Andrei Plesu despre Gigi Becali
Raspunsuri - Pagina 4
AB spune:
Ah si-n ciuda divergentelor, multumesc madame Q de postarea unui subiect care merita discutat.
Si daca vrei floricele personale... eu mai astept inca continuarea povestilor.
qsar spune:
AB-urelu.
Ce bine ca te-ai intors; e bine sa ai cu cine combate, eratic sau nu, de la cafeluta de salonas pana la e, ee, ée sau chiar eeeee... Via Plesu.
Te rog, te rog... Subiectul este deschis de Victoria, ca-i mai generoasa din fire si-i place sa seruiasca chestiile care-i plac. Eu doar am periat diacriticele ca sa poata citi tot DC-ul articolul.
Povesti? Pai de-asta ne arde noua? Nu vezi in ce lume traim? Si e si criza mondiala... Si rusii scapara la vodka si se joaca la robinet. Si astia vor sa ne asculte telefoanele si sa ne citeasca semeseurile. Si-a zis la stiri ca nush'care "vedeta" sufera ca nu si-a putut cumpara nus'ce posetuta, de care are si nush'care alta "vedeta" si care costa cat o garsoniera in Titan. Si la Bucuresti e ceata. Si domnu' Plesu scrie bazaconii (parerea ta,) dar le scrie frumos (parerea noastra), in loc sa vie pe la noi, sa flecarim lejer :))
AB spune:
Sau ehehehe cel mai in pericol ne este simtul umorului, nuu?
de regasire s-o zi buna s-avem cu "tontii"!
Mey era o poezie pe care o invatai la engleza prin liceu.. sau o intelesei si-i pierdui ambalajul finut in care era spusa.
Ideea era: " daca tu ma convingi pe mine si eu te conving pe tine nu vom continua sa avem amandoi pareri diametral opuse? " Am si vazut-o penduland in aer intr-o incercare de perpetuum mobile.
S-a rezistat si la incercarile-mi de a o redescoperi prin gugalit.
P.S. Domne dadu Vic link-urile, dar zau pana nu postasi... cin sa si ceteasca?
AB spune:
Da, da numa chestii grave... vine Sfarsitu lumii monser. Primii de la o pretena "Sfarsitul lumii" almanahul de criza Catavencu s-inca ma minunez Vie e limba, domne
Da in caz ca ajungem din nou la gura pesterii sa parlim vanatul la un foc... nu uita de povesti :))
Victoria spune:
Tiii, ce-mi place...Ca-n vremurile bune...Q, AC( scuze, AB) si alte majuscule formoase...Ca va placu, ca nu va placu, mie-mi pare bine de sezatoare...Ca-n vremurile bune...U son le nej dantan?( cine zisa asta mai demult?)
V
Edit: AB, am auzit si eu de la sor'mea ca almanahul catzavencilor e grosier rau de tot...de tot...si ea e o tipa cu muuult simtz al umorului si care a citit/auzit multe la viata ei, deci inclin sa o crez...
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui qsar Macar dumneavoastra poftiti la noi. Serviti o cafea? Atentie, nu se fumeaza! |
Ba se fumeaza, ca fumatul are maaaare legatura cu pneuma - atat in sens stoic cat si gnostic .
Si merge bine la o 'cozerie'
AB spune:
Vic si-s la a treia cafea reala... fara sperante de a ma trezi .
Nu-s chiar toate asa de forfotitoare lingvistic... dar impresia globala e... ca am nevoie de reciclare
Unele insa sunt seci si triste .. si sufera si ei saracii " Bai, xxxbeepxxxx, cand eram eu tanar, sfarsitul lumii era sfarsitul lumii, nu o golanie ca acum". Da-i fain ca o calatorie in tramvaiul 35 vezi de toate.
qsar spune:
Se fumeazaaaa? Aici, la caldurica? Pai si mie de ce nu mi-a spus nimeni? Cand m-am declarat gnostica si fumatoare, m-a (sic) trimis niste doamne sa fumez stoic pe balcon. Si era cam frig. Asa ca m-am procopsit: pe langa pneuma, acum am si reuma.
Llaura spune:
Acu' nu ca vreau sa va starnesc, da' ce-a zis dl Plesu apropo de religia in scoli? sa lase icoanele sau sa le scoata?
AB spune:
Q crestinu are suflet milos si te-a trimis cu ochii sa vezi cerul... dar uite asa nu producem sportivi de performanta. Daca fumai intr-o dimineata de Shabbat in Brooklyn langa vreo sinagoga ortodoxa... stabileai un nou record la 3000 metri garduri (exista ? )
Llaura pacatele mele... nu stiu mama.