Mamici de nov-dec 2003, partea a 7-a
Raspunsuri - Pagina 8
alinkav spune:
Am fost ieri la expo si am vazut o gramada de "chestii" mobiliere frumoase.
Ma uitam mai mult la dulapior ptr bebe si la paturi. Am vazut cateva paturi, din lemn la 130$, frumoase si masive. La fel am vazut si in Prisma la pret de 6-7 mil. Ne-au spus ca putem sa comandam marimea pe care o dorim. Si cred ca asa vom face. Dar mai astept sa vad ce va fi la expo baby.
Dulap am vazut un singur mai dragut, cum mi-ar place mie sa fie, si ajunsa acasa m-am pus pe desenat. As vrea sa-l facem in fct de pat, culoarea si lemnul sa fie la fel.
Cam asta m-a interesat.
alina-30 sapt si 2 zile,Alexandru, DNP 18 noiembrie, spital Municipal, dr Dorin Bejan
carmendraghici spune:
Buna dimineata!
Eu sunt foarte fericita pt ca ieri mi-am vazut din nou bebita la eco, este perfect normala, vioaie (chiar prea vioaie, zise nenea dr) si va avea picioarele lungi. Seamana cu taticul, fotomodel o face mama. Are 677 gr., dar, din pacate nu mi-a spus si cati cm. are. La inceput ne-a tratat cu partea dorsala, apoi i s-a facut mila, s-a intors si am vazut cum dadea din manute si piciorute. M-a emotionat foarte tare si imi venea sa plang. In timpul ecografiei dr zice "tocmai v-a tras un picior in ficat". Eu nu consider ca se agita foarte tare, asa cum zice dr.. Pana acum nu m-a deranjat, chiar imi face placere sa o simt. Vad ca ati deschis listuta cu DPN, numele dr si spitalul. Deci : fetita, DPN 28.12.2003-31.12.2003, Dr. Badiu Alexandru, Sp. Municipal, iar la nume inca nu ne-am hotarat. Eu am luat in greutate, pana acum, 7 kg, acum am 62 kg. E un inceput.... Voi merge si eu cu sotul meu la Baby Expo, poate vom reusi cumva sa ne recunoastem ca vad ca cele mai multe din voi va veti duce.
Acum va las, ca programul de lucru a inceput cam de o ora si n-am facut nimic. Asta nu-i vreme de venit la lucru, e vreme de numarat bani si de.......
Va pup si va doresc o zi buna.
si bb "Samburica" 24 sapt. si 1 z
milana spune:
ce vreme, ce vreme... m-a innebunit ploaia asta. foarte urat afara. azi dimineata am ajuns ciuciulete la serviciu (las ca intru eu in prenatal :)) ). cum am intrat pe usa biroului m-am repezit la baie sa imi schimb pantalonii si ghetele ca nu era momentul sa racesc chiar acum. deocamdata ma lafai in papuci si ma coc la caloriferul electric caruia i-am dat drumul sa imi usuc hainele :)). ma uit pe geam si nu imi vine sa cred ca nu se mai opreste odata. poate am noroc si pana diseara cand mergem la doctor se sfarseste cu potopul asta. imi mai ridic moralul cu un bitman mic si voinic ce-mi canta dincolo de nori (cred ca pe acolo e si nitel soare :)) ).
tinatache, multumesc de listuta :). cum zicea si julia23 fiecare spital e cu politica lui asa ca ar fi bine sa ma consult si cu doctorita mea. daca imi mai spune ceva in plus mai adaug si eu.
julia23, te sun azi. mai dupa pranz sa te las sa te trezesti :pp :)).
ati vazut meciul de aseara? ce porcarie. eu de obicei nu ma uit la meciuri cu romania ca mi se par pierdere de vreme la cum joaca. urmaresc cu placere un real madrid, un manchester.. :). dar aseara ne-am luat niste popcorn si am zis hai sa ne uitam la meci sa vedem si noi ce fac brazii nostri. stiti ce m-a enervat cel mai tare?! nu ca n-am castigat - noi suntem un fel de al bundy, cand avem putin noroc cum apare ceva care sa ne traga in jos ci ca au castigat unii mai prosti decat noi. pot spune ca aseara am jucat binisor, dar danemarca a fost inferioara noua si cu toate astea, cu un gram de noroc si cu un arbitru de partea lor pe fata, au castigat. si sa te mai uiti la meciuri?! :)) iti faci nervi degeaba... :)
georgy75, sunt alaturi de tine. bebeii se misca mult si azi pot fi cu cordonul in jurul gatului si maine nu. capul sus si mai mergi peste cateva zile la o eco. ce nu inteleg eu e de ce esti suparata ca e fetita (am vazut ca nu ai avut o reactie foarte buna in legatura cu fotografia pasaricii)?!
- 29 saptamani, bb matei, dpn 20 noiembrie, dr. cezara bucur, spitalul giulesti
p.s. alinkav, mai faci listuta?
Carmena spune:
Doamne, ce vreme! Am facut aproape 2 ore pana la servici cu claxoane si injuraturi de rigoare, prin lacul asta imens de Bucuresti!
Fericita Milana, de luni, burtica in sus...Super!
Ma batea si pe mine gandul ca as putea intra mai repede in prenatal-citeam pe forum ca oricum, postnatal nu poti lua mai mult de 63 zile, si atunci ce rost are?! O sa iau si eu legea la care face referire sa o citesc...dar dupa ce imi mai trece din lene...
Bb. vad ca e cuminte, probabil si el e meteo sensibil ca mine si face somnica...
Oare de ce doar eu m-am facut asa elefantel, si m-am ingrasat asa mult? Ce o sa ma mai chinui sa dau jos...Asta e, sa fim sanatosi!
Si eu trebuie sa ma apuc de bagajel? Sau eu mai am nitel timp, ca suntem mai micuti -oricum cate ceva o sa incep sa cumpar ca sigur daca le iau pe ultima suta de metri voi uita-si o sa alerge sotiorul meu de Craciun ca bezmeticul-ei, nici chiar asa!
Eu de lucrusoare de bb o sa trag o fuga si pe la Unirea ca cica s-a deschis Kids Land-un etaj numai pt. bb-i. Sa vedem ce mai este si pe acolo!
In rest sa auzim numai de bine!
Va pupicim.
Carmena si bb-ul
georgy75 spune:
Multumesc pentru incurajari milana, aveam nevoie.
Nu sunt suparata ca am fetita dar pur si simplu toata lumea imi spunea ca o sa am un baietel, inclusiv doctorul meu, si imi doream fff mult un baietel si cred ca veste ca este fetita impreuna cu faptul ca are cordonul in jurul gatului spuse asa mai fara meneajamente a dus la un mic soc nervos.
Asta ca si asa pana acum hormonii la mine nu-mi jucasera feste. Cred ca acum isi spun cuvantul.
Multumesc din nou pentru incurajari si sper sa ai dreptate. Sper ca ANDREEA sa se intoarca si sa nu mai fie o problema cu cordonul, pt ca oricum vreau sa nasc normal nu prin cezariana.
Georgiana 29 saptamani, Andreea, 26-27 noiembrie, Dr. Lemnete Gabriel, Polizu
tinatache spune:
pt georgy75: inainte de a o naste pe andra am fost si eu la eco morfo si nu mi-a zis nimic referitor la cordon in jurul gatului. Cu toate astea la nastere avea cordonul in jurul gatului, s-a intors in ultima sapt.!
Asa ca nu te mai gandi la prostioare, cunosc 2 copii care s-au nascut natural cu cordonul in jurul gatului si nu erau deloc micuti, ambii in jur de 4 kg. In plus, pana la nastere mai este timp, sanatos sa fie ca daca dr. stie de cordon rezolva el situatia pe moment.
Nu mai plange ca plange si bb cu tine si o sa iasa cu muci la nas:)) Te pupam si fii fericita ca e sanatosa sau sanatoasa, daca e fetita o sa ai de cumparat moatze si rochite... sa vezi ce frumos e cand mai cauti o fustita sau o floricica de prins parul...
Sarcina usoara la toata lumea!
Cristina, mamica cu burtica
alinkav spune:
LISTUTA
1. Julia23 3-7 noiembrie-sp.Municipal, dr.Virtej
2. Milana - 5-10 noiembrie - baietel(Matei),sp.Giulesti,dr.Cezara Bucur
3. Bubu 7 noiembrie baietel(Brian Akio),sp. Tokyo
4. Liviab - 7 noiembrie - fetita(Anastasia),sp. din Brasov
5. Lucia2 10 noiembrie - baietel
6. Crisu 10-17 noiembrie
7. Yael 15 noiembrie fetita
8. Kokolina 14-21 noiembrie baietel(Andrei), sp.Giulesti,dr.Puia
9. Alinkav 18 noiembrie baietel(Alexandru),sp.Municipal, dr.Bejan
10. Alisa 15-21 noiembrie fetita,sp.Bucur,dr.Silvia Niculescu
11. Mitzi 15-20 noiembrie - baietel
12. Laura Takacs 20 noiembrie baietel(Alexandru Stefan)
13. Aerovnic dupa 19 noiembrie
14. Georgy75 26-27 noiembrie-fetita(Andreea), sp.Polizu, dr. Lemnete Gabriel
15. Mnicol 27 noiembrie fetita, sp.Giulesti,dr. Doru Pana
16. Pagurschimag 28 noiembrie baietel,sp.din Targoviste,dr.Tomescu
17. Ramonadima 24 noiembrie-1 decembrie - baietel
18. Monicuta 29 noiembrie fetita
19. Mariana75 29 noiembrie - fetita
20. Cris1511 1-4 decembrie
21. Uca - 2 decembrie - fetita
22. Adriana 3 decembrie - fetita
23. Umflatzel 5 decembrie baietel, sp.Elias, dr. Parvu
24. Zeeva 7 decembrie, sp.Credit Valley
25. Corina-Lovina 10-12 decembrie
26. Tinatache 18 decembrie - baietel
27. Andreeas 20 decembrie - fetita
28. Elenalove27 20 decembrie - baietel
29. Dpintilie 21 decembrie - baietel
30. Vilma 22 decembrie - baietel
31. Ven 24 decembrie - baietel
32. Damora6 27 decembrie
33. Carmena 24-28 decembrie baietel, sp.Elias, dr.Cristian
34. Carmendraghici 28-31 decembrie fetita, sp.Municipal, dr.Badiu Alexandru
alinkav
Carmena spune:
Multumim pentru listuta - ce grija are Alinkav de noi, sa vedem cine se ocupa, ca ea incepe facultatea din octombrie...
Dyzuca, nu-ti mai fa griji, ca intr-adevar i le transmiti si la bb. Noi cand am fost la eco 3 D si ne-a spus ca este baietel -ne-am blocat-mai mult de atat ne-a intrebat cum il va chema si am raspuns amandoi ca habar nu avem, noi ne-am pregatit doar nume de fete, aveam pregatiti si cerceii mei de cand eram mica...Acum ne-am obisnuit cu gandul ca e baietel, doar sotul meu se mai trezeste strigandu-ne "fetele lui tata". Sexul chiar nu conteaza, sanatos sa fie bb - ii faci mai tarziu, daca vreti si un fratior.
Cordonul? Si eu am citit ca pana pe la 30-32 saptamani se joaca nu cordonul in fel si chip, si apoi se orienteaza cu capul in jos...Oricum iti vor face ecografie si inainte de nastere, sa-l vada pe bb. Si eu as vrea sa nasc normal, dar crede-ma ca nu e nici o tragedie nici cezariana! Cunosc destule persoane care au bb-i super dragalasi si mamicile la fel, si au nascut prin cezariana.
Si apoi nu uita - gandeste intotdeauna pozitiv si va fi bine. Nu se poate altfel.
Sa auzim numai de bine.
Carmen si bb
milana spune:
parca s-a mai oprit din ploaie. eu tot in papuci :)), ghetele mele nu s-au uscat inca, dar daca dau mai tare drumul la calorifer risc sa ma transform intr-un rac fiert :)).
georgy75, lasa lacrimile, sufera bebe. vorba cristinei (tinatache) sa vezi ce placere vei avea si cum va creste inima in tine cand o vei imbraca pe andreiutza in rochite si fustite :)). sanatoasa sa fie ca sexul conteaza prea putin. mai ai copii (fetita) de iti doreai atat de mult un baietel? :)
carmena, hai ca te astept in prenatal. ia gandeste-te serios ce frumos e acasica fara frica :)).ia legea si vezi cum faci.
alinkav, multumim pt listuta. tare bine e sa o vezi din nou :)). haideti fetelor, sariti cu detalii sa poate fi completata lista :)).
juliaaaaa, unde esti?! sun la tine si... nimeni.... mai incerc :))
va pup :))
- 29 saptamani, bb matei, dpn 20 noiembrie, dr. cezara bucur, spitalul giulesti
alinkav spune:
Fetelor listuta e salvat, asa ca nu va faceti griji, va fi mereu prezenta. Voi avea eu mai putin timp liber, dar nici sa las balta totul n-am sa las. Asa ca fetelor treceti la treaba si dati-ne amanunte.
Carmena va trebui sa preiei tu listuta in zilele in care am sa fiu la spital.
Pana acum n-am stat nicioadata intr-un spital,in vizita doar, si mi-e cam frica, mai ales de cum va fi noaptea.
Georgy, stai linistita, ca inca nu nasti, poate totul se va rezolva. La mine de exemplu, acum 4 saptamani s-a aratat ca bebe are cordonul in jurul corpului, si acum stau cu o mica grija sa nu cumva sa-i cada in jurul gatului, ca doar sta deja cu capul in jos. Doc mi-a spus ca daca se va intampla asa, si o sa ramana cu el in jurul gatului, concluzia -cezariana!!! si mi-e o frica!!!!
In rest totul e ok, maine am programare la doc(de 30 de saptamani).
Milana, parca tu trebuia sa mergi la doc azi????
Cand incep vizitele la doc la doua saptamani???
Parca mai ploua, sau doar picura?????
alina-30 sapt si 2 zile