ... Si acel cald si sincer: "Bine ati venit pe la noi !"... si buni zicea la fel pe-asta n-am mai avut putere s-o mai fac si se lumina cand vorbea de nepoti.
Dar n-ar fi plecat de acolo... acolo s-a stins, batranica o zis ca s-o duce la fata la Aiud ca n-are ce face...

Se darama casa singura... si-ar da casa spre conservare ca sa vina s-o mai vada...
Asa ma usuca furia cand vad ca se strica lucrurile in magazine da nu le-ar da la flamanzi si oameni lipiti pamantului ar da de drag sa nu se strice... Omul sfinteste locul.

Plange Ardealul in tine Rufus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Care-i baiul? Pai, saracia ne omoara trecutul, traditiile. Si fara trecut, cum putem spera la un viitor sanatos pentru copiii nostri?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Trecutul si traditiile singuri ni le omoram,preferam sa "importam"traditii si obiceiuri de care habar nu avem,nu stim daca ne place sau nu,daca e spre binele nostru sau nu.Cat despre viitorul sanatos al copiilor nostri...din pacate este inexistent.

Reportajul este de-a dreptul impresionant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

M-a impresionat reportajul!!!Ar fi bine sa ne pastram traditiile!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

excelent reportaj

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

IMPRESIONANT pana la lacrimi ! M-a impresionat seninatatea acelor oameni, seninatatea cu care-si duc zilele grele acolo uitati de lume ! Batrani, cu viata aspra dar l-i se citea pe fata inima deschisa si curatenia sufleteasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce frumos! Tanti aia parca e bunica...abia apuc sa o vad anul asta.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput